HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Dali otkaze jer nisu ispostovali Zelji obecanu titulu,e to ti je jedini razlog.
Forza Zrinja
Forza Zrinja
-
Bravo Zrinjski!
Fantastičan rezultat...
Iskren da budem, jučer sam bio na Koševu, malo hordao, pratio rezultat iz Bijeljine i strepio...Izvršio bih harakiri jučer na Koševu da je Sarajevo dobilo a mi nerješili ili izgubili...
Hvala Manituu sve se dobro završilo...
HVALA SARAJEVU!
VAŽNA NAPOMENA:
Mi nismo još prvaci, trebam dobiti zadnju utakmicu...zec je još u šumi, polako
Fantastičan rezultat...
Iskren da budem, jučer sam bio na Koševu, malo hordao, pratio rezultat iz Bijeljine i strepio...Izvršio bih harakiri jučer na Koševu da je Sarajevo dobilo a mi nerješili ili izgubili...
HVALA SARAJEVU!
VAŽNA NAPOMENA:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Biscione je napisao/la:Imatel vi obraza ismijavat klub koji je bio prvak bivše Juge, u to vrijeme Zrinjski i Široki su igrali po seoskim ligama. I sada nakon rata kada je hercegovačka kladioničarska mafija preuzela bh fudbal u svoje ruke odjednom ta dva kluba odnekud se pojaviše i kao oni sada najbolji. Cirkus liga, nije uopće vrijedna rasprave kad je sve jasno kao dan. Koliko je sranje bilo u Bijeljini jučer da su čak ni oni uhljebi iz Saveza nisu mogli preći preko toga pa dali otkaze.
A sta je bilo u Bjeljini?Misliš onaj direktni crveni kapitenu Zrinskog u 46 minuti ili onih 4-5 krkanskih startova na igrače Zrinjskog a ni žuti da dadne domaćim igračima.U pravu si jarane.Ta nece podnijeti ostavku zbog onih penala na Grbavici protiv Širokog ili onih nesviranih u MO i TZ i Bjeljini protiv Želje.
Pobjeda, pobjeda neka Zrinjski slavi ,mostarski Zrinjski crven,bijeli ,plavi .........
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Jel Kukoč zdrav? Ko će zamjeniti kapetana
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Te dvije riječi ,Kukoč i zdrav, nikako ne idu u istu recenicu:D:D:DBesic je napisao/la:Jel Kukoč zdrav? Ko će zamjeniti kapetana
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha gdje si bioPiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinjski!
Fantastičan rezultat...
HVALA SARAJEVU!
VAŽNA NAPOMENA:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Osjetio sam da mi je dužnost bila otići na AFH i dati potporu Sarajevu u borbi protiv Želje... Hordalo se pravo...MortemHz je napisao/la:Hahaha gdje si bioPiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinjski!
Fantastičan rezultat...
HVALA SARAJEVU!
VAŽNA NAPOMENA:

Koji sam ja hayvan...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
whiteknight je napisao/la:Čestitam na pobjedi,treba li ste ih još natrpat...uz malo sreće u zadnja dva kola i titula je vaša!!
Otac ulica mater Torcida...
Zec nije u šumi, al neće ni u Mostar, nego će neki kadetPiazzaGrande je napisao/la:Osjetio sam da mi je dužnost bila otići na AFH i dati potporu Sarajevu u borbi protiv Želje... Hordalo se pravo...MortemHz je napisao/la:Hahaha gdje si bioPiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinjski!
Fantastičan rezultat...
HVALA SARAJEVU!
VAŽNA NAPOMENA:
Koji sam ja hayvan...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Duff je napisao/la:
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
- Kontakt:
Fizicki da,psihicki teskoBesic je napisao/la:Jel Kukoč zdrav? Ko će zamjeniti kapetana

-
Penaltiky je napisao/la:
Zec nije u šumi, al neće ni u Mostar, nego će neki kadet

Bilo bi lijepo kada bi Sir Vlado pruzio priliku mladjim igracima u zadnjem kolu...

Ovo je prvi put da nam treba pobjeda u zadnjem kolu da osvojimo titulu...
Četiri puta do sada smo titulu osiguravali prije zadnjeg kola...2005. tri kola prije kraja, 2009. dva ili tri, ne sjecam se, 2014. i 2016. kolo prije kraja...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Koja je ono zivotinja,samo ga treba malo stesat i bit ce najbolji igrač lige.Ali moramo zadužiti nekog od igraca da ga stalno prati jer u sekundi napravi sranje.Prosle subote oko podne na balnovcu Tomic i jos jedan od igrača guraju ga ispred sebe ko djete.Lud ko struja ,trofazna.GradKamena1 je napisao/la:Fizicki da,psihicki teskoBesic je napisao/la:Jel Kukoč zdrav? Ko će zamjeniti kapetana
Ne plači Željo molim teBiscione je napisao/la:Ako neće njima hoće sudijama.Taramba je napisao/la:a mi ćemo se potruditi da im se neće isplatiti
nemoj se brinut znaj da drugi ste
Jer Zrinjski je nama sreća sva
naša ljubav jedina

Suze ti teku kad tvoji opet izgube

jos veća mržnja kad Zrinjski bolji je
Al ne razumiješ što je to
i ovo prvenstvo je za vas gotovo
Mogu da nas osude
cijeli život da nas zatvore
Ali opet ćemo po svom`
mogu da nam popuše...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ali pazi ciganka,**** priča o poštenju

Legenda im čovjek koji je osuđivan zbog namještanja utakmica.

Legenda im čovjek koji je osuđivan zbog namještanja utakmica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Hej Zrinjski 'ko nam brani
Da bude sve k'o lani...
Da bude sve k'o lani...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Evo cujem pricu u nedjelju na stadion se moze samo u bijelim ili crvenim odjevnim predmetima.Nista onda , crna garnitura ostaje kuci ide se u bijelim dresovima sa crvenom lentom.
Kakav sastav očekujte, hoće li se vratiti ko od ozljeđenih
Djes bola u crnom,oces da nas za Ustastvo optuze 

A ja sam mislio da je to gotovo i da smo mi svi ustase po rodjenju.Bar po nekim medijima.Hum94 je napisao/la:Djes bola u crnom,oces da nas za Ustastvo optuze
Neka pati koga smeta .........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.