Hvala prijatelju.. ne stignem sve upratit..lijepa prica se pise.....od kad do kad radi fan shop i kojim danima...mislim jel to sada stalno radi il?LoveSB96 je napisao/la:Dogovoreno već 20:45 prva tamo.volimsiroki je napisao/la:Pozdrav prijatelji.
Ako moze netko ko zna odgovoriti.
Postoji li mogucnost promjene domacinstva protiv skota?
Imal ista od novih kolekcija majica u fan shopu?
Ii koliko je prodano clanskih iskaznica i godisnjih ulaznica?
Hvala...valjda nisu teska pitanja![]()
Samo Široki!
Ja danas izvadio godišnju oko 6 sati, 326 broj godišnje, ne znam ide li po redu, valjda je.
Ima jedna nova vrsta majica čini mi se.
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- Evolve
- Kontakt:
Čuj trening, svašta 
Mislim da nikad nismo imali ovakav režim, a čini mi se da igračima nesmeta, čak naprotiv. GALVANIZACIJA!

Mislim da nikad nismo imali ovakav režim, a čini mi se da igračima nesmeta, čak naprotiv. GALVANIZACIJA!
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Još malo...[emoji41] 
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Samo jedno ime Široki!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Šta će Škoti. Ko plitak potok
Ulaznice za prvu utakmicu u Skotskoj 22£
Ima popusta za djecu i starije

Ima popusta za djecu i starije

Igraj Široki ti si najbolji!
Kako sam cuo, ogromno zanimanje njihovih navijaca vlada za uzvrat. Inace su i poznati po tome sto na gostovanju idu u velikom broju. Mogao bi grad fino profitirati 
Aberdeen je ostao bez dva ponajbolja igraca Hayesa(Celtic) i Jacka(G.Rangers), a otislo je jos par igraca. Citajuci forume i komentare na facebooku, nisu zadovoljni prijelaznim rokom. Zasad su doveli samo napadaca Maynarda i s posudbe je vracen Ryan Christie. Najveca opasnost definitivno prijeti od napadaca Rooneya, koji inace i nastupa za Irsku reprezentaciju. Bralic i Barisic ce morati dobro paziti na njega, jako nezgodan igrac za cuvanje.
Evo tko ima vremena, cijela utakmica finala kupa, Celtic ih je dobio golom u posljednjim trenutcima

Aberdeen je ostao bez dva ponajbolja igraca Hayesa(Celtic) i Jacka(G.Rangers), a otislo je jos par igraca. Citajuci forume i komentare na facebooku, nisu zadovoljni prijelaznim rokom. Zasad su doveli samo napadaca Maynarda i s posudbe je vracen Ryan Christie. Najveca opasnost definitivno prijeti od napadaca Rooneya, koji inace i nastupa za Irsku reprezentaciju. Bralic i Barisic ce morati dobro paziti na njega, jako nezgodan igrac za cuvanje.
Evo tko ima vremena, cijela utakmica finala kupa, Celtic ih je dobio golom u posljednjim trenutcima
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kad cuju ljudi da je karta 4 funte,a piva manje od 1 funte,slagirat ce se[emoji1]
Kod njih ulaznica 50 km...
Sad ne znam kolko cemo im dati ulaznica,ali da hoce mogli bi nam istok popunit bez problema
Kod njih ulaznica 50 km...
Sad ne znam kolko cemo im dati ulaznica,ali da hoce mogli bi nam istok popunit bez problema
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Sta ce samo pive otici 20.07.
. Samo ne sumnjam da ce nasi malcice dignuti cijenu hahah

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ako pricas hrvatski piva 2 km,ako pricas engleski 5 km[emoji23] [emoji23] [emoji23]Android je napisao/la:Sta ce samo pive otici 20.07. [emoji38] [emoji38] . Samo ne sumnjam da ce nasi malcice dignuti cijenu hahah
Dat cemo im vise ulaznica
ja mislim....
Nasi su uvijek bili fer i korektni[emoji1]
EKONNP
Ma ne treba sad poletit samo pomalo i skromno moze se s n jima igrati a potpuno su promijenili ekipu cal 12 igraca im otislo prema transfermarktu imam neki osjecaj da ih mozemo proci vidi se da pod sablicem igramo duplo bolje nego prošlih sezona i igrači su kao jedan mogla bi ovo bit lijepa sezona za nas ako Bog da
Kad zasjeda ona yebena komisija u vezi kazne?
Jos 20 dana do Hercegovackog derbija
Jos 20 dana do Hercegovackog derbija

