pretpostavljam da su jedni od tih igraca koji idu su Turkes i bugarin PaskalevjunioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Naredni dana je sastanak samo sa šefom i njegovim stručnim štabom i možete očekivati da su neki igraci odigrali posljednju utakmicu u našem dresu.
Isto tako u narednim danima cemo znati nesto vise oko transfera i da li smo stopirali i ostale pregovore.
Pored Kovacika trebali smo dobiti jos u21 igrača i jedno jako kvalitetno pojačanje u vrhu (stranac).
P.s. Stručni štab je pojačao Robert Krčmar.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Bio od malena na sjeveru, sad na zapadu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A dobro ne bih Bralića još otpisao zato što nije postojao u utakmici u kojoj niko naš nije postojao. Ima on dosta teških utakmica u nogama, duga je sezona vjerujem da može pomoći. Povratak Renata bi bio najveće pojačanje ovoj klimavoj odbrani.
Situacija s Krdžalićem mi nije jasna da se sada oštri qrac u situaciji kada imamo 2 i po veznjaka u ekipi. Da su ga iz Aque propaljenog doveli da odigra poluvrijeme manje bi nas koštao rezultatski.
I to stopiranje Kovačika ako je istina još jedna glupost u nizu, Zeki ako je prekipilo zaboli me kita nek' diže ekipu kako zna i umije, dobro je plaćen kolko sam upoznat. Vrijeme za odlazak je bilo prije par mjeseci a ne sada kad je na sisu kluba spojio Ristovskog, Banića, Bralića, Elezija, Butića, Unušića po 3 godine. Nema sumnje da većina nabrojanih posjeduje kvalitet ali nema smisla "svoja" pojačanja sad na kraju prelaznog uvaljivati nekom drugom treneru ako si već karakter i poštuješ klub. Što je tebi igračina nekome drugom je hamelj i obrnuto...
Bole ova 2 izgubljena boda u sedmici u kojoj je Borac kiksao a Zrinjski potpisao kamikazu trenera, nisam dobar nikako, više mi je onih 20 minuta protiv Radnika život skratilo nego komplet dvomeč protiv Craiove.
Situacija s Krdžalićem mi nije jasna da se sada oštri qrac u situaciji kada imamo 2 i po veznjaka u ekipi. Da su ga iz Aque propaljenog doveli da odigra poluvrijeme manje bi nas koštao rezultatski.
I to stopiranje Kovačika ako je istina još jedna glupost u nizu, Zeki ako je prekipilo zaboli me kita nek' diže ekipu kako zna i umije, dobro je plaćen kolko sam upoznat. Vrijeme za odlazak je bilo prije par mjeseci a ne sada kad je na sisu kluba spojio Ristovskog, Banića, Bralića, Elezija, Butića, Unušića po 3 godine. Nema sumnje da većina nabrojanih posjeduje kvalitet ali nema smisla "svoja" pojačanja sad na kraju prelaznog uvaljivati nekom drugom treneru ako si već karakter i poštuješ klub. Što je tebi igračina nekome drugom je hamelj i obrnuto...
Bole ova 2 izgubljena boda u sedmici u kojoj je Borac kiksao a Zrinjski potpisao kamikazu trenera, nisam dobar nikako, više mi je onih 20 minuta protiv Radnika život skratilo nego komplet dvomeč protiv Craiove.
Ima problema u klubu to niko ne spori...
Najveci je problem sto igraci nisu ispostovali Aylin zahtjev da kupe po 50 pratilaca za klub na Instagramu...
Ovo vam je milion posto tacna informacija, inace ako mi ne vjerujete, ja sam svaku tekmu na Zapadu ulaz A12, bujrum...
Najveci je problem sto igraci nisu ispostovali Aylin zahtjev da kupe po 50 pratilaca za klub na Instagramu...
Ovo vam je milion posto tacna informacija, inace ako mi ne vjerujete, ja sam svaku tekmu na Zapadu ulaz A12, bujrum...
-
- Kontakt:
Znaci onaj gol nije regularan i povlacenje linija. Ljudi se smiju na tv analizi.
Pocelo je…
Pocelo je…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ne razumijem, zasto bi Turkes isao ? Prosle sezone 10 golova (prvenstvo i kup) iako je dosao kasno, što je fenomenalan učinak, ako se uzme u obzir da nije imao nikakav kontinuitet nastupa i da je uglavnom bio rezerva. Koliko vidim i cujem , ne buni se ni sada, sto je rezerva, tako da njegov odlazak bi bila glupost.benko21 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:30pretpostavljam da su jedni od tih igraca koji idu su Turkes i bugarin PaskalevjunioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Naredni dana je sastanak samo sa šefom i njegovim stručnim štabom i možete očekivati da su neki igraci odigrali posljednju utakmicu u našem dresu.
