Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zasluženo Palace, nema tu šta. Drago mi je.
Jbt Arena cuj prekid programa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
E tako i treba, da se prestanu zajebavati svi redom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije do arene, u Engleskoj je belaj, nema nigdje prenosa.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zasluzen poraz 

Nek smo izgubili, a Slot nek eksperimentise u Liga kupu a ne protiv ekipe koja je u jakoj formi.
Ne znam kad se podvuce crta vjerovatno je ovo sve i za ocekivati s obzirom na broj promjena u ekipi. Oba beka, krilo, veznjak, centralni napadac to je prakticno pola ekipe.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I svi igraju ko ****. Individualno i timski.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sem Ekitikea niko od ovih novih jos nije kliknuo kako treba.
Sve u svemu, zasluzen poraz. Prvo poluvrijeme vrlo lose, Konate kritican ne bih ni da ga komentarisem, ostatak ekipe isto jako los, bezidejan. Glasner vrlo pametno postavio ekipu, vrlo su cvrsti, kompaktni i u bilo kojem trenutku kad je nas veznjak primio loptu, izlazili su vrlo hrabro na njega. Wirtz osim nekoliko lijepih poteza i kretnji u drugom pol apsolutno nista, Salah je bio toliko los da je Chiesa u 5 minuta pokazao puno vise. Allison nas je, narocito u prvom pol, spasio jos veceg poraza i dao nam sansu bar da izvucemo bod. Na kraju krajeva, mislim da ce ovaj poraz dobro doci ekipi i malo je trgnuti, jer uz ovakav vrlo gust raspored losa igra i oscilacije nece dobro donijeti. Takodjer, Frimpong mi sve vise djeluje kao promasaj, vrijeme ce pokazati, a nadam se da grijesim
Dobar je salah, moze on jos puno toga ponuditi.
Prvo poluvrijeme uzas zivi, drugo malo manji uzas. Sve je bilo pogresno od taktike i individaulnih partija igraca. Ne znam samo kako mu je palo na pamet da nakrha onoliko igraca u sredinu terena na onakvu Palasovu postavku, logicno sasvim da se nista nije moglo uradit jer si stvorio preveliku guzvu.
Kad se u drugom vratio na onaj standrad koji smo igrali tek smo onda poceli licit na nesto. Taman smo uhvatili neki mometnum kad je Szobo presao na beka, a onda smo opet stali kad je Frimponga ubacio.
Negdje je i logicno da se ekipa jos trazi s obzirom na broj novih igraca, ali za ovakvo primanje jeftinih golova nema opravdanja, plus nas svaki tim ubija na kontra napade.
Kad se u drugom vratio na onaj standrad koji smo igrali tek smo onda poceli licit na nesto. Taman smo uhvatili neki mometnum kad je Szobo presao na beka, a onda smo opet stali kad je Frimponga ubacio.
Negdje je i logicno da se ekipa jos trazi s obzirom na broj novih igraca, ali za ovakvo primanje jeftinih golova nema opravdanja, plus nas svaki tim ubija na kontra napade.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Valja u utorak na noge onim turskim cobanima. I to je pusalgija lagana ako uđemo sa pristupom kao danas
Srce, čast i ponos!
Ma nisam zabrinut.Ima ova ekipa budućnost i ne postoji ekipa koja će svaka 3 dana lagano uzimati , pogotovo u Engleskoj.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
Na stranu sve, ali Frimpong i Kerkez.
dan te ne je.bo ne pamtim da smo imali dva gora beka još od onih vremena sa Hodgsonom. Kerkez je vjerovatno najgluplji igrač u klubu još od Morena, a Frimpong nema kvaliteta za ovaj nivo fudbala.

dan te ne je.bo ne pamtim da smo imali dva gora beka još od onih vremena sa Hodgsonom. Kerkez je vjerovatno najgluplji igrač u klubu još od Morena, a Frimpong nema kvaliteta za ovaj nivo fudbala.
Vala me i qrac zaboli za tok utakmicom. Potpisao bi tu 5:0 poraz za tri boda danas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Treba imati hrabrosti pa i ovo reći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.