NK Zvijezda Gradačac

gradina4
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la gradina4 » 03 avg 2014, 22:34

astra1922 je napisao/la:teska srca sam ovo podnio i jos nemogu da vjerujem da se nama ovo desilo volio bi da smo danas na zelenom terenu izgubili 10-0 nego da je ovako zavrsilo.
yebem gradini i smecarima iz srebrenika meter u po p i cke.dali smo im stadion da igraju p'remijer ligu yebo im ordagic mater seljacku .dabogda se ugasili i nikad vise lopte nezaigrali.

nas klub je morao uzajmiti pare za ovo i naci nacin kako te pare vratiti.napravili smo sebi medvjedu ulogu.nesjecam se kad sam se ovako tesko osjecao zbog zvijezde sve zbog smecara iz srebrenika,sve je se to moglo lijepo rijesiti ali uvijek smo im bili trn u oku mater im klosarsko seljacku
Ti si neki pravo fin i kulturan momcic, to ti kucni odgoj? Prvo, Gradina vam je placala iznajmljivanje stadiona i to tako sto ste sve pare od ulaznica uzimali sebi. Drugo, dabogda ne našli pare da isplatite Gradini, samo zbog takvih kao što si ti, da ispadnete u najniži rang takmičenja, dabogda se ugasili ma*icu ti seljačku. Prosle godine ste se jedva spasili, da nije bilo onakvog Leotara ispali bi ko čep, a i da niste kupili utakmicu u Banja Luci, opet bi ispali .. Polako se vracate gdje realno i zaslužujete ;) :shhh:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 22:44

Draga mi je Zvijezda ali kao neutralan moram vam reci da grijesite. Ljudi iz Srebrenika vam nisu krivi zbog nesposobnosti i lopina koje vam se vrte po klubu. Suzdrzite se od teskih rijeci prema njima jer je problem u vasoj avliji. Sportski pozdrav iz Mostara i sretno u nastavku ;)
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2014, 22:45

gradina4 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:teska srca sam ovo podnio i jos nemogu da vjerujem da se nama ovo desilo volio bi da smo danas na zelenom terenu izgubili 10-0 nego da je ovako zavrsilo.
yebem gradini i smecarima iz srebrenika meter u po p i cke.dali smo im stadion da igraju p'remijer ligu yebo im ordagic mater seljacku .dabogda se ugasili i nikad vise lopte nezaigrali.

nas klub je morao uzajmiti pare za ovo i naci nacin kako te pare vratiti.napravili smo sebi medvjedu ulogu.nesjecam se kad sam se ovako tesko osjecao zbog zvijezde sve zbog smecara iz srebrenika,sve je se to moglo lijepo rijesiti ali uvijek smo im bili trn u oku mater im klosarsko seljacku
Ti si neki pravo fin i kulturan momcic, to ti kucni odgoj? Prvo, Gradina vam je placala iznajmljivanje stadiona i to tako sto ste sve pare od ulaznica uzimali sebi. Drugo, dabogda ne našli pare da isplatite Gradini, samo zbog takvih kao što si ti, da ispadnete u najniži rang takmičenja, dabogda se ugasili ma*icu ti seljačku. Prosle godine ste se jedva spasili, da nije bilo onakvog Leotara ispali bi ko čep, a i da niste kupili utakmicu u Banja Luci, opet bi ispali .. Polako se vracate gdje realno i zaslužujete ;) :shhh:
maaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa u rupu nemoze nama 70000 naskoditi rijesit cemo mi to ali vi nikad necete biti klub koji ce ljudi cijeniti u bosni i hercegovini...doci ce ovo sve na naplatu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gradina4
Kontakt:

Post Postao/la gradina4 » 03 avg 2014, 22:47

astra1922 je napisao/la:
gradina4 je napisao/la:

maaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa u rupu nemoze nama 70000 naskoditi rijesit cemo mi to ali vi nikad necete biti klub koji ce ljudi cijeniti u bosni i hercegovini...doci ce ovo sve na naplatu
Došlo je na naplatu majstore, Gradini imate 70.000 da isplatite za Ordagica, zagrebačkoj Lokomotivi imate 92.000 za Pandžu također naknada za treniranje, imate duzni Moranjkicu 15.000 .. ne bih vam bio u kozi :)