Isto tako u narednim danima cemo znati nesto vise oko transfera i da li smo stopirali i ostale pregovore.
Pored Kovacika trebali smo dobiti jos u21 igrača i jedno jako kvalitetno pojačanje u vrhu (stranac).
Odlazak Paskaleva, također bi bila glupost, odigrao je pristojno proljece, jucer nije bio na nivou, nije smak svijeta, ima dovoljno vremena da se doozve. I Zekiceve česte rotacije, dosta utiču na formu pojedinih igraca.
Samo mi nije jasno kako se primite na to da se na Mamasa ne racuna ?!
Izvor : "Vjeruj mi kume, znam ja pasha"... identican kao i za "namjestenu utakmicu" protiv Sirokog.
Izvor : "Vjeruj mi kume, znam ja pasha"... identican kao i za "namjestenu utakmicu" protiv Sirokog.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Daleko od toga da ga smatram vrijednim plate koju prima al' samo dvije Turkešove utakmice, protiv Sloge u gostima i protiv ubica u kupu su veće od prosječne Renanove polusezone otkad je uletio u igranku s Penom. Odigrao je dobro pripremnu protiv Pazara koju smo svejedno fasovali, i tu smo čvrku fasovali glatko...Lucas je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:43Ne razumijem, zasto bi Turkes isao ? Prosle sezone 10 golova (prvenstvo i kup) iako je dosao kasno, što je fenomenalan učinak, ako se uzme u obzir da nije imao nikakav kontinuitet nastupa i da je uglavnom bio rezerva. Koliko vidim i cujem , ne buni se ni sada, sto je rezerva, tako da njegov odlazak bi bila glupost.benko21 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:30pretpostavljam da su jedni od tih igraca koji idu su Turkes i bugarin PaskalevjunioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Odlazak Paskaleva, također bi bila glupost, odigrao je pristojno proljece, jucer nije bio na nivou, nije smak svijeta, ima dovoljno vremena da se doozve. I Zekiceve česte rotacije, dosta utiču na formu pojedinih igraca.
Guli i Renan moraju ogromnu redukciju minuta da dobiju, razumijem da nemamo luksuz da ih ukinemo obojicu. Mlinarić mora da igra ono što je igrao kad je zapao za oko ljudima iz kluba ba su odlučili da pola miliona konvertibilnih daju Veležu.
Za Paskaleva se slažem s tobom. Ima on šta da ponudi još.
Mamas lika ko da je minibus udario, nigdje ga, odigrao par onih pripremnih i nestao.
Ne znam sta je sa krdzalicem, mozda bi on mogao jos ruke dati, ali bojim se da mu je jednostavno prevelika konkurencija sada.
Mujkic nadam se da ce brzo oporaviti, on se dobro popravio bio pred kraj sezone i visok je za razliku od jovica.
Nama realno samo fali taj zadnji vezni u paru sa jatom, poginut ce jatta sam u defanzivi.
Guli bgm gusi ekipu, dobro neko podsjeti na onaj pokusaj loba, trebao ga je zekic tad odmah zamjeniti da se ne zajebava. Iskreno nadam se da ide brzo, hvala mu na svemu ali najbolje i za nas i za njega da ide. Nekako mi djeluje preko kurza da igra
Ne znam sta je sa krdzalicem, mozda bi on mogao jos ruke dati, ali bojim se da mu je jednostavno prevelika konkurencija sada.
Mujkic nadam se da ce brzo oporaviti, on se dobro popravio bio pred kraj sezone i visok je za razliku od jovica.
Nama realno samo fali taj zadnji vezni u paru sa jatom, poginut ce jatta sam u defanzivi.
Guli bgm gusi ekipu, dobro neko podsjeti na onaj pokusaj loba, trebao ga je zekic tad odmah zamjeniti da se ne zajebava. Iskreno nadam se da ide brzo, hvala mu na svemu ali najbolje i za nas i za njega da ide. Nekako mi djeluje preko kurza da igra
Ovo vam je 100% istina, ja ga sreo sad protiv Radnika na A12 i sve mi ovako ispricao isto !Vanja8 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:37Ima problema u klubu to niko ne spori...
