Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Skver
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 14:15

bistrikboy je napisao/la:
Skver je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Imal ona tabela kad smo osvojili?
Ima, zaboli me mala nogica za nju.....
pa tako je nekako i nama sa ovom sto si ti postavio...
Slazem se....samo ako ste tako veliki, kako vam se moglo desiti da u jednoj uredjenoj drzavi tako "veliki" klub ispadne.......za nas se zna kako smo ispali u ovoj krimi ligi...

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:16

tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo sezonu 63 kada je Zeljo uzeo novac zs namjestanje te lige :) ovo da je prava drzava sada bi vi igrali Seriju C zbog Leotara..
Ali nije prava drzava pa smo najbolji i najtrofejniji klub u drzavi :wave: :wave: :tralala:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:17

Ipak je ovo :D

1966./1967. Sarajevo
1971./1972. Željezničar
1984./1985. Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 21 jun 2015, 14:19

Idite na temu prepucavanja usraste svaku temu, koga libo za vase misljenje ko je veci, bolji... ko ima veceg i jaceg starog ........
Imate srece pa su moderatori popustljivi iako ne vidim razlog tome kada vec imate temu za prepucavanja.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 14:20

brile je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo sezonu 63 kada je Zeljo uzeo novac zs namjestanje te lige :) ovo da je prava drzava sada bi vi igrali Seriju C zbog Leotara..
Ali nije prava drzava pa smo najbolji i najtrofejniji klub u drzavi :wave: :wave: :tralala:
Slazem se...da je pravna bili bi istjerani u najnizi rang a neki bi bili u zatvoru.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:20

Zeljo je bar jos dva puta mogao biti prvak da nije bilo namjestanja u korist Hajduka i Zvezde. Sezone 70/71 i 83/84.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:21

brile je napisao/la:
Najbolji je kao sto znam Sarajevo koje je sampion? Jedino ako vi nemate neki svoj instrument za mjerenje boljoce?

Kao sto rekoh dicis se necim cim ne trebas, moj klub da je osvajao tako trofeje mene bi bilo stid

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 14:23

Tvoj klub nije osvajao trofeje, a Boga mi sumnjam da će ih i osvajati.
Boljoće? wtf
DRUG NEBI TI PUNCA

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:24

Skver je napisao/la:
brile je napisao/la:
Slazem se...da je pravna bili bi istjerani u najnizi rang a neki bi bili u zatvoru.
Tako je majstore samo u kost, treba istjerati gamad u najnizi rang :opaopa: :beba:

@tuzlak1987 znas kako je mene stid, ne mogu ti opisati, ali opet nekako teskom mukom prihvatim da smo najbolji i najtrofejniji i krenem dalje :shh:

Valja docekati izvlacenje ujutru :bih:

SPARTANS FC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jun 2015, 14:25

@Brile sta je ovo opet se raspadamo ? :plac:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:25

ZaZelju je napisao/la:Zeljo je bar jos dva puta mogao biti prvak da nije bilo namjestanja u korist Hajduka i Zvezde. Sezone 70/71 i 83/84.
Evo ga puce jos jedna mitomanska :rol: :rol: :rol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 14:27

bagrcavi je napisao/la:Vašu ljubav kupuje Azmir, normalno da vas ne kupuju trofeji kad ni rahmetli Hukin turnir niste mogli uzeti. Ne postoje veći gubitnici od Slobode na ovim prostorima, u finalu kupa nekoliko puta i ništa ne osvojiše. Olimpic više trofeja ima :rol:
Pitaj onog "ekonomistu" Gredica sto vam obecava arene i investitore da li je molio Azmira da investira u Zelju kada je Azmir razmisljao da li da nastavi ulagati u Slobodu ?

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:28

Elegant je napisao/la:@Brile sta je ovo opet se raspadamo ? :plac:
Neka ih, valjda im je lakse kad zive u ubjedjenju da su neko i nesto, a da se Zeljo raspada :D :lol:

SPARTANS FC

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:28

Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:29

MortemHz je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Zeljo je bar jos dva puta mogao biti prvak da nije bilo namjestanja u korist Hajduka i Zvezde. Sezone 70/71 i 83/84.
Evo ga puce jos jedna mitomanska :rol: :rol: :rol:
Da si pratio tada ligu ne bi tako pisao. Velika cetvorka, a pogotovo Zvezda je imala sudije u svom platnom sistemu. Najvjerovatnije je i Sarajevo zakinuto nekad, ali to vasi navijaci bolje znaju.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jun 2015, 14:29

Ali gledaj prvu ligu, koliko klubova iz BiH, isto kao Srbija, kako bi bilo dobro da se skrati liga i da neki klubovi stanu na noge, kakav engleski premieršip

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:31

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..
Oni su vjerovatno uvjereni da je u najmanju ruku 50-50 ili da njih ima vise,vjeruj mi :mrgreen: :hmmmm:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:33

tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.

Ne mozes sresti nijednog navijaca Zelje u gradu, ne znam sto utakmicu izmedju nas i Sarajeva zovu gradski derbi :hmmmmm:

SPARTANS FC

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 14:34

Skver je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vašu ljubav kupuje Azmir, normalno da vas ne kupuju trofeji kad ni rahmetli Hukin turnir niste mogli uzeti. Ne postoje veći gubitnici od Slobode na ovim prostorima, u finalu kupa nekoliko puta i ništa ne osvojiše. Olimpic više trofeja ima :rol:
Pitaj onog "ekonomistu" Gredica sto vam obecava arene i investitore da li je molio Azmira da investira u Zelju kada je Azmir razmisljao da li da nastavi ulagati u Slobodu ?
Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi. Dođe čovjek i spasi vas gašenja, a malo je falilo ko sijalica da se udunete.

E vala ako ovakvi kao Mortem ne navijaju za Želju nije mi krivo sekunde pa da nas ima 1% u gradu a ne više od pola.
DRUG NEBI TI PUNCA

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 jun 2015, 14:35

Ne navijaju, kod vas dominiraju ovi što su protiv zbodeva :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.