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 03 avg 2014, 22:52

Nema mjesta takvim prepucavanjima kad smo svi u istim ****.
Ovo sto se desilo,neko je napravio propust ali na stranu i to, u ovakvoj drzavi uvijek ce neko reci sto si bas krenuo od mene.Kazu ovi koji su duzni drzavi,mi imamo reprogram, ja ne bih rekao da i u jednoj vukojebini na svijetu mozes napraviti reprogram duga a i dalje ga gomilati.
Porezna klubu X, imate tri miliona duga,klub poreznoj, OK napravite nam reprogram,kroz godinu dana porezna klubu,imate sada cetiri miliona,klub poreznoj,dobro napravite nam novi reprogram,ma daj ba....
Pouka-duguj drzavi mozes pravit pun qurac reprograma no sikiriki.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2014, 22:52

namijerit cemo mi i 200 000 ne sikiraj se tvoj klub toliko para nije vidio za 20 sezona.vi ste pokazali koliko ste jaki i kao klub i kao grad kada ste cini mi se osvojili rekordno mali broj bodova za jednu sezonu.izaci ce zvijezda iz ovog jaca nismo mi selo sa dvije firme.ziv mi bio i ne citiraj me **** sa teme
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 avg 2014, 22:58

Opusti se,popij tabletu za smirenje..U ratu smo vas 4 godine primili da zivite u nasim stanovima,hranili vas...isli dol branili Gradačac a ti sad tako pišeš o nama...vi nama trn u oku.. :facepalm: Mi dol odemo u vas Gradačac jednom u 5 godina a vi kod nas svaki dan visite..a stadion nismo dzaba koristili..koliko nam je bilo dobro da smo morali i u Orasju da igramo..
OFK Gradina Srebrenik

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 03 avg 2014, 22:59

eto culi smo sad sta i kako na BHT-u,zalosno je sve,ali nazalost regularno,u utorak ce se znati konacna odluka...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 avg 2014, 23:07

voliosamzvijezdu je napisao/la:eto culi smo sad sta i kako na BHT-u,zalosno je sve,ali nazalost regularno,u utorak ce se znati konacna odluka...
al do 8.8 da se uplati,al ne samo mi,nego svi klubovi koji imaju dugovanja prema savezu,e sadd a vidimo hoce se koja utakmica odgodit.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 03 avg 2014, 23:11

jbg,mi nemamo savezu duzni...mi smo klubu duzni...i zato smo to morali reguliasati...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 avg 2014, 23:13

rasta1922 je napisao/la:Nema mjesta takvim prepucavanjima kad smo svi u istim ****.
Ovo sto se desilo,neko je napravio propust ali na stranu i to, u ovakvoj drzavi uvijek ce neko reci sto si bas krenuo od mene.Kazu ovi koji su duzni drzavi,mi imamo reprogram, ja ne bih rekao da i u jednoj vukojebini na svijetu mozes napraviti reprogram duga a i dalje ga gomilati.
Porezna klubu X, imate tri miliona duga,klub poreznoj, OK napravite nam reprogram,kroz godinu dana porezna klubu,imate sada cetiri miliona,klub poreznoj,dobro napravite nam novi reprogram,ma daj ba....
kazem vam gradina nije nista kriva,ona ima dogovor sa zvijezodm ali ovaj fuad colpa advokat koji zastupa gradinu ima dogovor sa gradinom da izganja dug i da njemu idde 50 % duga,eh ti 50 % smo danas njemu donijeti na ruke,onda bi on urgiro da se utakmica odigra,zato je i cekano do zadnjeg minuta,da mu se da kess dda bi se utakmica odigrala,sve je to mafia u savezu,al nije gradina kriva,al su seljaci sto jest jest :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 03 avg 2014, 23:22

