HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube] vjerovatno novo pojacanje , umjesto Hamzagica...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Montiel
Igrao za Udinese ...88 godiste...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube] vjerovatno novo pojacanje , umjesto Hamzagica...
http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Montiel
Igrao za Udinese ...88 godiste...
ma ima ovih HOZETA koliko hoces,ali mogao bi biti ovajmiky_hz je napisao/la:Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljomal eto sacekajmo potvrdu jel to taj
padobranac1978 je napisao/la:ma ima ovih HOZETA koliko hoces,ali mogao bi biti ovajmiky_hz je napisao/la:Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljomal eto sacekajmo potvrdu jel to taj
ma ubleha blekica,doveo ga Mirzi da ovaj nije imao pojma ko je,odigrao jednu tekmu u Visokom,lafo nesto uvijek bio povrijedjennick je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ma ima ovih HOZETA koliko hoces,ali mogao bi biti ovajmiky_hz je napisao/la:Ma znao sam ja da ce ga iskopati raja pa da je pod zemljomal eto sacekajmo potvrdu jel to taj
da naglasim, ne provociram i djeca da ne odgovaraju... sta bi sa onim brazilcem sto je doso na pocetku sezone, bio aktuelan i nestade
nebudi smješan... čuj nama nije lakonimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
ne mozes tako,to sto rade su pojedinci i moras to naglasitiharinjo je napisao/la:nebudi smješan... čuj nama nije lakonimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
otišo baljak i svi problemi rješeni
svakog normalnog navijača ŽELJE neinteresuje mlađi klub.. bitno je da nama dobro ide vi gledajte sebe a mi sebe
čim se desi nešto pozitivno kod vas,odmah se ložite i prozivate štumfoove ono-ovo gledaj svoj klub jer je ŽELJO aktuelni šampion
i glupo je pričati o tome.. sa odlaskom baljaka nisu rješeni svi problemi,ali svatićeš to ubrzo ....
Eto opet strumfova,de ba brojite te silne milione sto ce te dobiti,al malo sutraharinjo je napisao/la:nebudi smješan... čuj nama nije lakonimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
svakog normalnog navijača ŽELJE neinteresuje mlađi klub.. bitno je da nama dobro ide vi gledajte sebe a mi sebe
čim se desi nešto pozitivno kod vas,odmah se ložite i prozivate štumfoove ono-ovo gledaj svoj klub jer je ŽELJO aktuelni šampion
i glupo je pričati o tome.. sa odlaskom baljaka nisu rješeni svi problemi,ali svatićeš to ubrzo ....
lijepo vas je vidjeti da se radujete pomacima u klubu pa makar to bilo i otkaz za nekoga iz upraveAldinn je napisao/la:Strumfovi i dalje pucaju od muke,neka neka
Suti ...taman da predahnemo malo od njih ti provociras..harinjo je napisao/la:nimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
nama netrebaju u upravi levati kao kod vas..kod nas su sada sve bivši igrači od osima,bukija,gredića,zubanovića,muharemovića,cvike...tako je i u školi od adžema,žere pa nadalje...prema tome bezze je aspravljati a vi ste svjesni da u klub u ratama dolaze od DŽEKE pare,prema pravilniku FIFE i to je vaš kompleks ... al eto vjerovatno rasprvljam sa nekim mlađim pa gluposti piše..Aldinn je napisao/la:Eto opet strumfova,de ba brojite te silne milione sto ce te dobiti,al malo sutraharinjo je napisao/la:nebudi smješan... čuj nama nije lakonimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
,hvala Bogu za nas dolaze bolji dani,cuo sam da baljak dolazi kod vas na poziiju direktora kluba
Kao sto rekoh idite brojite te milione
,pustite nas da uzivamo,od sad,ubuduce i nadalje
pa bolan kako vas necu prozivat...prije 3-4 mjeseca nismo mogli zivit od vas.....niste silazili sa nase teme...evo ni sad nesilazite.....opet vas interesuje SARAJEVO....ali nemoj mislit da je kod vas teče med i mlijeko....toliko....pozzz za male plaveharinjo je napisao/la:nebudi smješan... čuj nama nije lakonimra je napisao/la:sta se ovo strumfici nejavljaju....nije im lako![]()
![]()
hahahah i ja sam to primjetio , sta ces kad se svi interesuju za aBd SAMPIONEaS_Roma je napisao/la:prati se fksinfo forum al uveliko ... OD OSTALI NAVIJACKI SKUPINA SVI SU SE REG. DA PRATE DESAVANJA U ROKU i da naravno da budu u toku svega
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, kulinban1189, napoleon72, PapakIzSa, skoJaa, Varijantas8 i 46 gostiju.