FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Katastrofa
-
- Kontakt:
Joco je kriv za sve.
Daj Jocu nek zabije 3
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
za 1. gol je kriv i Antolovic koji sa 1.95 m stoji zakovan za liniju gola, takodjer i protiv Drine je u oba navrata mogao da istrci na loptu! Kako maloprije istrca Nurkovic, al eto ...kenan_tm87 je napisao/la:Za golove su direktni krivci braca Sadikovic, a indirektni krivac kod oba gola je Mladenovic sa cije strane je centrirano (prvi gol nakon kornera za koji je on krivac a kod drugog je morao pokriti Koaudia).
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Oj bruke.. Koja tegoba od "igre".. Tri slicna igraca u sredini koji smetaju jedan drugom ali neka mali Hasanovic koji moze trcati za svu ovu trojicu sjedi na klupi..
BUDI ŽELJO !!!
Dajte nek neko napravi stream ovaj ne valja nista jos pise da u drugom poluvremenu nece raditi
- katakomba2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala Bogu da ne gledamo ovo brukanje vise..damirc je napisao/la:Dajte nek neko napravi stream ovaj ne valja nista jos pise da u drugom poluvremenu nece raditi
BUDI ŽELJO !!!
- storm_raider
- Kontakt:
-
- Kontakt:
****.M IM JAKU SVIMA OD IGRACA DO UPRAVE, SMRADOVI NESPOSOBNI
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
mema murinjo.
- kenan_tm87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aj ba dosadan si vise
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Ovog debila otjerat odmah danas i Mulalica s njim u paketu.
Dugo cemo mi oplakivat Odu.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 60 gostiju.