Ne sjecam se tog meča gotovo pa nikako, ali ono sto sam pohvatao tada i nekim snimaka i samih izjava igrača, mislim da je u pitanju Alen Avdic da je on pricao o tom meču. Govorio je bas tako da smo bili 10 levela iznad zelje tada, pa cak na samoj utakmici smo se ispromasivali zovotom, oni iz te svoje neke rijetke situacije zabiju nam. Zato i ja se slazem da derbi trebamo ostaviti sa strane, dok ne prođe vikend.Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:50Kad god smo mi navijači, te igraci davali bombastične i euforične izjave uoci neke utakmice, nije se dobro završilo.Sjecam se savršeno atmosfere uoci finala play - offa 1998, svi smo bili ubjeđeni da cemo sigurno biti prvaci, govorilo se da se samo trebamo pojaviti na terenu i to je to.Ipak sa atmosferom i euforijom uoci Zete se ništa ne moze porediti, njih niko nije ni spominjao, vec se samo pricalo o mogucem protivniku u play - offu.Bilo je tih primjera puno, ali ova dva su mi najupečatljivija.
Zato samo bez euforije i bombastičnih izjava, uopšte ne spominjati derbi, dok se ne završi utakmica protiv Mladosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Katastrofalna taktika za taj mec, dovoljan x za titulu, a mi u 90' napadamo,svi pred njihovim golom, i primis gol iz kontre, kao one ekipe kojim gol treba za prolaz, pa sve karte bace u napad. Neshvatljivo i dan danas...Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:50Kad god smo mi navijači, te igraci davali bombastične i euforične izjave uoci neke utakmice, nije se dobro završilo.Sjecam se savršeno atmosfere uoci finala play - offa 1998, svi smo bili ubjeđeni da cemo sigurno biti prvaci, govorilo se da se samo trebamo pojaviti na terenu i to je to.Ipak sa atmosferom i euforijom uoci Zete se ništa ne moze porediti, njih niko nije ni spominjao, vec se samo pricalo o mogucem protivniku u play - offu.Bilo je tih primjera puno, ali ova dva su mi najupečatljivija.
Zato samo bez euforije i bombastičnih izjava, uopšte ne spominjati derbi, dok se ne završi utakmica protiv Mladosti.
Vidi ovo. Ako bude sastav Kova, Pidro, Oremus, Milicevic, Dupovac, Pejovic, Susic, Fanimo, Tatar, Rahman i Handzic. Od njih svih ovaj zadnji derbi su pocela samo 3 igraca: Mirko, Amar i Benjo. Tako da ima dosta igraca kojima je ovo prvi(Mili, Pejovic, Tino i Fanimo). Oni sigurno nije to iskupljenje, a nebitno je i da jest.feniksptica je napisao/la: ↑28 okt 2020, 23:12Mladost ako nas napadne gol ce nam dat. 100% necemo sacuvat mrezu. Drugi problem Hare je izgubio konkurenciju u napadu ( q bi se on ovoliko trudio da nije bilo Ahme i da nije osjetio da moze uletit u prvu postavu). Treci problem je to sto ce bit u glavama na derbiju. Mozete vi pricat sta hocete Vinko ce to sreditovako oanko..On nije bio tu kad su nas 2x osramotili a vecina igraca jest, njima je sad u glavi samo da se iskupe.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nije bio dovoljan x za titulu jer je bilo finale play offa. Znači ko pobjedi osvaja.Dadox je napisao/la: ↑29 okt 2020, 04:39Katastrofalna taktika za taj mec, dovoljan x za titulu, a mi u 90' napadamo,svi pred njihovim golom, i primis gol iz kontre, kao one ekipe kojim gol treba za prolaz, pa sve karte bace u napad. Neshvatljivo i dan danas...Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:50Kad god smo mi navijači, te igraci davali bombastične i euforične izjave uoci neke utakmice, nije se dobro završilo.Sjecam se savršeno atmosfere uoci finala play - offa 1998, svi smo bili ubjeđeni da cemo sigurno biti prvaci, govorilo se da se samo trebamo pojaviti na terenu i to je to.Ipak sa atmosferom i euforijom uoci Zete se ništa ne moze porediti, njih niko nije ni spominjao, vec se samo pricalo o mogucem protivniku u play - offu.Bilo je tih primjera puno, ali ova dva su mi najupečatljivija.
ISTINA ZA VEDRANA!
