Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a naravno da nismo. hebo te ovo.pride_of_merseyside je napisao/la:Jedno je podržavati klub, a drugo je podržavati igrače koji veze sa životom nemaju i koje zaboli briga za taj klub. xD
Ne može me niko ubijediti da smo toliko loši koliko pokazujemo trenutno. Ne znam šta im bi, od onakve igre protiv Širokog recimo, da spadnemo na ovo...sramota.
tamo je bar znao bunker postaviti.chupachups je napisao/la:Odlicna postavka Vlade Murinja. Sastavio je ovo kao pravi strucnjak Donjeg Srema, hebo ih Vlado.
samo da ne primimo jos koji.Okolele je napisao/la:Ako uspijemo zabiti jedna do poluvremena mozda i uspijemo nesta napraviti
Nek' sam da otkaz neg da' nas bruka.ChWilla je napisao/la:tamo je bar znao bunker postaviti.chupachups je napisao/la:Odlicna postavka Vlade Murinja. Sastavio je ovo kao pravi strucnjak Donjeg Srema, hebo ih Vlado.
Ne valja im teren 100%..Velahalve je napisao/la:Nemoguće da i za ovo utakmicu nije niko kriv, ovdje nema ni trke ni zalaganja a bgm ni znanja!
Nije ovdje samo on kriv, ne znam gledas li ti utakmicu nema niko da istrci 20 m u trku.bojamora je napisao/la:Enisu Sadikoviću treba zabraniti da igra fudbal. Opet kriv za obadva gola.