Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Samo sto gore navedeni nisu samo Teletovic, vec i Nurkic, a o Djedovicu nema svrhe ni pisati.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
dobri smo mi s obzirom da nemamo ni jednog igraca u euroligi
Solidna partija Sulje veceras. 10 poena, 5/9 iz igre (ako se ne varam) i 0/2 slobodna. Moglo je to biti i bolje da je bilo malo srece. Jest da ne bi imao ovoliko minuta da je bila egal utakmica (s obzirom da je odigrao zadnjih 14 min, otprilike), ali nema veze. Bitno je da se dobija neko iskustvo ozbiljnije seniorske kosarke i da se izgubi strah koji je itekako bio prisutan. Vidljiv je napredak, barem meni.
Bitno je da probije.. da se oslobodi taj neki pritisak. Talenat je neosporan, al' stagnacija je čudna stvar:)
Gegic debitovao za drugi tim Bayerna 21min- 6p(1-7 za dva,0-2 za tri, 4-6 slobodna ), 3sk,3ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sta je sa karahodzica,momak jos ni minutu nije odigrao,valjda je neka povreda,mislio sam da ce kod đikića samo napredovati,ovako uz ostanak velickovica izgleda slaba sansa za njega da postane ozbiljan euroligaški igrač
Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hajde da velickovic na nesto lici ali frajer je cisti odron, ali dragi aldine slobona 1/6ovisnik je napisao/la:Sta je sa karahodzica,momak jos ni minutu nije odigrao,valjda je neka povreda,mislio sam da ce kod đikića samo napredovati,ovako uz ostanak velickovica izgleda slaba sansa za njega da postane ozbiljan euroligaški igrač

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa ovaj Polutak ima košarkaški IQ ko sobnu temperaturu, a na seniorskom nivou fizičke predispozicije mu nikakvu prednost ne donose
ZELJEZNICAR 1921!
hamzaTM87 je napisao/la:Pa ovaj Polutak ima košarkaški IQ ko sobnu temperaturu, a na seniorskom nivou fizičke predispozicije mu nikakvu prednost ne donose
Baš i ja gledam, šta je ovo jbt? Koja sirovina hahaha

Markus Lončar fino iskorištava minutažu u A1 ligi..
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Cak pogadza trojkeEthel je napisao/la:Markus Lončar fino iskorištava minutažu u A1 ligi..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nego Atic opet ne igra 

Ma nece ni igrati, ja ne znam sta on misli. Da je bogdo dosao u bilo koju losiju ekipu iz ABA lige, dobije kakvu minutazu i konacno se vrati na kolosijek. Ova njegova logika se meni nimalo ne svidja. Za mene je ABA liga idealna za napredak i prelazak iz juniora u seniore za sve igrace. Imas priliku da pokazes sta znas, dvorane nisu prazne sto itekako pomaze da se izgubi strah i stekne to neko iskustvo, a kvalitet igre nije uopste los. Nije Atic nista losiji od Mazalina (nije bio ni na ovom nedavnom u20 prvenstvu), prije dvije godine je bio 3x bolji, ali evo momak otisao u Zadar i pruza sasvim dobre partije (a on nije jedini primjer).nerminh74 je napisao/la:Nego Atic opet ne igra
Za njega je Jaza bio Einstein.hamzaTM87 je napisao/la:Pa ovaj Polutak ima košarkaški IQ ko sobnu temperaturu, a na seniorskom nivou fizičke predispozicije mu nikakvu prednost ne donose

Bjezi ba Sulejmanovicu, sporiji si od mog djeda sa 120 kila. Ne moze covjek da prati 210+ igrace, o ovim nizim, da ne pricam. Atica ni u rosteru, a gdje ce i biti kad su u timu Vasileiadis, Ukic, Sakota, Milosevic i ostali, sve strasno iskusni (i dobri) igraci. Ja ne znam sta ovi nasi igraci (nekadasnji 'talenti') razmisljaju, izgleda da im je ponizenje sa 17-18 godina igrati ABA ligu, pa daj odma Barselonu, Grcku i slicno. Boze sacuvaj.
Evo ovaj PG Ivanovic, igrao 3 godine Mornar-Buducnost-Mega i momak ima 20 min u istom tom AEKU, a 94. godiste.
Evo ovaj PG Ivanovic, igrao 3 godine Mornar-Buducnost-Mega i momak ima 20 min u istom tom AEKU, a 94. godiste.
I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pade sad, kako sam ja uspio vidjeti, niko ga nije sapleo. Izasao iz igre, nadam se da nije neka ozbiljnija povreda u pitanju. Po grimasi na licu nije bas izgledalo da je dobro...
Pa igrati ce koliko sam upoznat za Bayern II u sasvim solidnoj ligi gdje ce imati znatnu minutažu. A sigurno ce dobijati priliku i u A timu ali neku vrlo malu minutažu. Do njega je kako će se dokazati ali mali ima kapacitet da igra u Bayernu, ugl vrijeme ce pokazati svojeEthel je napisao/la:I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.

Igraće treći rang u Njemačkoj, ne mislim da je išta puno jači od naše prve lige. A kod Saleta on nije u nikakvim planovima, niti će biti ove sezoneZiggs je napisao/la:Pa igrati ce koliko sam upoznat za Bayern II u sasvim solidnoj ligi gdje ce imati znatnu minutažu. A sigurno ce dobijati priliku i u A timu ali neku vrlo malu minutažu. Do njega je kako će se dokazati ali mali ima kapacitet da igra u Bayernu, ugl vrijeme ce pokazati svojeEthel je napisao/la:I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.
ZELJEZNICAR 1921!
- ASD
- Kontakt:
Jeste, ali on je mlad i neiskusan, on je tek ulazio u tim i u nasoj ligi, nije on neko ko je prekucao ligu pa da trazi neki veci nivo.hamzaTM87 je napisao/la:Igraće treći rang u Njemačkoj, ne mislim da je išta puno jači od naše prve lige. A kod Saleta on nije u nikakvim planovima, niti će biti ove sezoneZiggs je napisao/la:Pa igrati ce koliko sam upoznat za Bayern II u sasvim solidnoj ligi gdje ce imati znatnu minutažu. A sigurno ce dobijati priliku i u A timu ali neku vrlo malu minutažu. Do njega je kako će se dokazati ali mali ima kapacitet da igra u Bayernu, ugl vrijeme ce pokazati svojeEthel je napisao/la:I Gegic je krenuo dobrim putem da postane bivsi talenat odlaskom u Bayern gdje ce samo nekim cudom dobiti minutazu.
TU neka ostane sezonu, dvije, uzme neko iskustvo, pa ukoliko bude problema pri prelasku na visi nivo, kupiti se.