Danas vracamo Kosevo!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Osttribine
- Kontakt:
Ne komentarisi nesto ako nisi upucen druze, Sarajevo i Zeljeznicar su se sastali u finalu play offa kao pobjednici grupa te 1998. i logicno jel pobjednik finala je ujedno bio i sampion BiH, ujedno i prvi priznati sampion BiH od UEFA nakon rata, te su nakon toga nasi klubovi nastupili u pretkolima kupa UEFA, mali koeficijent bio i za sampiona da nastupi u ligi sampiona sto je nelogicno ali hajde, i za to su nas bili krivili, kazu sredili pitari sa Pušinom (tadasnji predsjednik NSBiH). Za par klasa smo bolje odigrali tu utakmicu od komsija ciji je andjeo cuvar bukvalno te noci bio njihov defanzivac Jasmin Hurić, odigrao utakmicu zivota. Strasna noc, atmosfera i nikad necu zaboraviti onaj muk nas na zapadu, i raje na sjeveru i istoku kad lopta odlazi u gol.Dadox je napisao/la: ↑29 okt 2020, 04:39Katastrofalna taktika za taj mec, dovoljan x za titulu, a mi u 90' napadamo,svi pred njihovim golom, i primis gol iz kontre, kao one ekipe kojim gol treba za prolaz, pa sve karte bace u napad. Neshvatljivo i dan danas...Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:50Kad god smo mi navijači, te igraci davali bombastične i euforične izjave uoci neke utakmice, nije se dobro završilo.Sjecam se savršeno atmosfere uoci finala play - offa 1998, svi smo bili ubjeđeni da cemo sigurno biti prvaci, govorilo se da se samo trebamo pojaviti na terenu i to je to.Ipak sa atmosferom i euforijom uoci Zete se ništa ne moze porediti, njih niko nije ni spominjao, vec se samo pricalo o mogucem protivniku u play - offu.Bilo je tih primjera puno, ali ova dva su mi najupečatljivija.
Jbg to je derbi, zato oprezno i na ovom, jaci smo od njih i bolje igramo, ali...
This time next year, we'll be millionaires!
Ja se na derbiju ne bih bunio ni protiv remija, samo da odrzimo prednost od 4 ili vise bodova. Nece strumpfovi lako ni protiv Radnika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne treba se zalijetat logično, ali iz aviona se vidi razlika i atmosfere i igračka. Ne mogu da shvatim da ćemo ne do Bog kiksati tu tekmu. Ubijeđen sam u pobjedu pa kud puklo da puklo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- robertkosar
- Kontakt:
Obje su mi iste ni sa jednom neznam
E tako nas Andrej odogovara kojom nogom bolje igra 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kakav x za titulu FINALE se igralo. Morao je neko pobjediti.Dadox je napisao/la: ↑29 okt 2020, 04:39Katastrofalna taktika za taj mec, dovoljan x za titulu, a mi u 90' napadamo,svi pred njihovim golom, i primis gol iz kontre, kao one ekipe kojim gol treba za prolaz, pa sve karte bace u napad. Neshvatljivo i dan danas...Historicar je napisao/la: ↑29 okt 2020, 00:50Kad god smo mi navijači, te igraci davali bombastične i euforične izjave uoci neke utakmice, nije se dobro završilo.Sjecam se savršeno atmosfere uoci finala play - offa 1998, svi smo bili ubjeđeni da cemo sigurno biti prvaci, govorilo se da se samo trebamo pojaviti na terenu i to je to.Ipak sa atmosferom i euforijom uoci Zete se ništa ne moze porediti, njih niko nije ni spominjao, vec se samo pricalo o mogucem protivniku u play - offu.Bilo je tih primjera puno, ali ova dva su mi najupečatljivija.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fokus na sutra i Mladost. Moramo na 10-2-0!
Kakva li je situacija sa Sušićem, Jukićem?
Kakva li je situacija sa Sušićem, Jukićem?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Izgleda da nece danas, u subotu ce biti online sjednica sa jednom tackom dnevnog reda stadion. Danas ce valjda raspravljati o drugim stvarima.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Idalje stoji pod tacka 10
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stoji, ali ce je valjda prebaciti za subotu i samo o njoj raspravljati. Mozda je i bolje da ne bi sta zeznuli u brzini

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Gdje ce se to moci gledati o.O
Ne vidim tacke koja bi povukla neku duzu raspravu prije toga, sve su potvrde prakticno nekih priznanja i dodjela primanja...
U stvari ima nekakvih budzeta i reg.planova
Treba Memu uganjat da ih zakljuca

Nigdje ja mislim, mada je nekad TVSA prenosila sjednice. Sad kakva je situacija tesko.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946