Dolazi preko 500 njihovih navijača, piva će ic bolje nego voda
bit će to lijepa zarada definitivno i pravi festival nogometa taj dan, Škoti su poznati kao druželjubivi navijači koji vole zabavu i zajebanciju tako da mislim da ce past mnogo prijateljstva
Ps. Svi u Mostar. Invaziju treba napravit

Ps. Svi u Mostar. Invaziju treba napravit

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Napravit im negdje kao neku fan zovu, postavit pive i njima je dobro, jos kad vide kolike su cijene... Malo im je samo poskupit, ne puno
)

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Cuo sam da je u planu fan zona ispred istoka,tj izmedju stadiona i dvoranesb1996 je napisao/la:Napravit im negdje kao neku fan zovu, postavit pive i njima je dobro, jos kad vide kolike su cijene... Malo im je samo poskupit, ne puno)
EKONNP
Također sam cuo da ce bit fan zona za njih, između stadiona i dvorane 

- Evolve
- Kontakt:
[IVAN BARABAN POČINJE S TRENINZIMA]
Točno dva mjeseca nakon prijeloma fibule desne noge naš krilni napadač Ivan Baraban danas počinje s lakšim trenažnim procesom.
- Oporavak od ozljede, hvala Bogu, teče u najboljem redu. Danas bi trebao početi lagano trčati, rekao nam je Ivan Baraban i prokomentirao igru svojih suigrača u novoj sezoni.
- Pomno sam pratio europske nastupe mojih suigrača. Sretan sam i zadovoljan zbog ostvarenih rezultata, izgleda to jako dobro na terenu, dodao je.
Po prognozi Aberdeen u četvrtak, 16C, i po danu bi trebalo kiša da pada uz jugo
Točno dva mjeseca nakon prijeloma fibule desne noge naš krilni napadač Ivan Baraban danas počinje s lakšim trenažnim procesom.
- Oporavak od ozljede, hvala Bogu, teče u najboljem redu. Danas bi trebao početi lagano trčati, rekao nam je Ivan Baraban i prokomentirao igru svojih suigrača u novoj sezoni.
- Pomno sam pratio europske nastupe mojih suigrača. Sretan sam i zadovoljan zbog ostvarenih rezultata, izgleda to jako dobro na terenu, dodao je.

NK Široki Brijeg
Drago mi je zbog Barabana,nek nam se sto prije vrati na teren.Evolve je napisao/la:[IVAN BARABAN POČINJE S TRENINZIMA]
*trebala kiša padati uz jugo

Stvarno dobru ekipu imamo
Golmani: Bilobrk, Zlomislic
Lijevi bočni:Markovic, Milicevic
Stoperi:Barisic, Bralic, Nikic, Matic
Desni bocni:Corluka, Dino
Veznjaci:Stipe, Coric, Begonja, Dane
Ofenzivni vezni:Wagner, Jure, Grubisic
Krila:Menalo, Cabraja, Baraban
Napadači:Krstanovic, Juric
Maric i Vukoja vjerojatno prosudba..
I naravno trenerski trojac Sablic, Hrgovic, Coric.
Super. Fale jos lijevi krilni i veznjak jer nam mala konkurenciji u sredini terena i necemo moci cijelu sezonu sa ovim igracima. Jedna ozljeda i donji si. Odlicna cistka. Ekipa u kojoj svaki igrac moze pomoci, a najmanje prilike po meni Ce imati Wagner, Nikic i najmanje Ivanković.LoveSB96 je napisao/la:Stvarno dobru ekipu imamo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, riki46, TribuneEst, ultrazonfa i 33 gosta.