crvenobijeli je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Nema mjesta takvim prepucavanjima kad smo svi u istim ****.
kazem vam gradina nije nista kriva,ona ima dogovor sa zvijezodm ali ovaj fuad colpa advokat koji zastupa gradinu ima dogovor sa gradinom da izganja dug i da njemu idde 50 % duga,eh ti 50 % smo danas njemu donijeti na ruke,onda bi on urgiro da se utakmica odigra,zato je i cekano do zadnjeg minuta,da mu se da kess dda bi se utakmica odigrala,sve je to mafia u savezu,al nije gradina kriva,al su seljaci sto jest jest :urnebes:
Ma ja,ko zna sta se krije iza ovog slucaja,ima materijala za razne teorije.
A Fuad Colpa je mnogo posten covjek,zaguglajte ga naci cete pikantnih stvari o njemu.

brazzo
Kontakt:

Re: $: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la brazzo » 03 avg 2014, 23:23

Kapetan je napisao/la: Bull pravi Zvijezdi dresove, da nisi Velezovac pa pitas :lol: :lol: :lol:
nisam, tu sam ja iz komsiluka TZ :) a zasto Velez je l i njima radi ista firma ? A pitam jer mi djeluju zanimljivi, unikatni i kao da nisu sablonski i iz redovne prodaje.. Bull je neka firma iz BiH ili ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 03 avg 2014, 23:26

bull je firma u srbiji,i to ide preko jednog covjeka iz grada...ako ti treba takve opreme...?? :thumbup:

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 03 avg 2014, 23:31

Ne napadajte dzaba momke iz Srebrenika. Nisu oni krivi sto je nasa uprava nesposobna de skontajte. Ali takodjer bi zamolio momke iz Srebrenika da ne prosipaju svoju pamet po ovoj temi i tako provociraju. Znamo vec godinama je ovakva situacija izmedju dva grada, je*e svako svakom sve, al eto... Nije uredu, ali je tako. Sami smo sebi krivi za ovo. Ovaj dug se vuce vec duze vrijeme, i bilo je pitanje vremena kad ce se ovo desiti. To su ljudi koji pale mozak samo da ga odlede kad dodje vrijeme. Pa ja sam imam vise skole nego svi dole u klubu zajedno...

Mislim nije se trebalo ovako zavrsit ali sta je tu je. Nadajmo se da ce bit kakve srece da se izvucemo iz ovog sranja, pa mozda nekad i mi svog amidzu dobijemo...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2014, 23:40

Ako mi išta gore ima neka prepucavanja, sto nemaju veze sa fudbalom na relaciji Gradačac-Srebrenik.
Svima je jasan ko dan rejting Gradačca u državnim okvirima zasnovan na kulturološkom,ekonomskom,historijskom... položaju.Vrijednosti koje imamo ne moze niko degradirati,posebno oni čiji je razvoj u povoju jos uvijek.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 avg 2014, 23:46

brazzo je napisao/la:
Kapetan je napisao/la: Bull pravi Zvijezdi dresove, da nisi Velezovac pa pitas :lol: :lol: :lol:
nisam, tu sam ja iz komsiluka TZ :) a zasto Velez je l i njima radi ista firma ? A pitam jer mi djeluju zanimljivi, unikatni i kao da nisu sablonski i iz redovne prodaje.. Bull je neka firma iz BiH ili ?
Ma velez zbog ovog ispada s dresom http://www.haber.ba/sport/fudbal/92983- ... danas.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 avg 2014, 23:58

Kapetan je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Ma velez zbog ovog ispada s dresom http://www.haber.ba/sport/fudbal/92983- ... danas.html" onclick="window.open(this.href);return false; :D
Hebiga furamo se na Mančester (Bekam) :rol: nego šta vam je sa tim dugom,nije mi jasno da se to sad poteže šta se čekalo do sada pa se nije moglo dogovoriti sa Gradinom?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 04 avg 2014, 00:11

a zbog cega je nermin prvi put smijenjen??

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 04 avg 2014, 00:12

Jedva čekam utakmicu Bukovik-Zvijezda ove sezone ne smijem to propustit.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.