Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Bernabéu
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Villu i Barcu nikada nisam mrzio kao sada sve zbog izjave Ozila kako je David uvrijedio Islam ! 

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Od kako je došao Murinho u Real , maltene pred svaki el classico je ratno stanje kako na terenu tako i van njega a sve zahvaljujući portugalcu u svojoj nemoći podstiče igrače na agresivnost prema igračima Barcelone ukaljao je ime kluba svojim postupcima jer daje loš primjer svima i ne znam dokad će ga Perez trpiti vjerovatno ova sezona će mu biti presudna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je dao sinoc prvi gol za Real? Meni se ucinilo da je Ramos bio taj koji je zakacio loptu, al je i dalje sluzbeno Ronaldo strijelac.
Na kraju krajeva zar je važnoDonnie Darko je napisao/la:Ko je dao sinoc prvi gol za Real? Meni se ucinilo da je Ramos bio taj koji je zakacio loptu, al je i dalje sluzbeno Ronaldo strijelac.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Kako nije vazno - ako nije dao ne trebaju mu ni pripisivati gol. Nego eno ga na koljenima - ko da je na teraviji.Toxicity je napisao/la:Na kraju krajeva zar je važnoDonnie Darko je napisao/la:Ko je dao sinoc prvi gol za Real? Meni se ucinilo da je Ramos bio taj koji je zakacio loptu, al je i dalje sluzbeno Ronaldo strijelac., čisto je možda to Ronaldo pripisao sebi zato što mu je 100. pogodak ali i meni se činilo da je Ramos zaslužan za gol..

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Stvarno je mutav tu ispao. Umjesto da ukliže k'o čo'ek on pao kao da se raduje

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Nije ga ni mogao stici
ovako je samo uljepšao sliku 

nema veze barca s tim...Bernabéu je napisao/la:Villu i Barcu nikada nisam mrzio kao sada sve zbog izjave Ozila kako je David uvrijedio Islam !
Mesut Ozil on Twitter today: “I did this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam.”
treba nam jos igraca iz BiH
FIFA/UEFA je napisao/la:nema veze barca s tim...Bernabéu je napisao/la:Villu i Barcu nikada nisam mrzio kao sada sve zbog izjave Ozila kako je David uvrijedio Islam !
Mesut Ozil on Twitter today: “I did this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam.”
A koliko sam cuo, Ozil uopste i nema twitter profil... Novinarske gluposti jer mi bas nekako nije jasno da u svoj onoj guzvi i frci nekome padne na pamet da vrijeda nekoga po religijskopj osnovi, malo cudno (nije cudno da je kod nas)...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
-
- Kontakt:
sve su to cigani mrzim spance odkako su nama dali go u spaniji sto reko vlatko glavas da ga nisu doli onda i sad bi se utakmica igrala
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- Nail for Real
- Kontakt:
Real je isao grubo, Barca je opet hinjski pravila pritisak, opet se padalo, bilo je s obje strane otrovnih strelica. Ne znam sto krivite samo igrace Reala za ovo
?
Ispad Ville se mora kazniti, da vidimo sta se uraditi spanski savez.

Ispad Ville se mora kazniti, da vidimo sta se uraditi spanski savez.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Support Mesut Ozil , stop RACISM !
Ako se ovo ne dogodi da Villa dobije bar 5-10 utakmica kazne onda ode u 3 pm. ono United against racism :S
Biskvitovo : Mono, mono nije kaznjeno , pa ako ovo ne bude kaznjeno onda fkt se mora polomiti noga kojem igracu Barcelone da dodju na svoje
Ako se ovo ne dogodi da Villa dobije bar 5-10 utakmica kazne onda ode u 3 pm. ono United against racism :S
Biskvitovo : Mono, mono nije kaznjeno , pa ako ovo ne bude kaznjeno onda fkt se mora polomiti noga kojem igracu Barcelone da dodju na svoje
Čija li si ti reinkarnacija.
Stani ba još ništa nije dokazano , treba li tebi možda crtati.
Ono što je jasno je : treba kazniti one koji to zaslužuju ( special five itd itd )
Stani ba još ništa nije dokazano , treba li tebi možda crtati.
Ono što je jasno je : treba kazniti one koji to zaslužuju ( special five itd itd )
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Nisam nicija reinkarnacija ,
jdnostavno govorim ono sto se treba kazniti , treba se Mou kazniti zbog onog , al po vjerskoj osnovi pobogu mora se kazniti drasticno
Ja sam odmah znao sinoc da cemo izgubiit ,prpa me bila , sralo mi se citav dan
jdnostavno govorim ono sto se treba kazniti , treba se Mou kazniti zbog onog , al po vjerskoj osnovi pobogu mora se kazniti drasticno

-
- Kontakt:
I prijavio si se samo zbog toga?Mesut Ozil 10 je napisao/la:Support Mesut Ozil , stop RACISM !
Svasta cuti svasta videti...
Sve je vise pacijenata na ovom forumu...
Prvo se treba dokazati.Mesut Ozil 10 je napisao/la:Nisam nicija reinkarnacija ,
Uostalom odakle tebi uopste ideja da je Villa nesto tako rekao, oglasio se Ozil putem twitter prifila? Onako usput, Ozil nema profil na twitteru, cisto informativno

Don't hate what you don't understand.
Najbolje ne ulaziti jedno 2 dana poslije utakmice na forum..
Ako je Vilja to stvarno rekao kaznuti ga zajedno sa Mourinhom,Marcelom,Ozil(vratio je),Pinto i ko je vec bio umiješan.
Prije su mi bili 2 glavna događaja u godini sad se majkemi više veselim utakmici sa Bilbaom nego onoj koridi.
nadam se da nece odgoditi.
Valda ce i Sahin debitovati i tu bi onda bilo veselo na realaciji Marcelo-Coentrao,a u zavisnosti od kazne ovaj bi potonji imao prostora da se iskaže.
I da,Kaka što više utakmica,eto protiv Bilbao nema Ozila.
Ako je Vilja to stvarno rekao kaznuti ga zajedno sa Mourinhom,Marcelom,Ozil(vratio je),Pinto i ko je vec bio umiješan.
Prije su mi bili 2 glavna događaja u godini sad se majkemi više veselim utakmici sa Bilbaom nego onoj koridi.
nadam se da nece odgoditi.
Valda ce i Sahin debitovati i tu bi onda bilo veselo na realaciji Marcelo-Coentrao,a u zavisnosti od kazne ovaj bi potonji imao prostora da se iskaže.
I da,Kaka što više utakmica,eto protiv Bilbao nema Ozila.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Ozile niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno, a ovdje se nije dokazalo...Mesut Ozil 10 je napisao/la:Support Mesut Ozil , stop RACISM !
ne ozbiljan si covjece...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Apsolutno se slažem.Raul_64 je napisao/la:Najbolje ne ulaziti jedno 2 dana poslije utakmice na forum..
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Dobro cekat cemo dok se ne dokaze , al ne bi Ozil koji je miran ko buba onako reagovao , vidis htio ga ubiti zajunio se , 2-3 ga igraca smirivala.
Dosadni ste s tim prijavama i budalestinama , zar se covjek ne smije ni na forum registrirati vise
@Raul_64 - Ja sam sebi uklonio zid na fb , 2 lika sam poslao na block listu da me ne smaraju zbog poraza
HM
Dosadni ste s tim prijavama i budalestinama , zar se covjek ne smije ni na forum registrirati vise

@Raul_64 - Ja sam sebi uklonio zid na fb , 2 lika sam poslao na block listu da me ne smaraju zbog poraza

HM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.