Menađer firme za koju radim je do prije godinu dana bio sportski direktor jednog prvoligaša HNL, inače bio desni bek dok je igrao. Naravno zna kakav sam bolsenik i zbog tablica na autu i zbog toga što je gazda jedino meni dozvolio da na laptopu nemam logo firme nego logo kluba. Prića mi neki dan da je jedan prvoligaš HNL tražio Krdžu na posudbu ali da naši nisu dali, rekli da nam je on prva opcija za U 21. Došli smo do toga komentarišući Durakovića i Pavičića u Gorici. Ovo je milijardu posto istina jer znam da je jaran da dosta ljudi u klubovima HNL. Znam da je Riletu pravo drago što je Krdža tu jer se znaju iz Dinama i da ga Rile jako cijeni, pričao mi Gojak a i Rile mi rekao na Rogli. Eh sad jel se šta promijenilo u međuvremenu ne znam, svašta može biti. Mada i to je pošteno ako ne računaš na nekoga reci mu i nek se snalazi dok je vrijeme, bolje je za sviju tako.hazarder je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:36A dobro ne bih Bralića još otpisao zato što nije postojao u utakmici u kojoj niko naš nije postojao. Ima on dosta teških utakmica u nogama, duga je sezona vjerujem da može pomoći. Povratak Renata bi bio najveće pojačanje ovoj klimavoj odbrani.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zato sto iz kluba ostavljaju prostor za to brate
niko pojma nema sta je sa njim sa Mujkicem sa Krdzalicem
jel tesko napisati
Nermin Mujkic - bol u predjelu prepona, pucketanje - 20 dana
Mamas - nestona latinskomsesjebalo - 14 dana
ovako ljudi nagadjaju umjesto da budes precizan
@sazg brat napisa da je Krdzalic fit spreman i zdrav
i ja mu vjerujem jer je blizak njemu i normalno da svako moze sad na nesto posumnjati
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ok, samo me zabrinjava ovaj dio TREBALI SMO DOBITI. Jel od tog ipak nema ništa ili?junioR je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:27Kao što ste mogli primjetiti po objavi Krste, stručni štab je dobio podršku na sastanku koji se održao danas sa kompletnim kolektivnom.
Ne vidim razlog zašto bi se stopirali transferi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Stopiraš transfer ako misliš mijenjati trenera što nije razlog budući da su dobili podršku. Drugo što mi pada na pamet je da si računao na neke pare pa se preletio, tipa prolazak Craiove ili neka ponuda za Gulija.
Tobejarabi mislim da za godinu više teorija nisam imao al' što Ramiz reče više je do kluba nego do nas bgm
Tobejarabi mislim da za godinu više teorija nisam imao al' što Ramiz reče više je do kluba nego do nas bgm
Pa receno je za Mujkica pred revans u Rumuniji da je zadobio udarac.BegovicRamiz je napisao/la: ↑04 avg 2025, 23:17zato sto iz kluba ostavljaju prostor za to brate
niko pojma nema sta je sa njim sa Mujkicem sa Krdzalicem
jel tesko napisati
Nermin Mujkic - bol u predjelu prepona, pucketanje - 20 dana
Mamas - nestona latinskomsesjebalo - 14 dana
ovako ljudi nagadjaju umjesto da budes precizan
@sazg brat napisa da je Krdzalic fit spreman i zdrav
i ja mu vjerujem jer je blizak njemu i normalno da svako moze sad na nesto posumnjati
Za Mamasa isto, da je jos od priprema na posebnom rezimu treninga.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Protiv Sloge
Banić
Ristovski Turda Jović
Beganović Krdžalić Jatta Elezi Kuprešak
Kyeremeh Mlinarić
Guliashvili neka malo ohladi
Banić
Ristovski Turda Jović
Beganović Krdžalić Jatta Elezi Kuprešak
Kyeremeh Mlinarić
Guliashvili neka malo ohladi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pored naseg katastrofalnog pada u igri od 60-te minute u utakmici koju smo odigrali vrhunski ovo niko ni ne spominje,ustasa je gledao VAR i cist ofsajd nije svirao sto nama nije nista strano,vazno je da orgijaju ovdje.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 avg 2025, 22:41Znaci onaj gol nije regularan i povlacenje linija. Ljudi se smiju na tv analizi.
Pocelo je…
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, aqarius, bosnas_, ErosViverosViv, head88, keli, Lecler, makron, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, siroliver69 i 172 gosta.