Ma 100%!!!Pitar6785 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:18Sinoc posle utakmice pokusam da procitam sve sto je pisano i nakon dva lista stanem, evo posle ne prespavane noci popijem kahvu haj reko da procitam kad ono spominju vladu jagodica fedju dudica, smjesno i degutantno i glupo ZORAN ZEKIC MORA IMAT PODRSKU NAS NAVIJACA CAK AKO I NEBI IMAO PODRSKU NAVIJACA MIRVIC MORA UDARIT SAKOM U STO I RECI ZEKIC OSTAJE TAMAN NIKO (2000 ljudi juce vise posjetu gabela ima) ne doso da gleda..
Pobjedili smo kup pod vodstvom tog covjeka pobjedili crajovu na kosevu nadigrali trnavu na kosevu trebali osvoit duplu krunu i sta sad ga treba otjerat jer je primio 4 gola cisto zato sto je Musija podlegao pritisku i sigurno da je odbranio onaj sut sa 38 m (to je moro uradit) bilobi 5-2 i svi bi ovde pisali kako smo ih sa pola snage poderali..
Ovde se pise kako nam je obrana tanka (slazem se da je slabi tim) al ako pogledamo da do 60 minute nije radnik imao nijednu sansu a da smo mi imali 9 sansi i 3 gola, kako tu moze bit do obrane, ako za 1 sat igre 0 sansi neko ima, oko 15-20 minuta upali smo u rupu cisto sto smo olahko prihvatili prvi go kao haj **** 3-1 i onda sut sa 40 m primis go radi mladog golmana (treba djetetu dat podrsku)
Gledao sam sad highlightse posusje zeljo, posusje je bilo bolji protivnik, minimalno su zasluzili bod, al nekad kad je 1-0 igraci jednostavno igraju jace ozbiljnije neopustaju se..
Naravno da se to nesmije desavat da ides sa 3-0 na 3-4 za 15 minuta to nemoze bit greska trenera niti takticka priprema radnika da mi vodimo 3-0 pa da oni nama zabiju 4 to je DO IGRACA , ne do igraca kao sto je musins jatta, vec igraca tipa RISTOVSKI GULI KEREMEH BEGANOVIC TURKES.. ti igraci moraju imat karakter i moraju prepoznat kad ekipa pada i kad ekipi treba kupit vrijeme nakon 3-2 morali su malo imat tog fakinluka leci napravit zuti karton zvat doktora malo pokoskat se sa igracima radnika nabit loptu gurnut igraca radnika (oni gube tad njima je vuna osjete da te imaju a ti ih sjeces prekidas mnogo lakse se izfrustriraju)) TO JE TAJ MANGLUPLUK..
Nemanja Bilbija cinimi se u kup utakmici na kosevu naseg igraca udari sakom u ledja iza naseg gola izbaci ga iz cipela 2 min posle toga igrac pogrijesi napravi penal..
Sudjenje juce prvih 15 minuta uzasno ostalo ok za bh standarde al velka razlika je euro sudjenje i ono u pl bh. Nadam se da ce euro sudije sudit. Nekazem da je sudija ostetio ijednu ekipu al BH FUDBAL JESTE sigurno 7/8 faulova svirano bez potrebe..
Podrska Zekicu100%
Mjenjanje trenera jer je vodio 3-0 i imso 9 sansi 100% koji je i krajovu uzo i imao jos 4-5 100% sansi je isto ko sa nemanjom bilbijom da samo 9 golova al ga treba otjerat jer mu je odbranio golman obarske penal u 90 minuti kod 1-1.
Gresaka ima, vecina ovih gresaka su esteske prirode i vrlo lako ispravljive.. ako smo 100x radili isti put gresku i svaki put greska pokazala da je bila greska zasto onda radit isto 101 prvi put
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sumnjalo se u neke parametre, zato je i pušten da trenira od pon-pet, nije mogao da izdrži tempo treninga ni 20 min kako sa ekipom tako i individualno. Koliko god on tvrdio da je spreman, neke stvari se ne mogu pobiti ili zanemariti.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Cudno mi da je trenirao a nije prosao ljekararski...
Zato i kazem, momak je bio tu, trenirao, ko zna sta je.
Zato i kazem, momak je bio tu, trenirao, ko zna sta je.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Traze pojacanja na cumu.napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:22Vala dva igraca u jednom prelaznom roku da padnu ljekarski je u najmanju ruku cudno.
-
- Kontakt:
Kako je u Slovackoj, Poljskoj i Seriji A prolazio ljekarske?
Ili imamo najbolje hecime na svijetu ili neko nekoga **** ovdje.
- Maroon1946
- Kontakt:
Evo na k l x izgleda da smo 4ti go primili iz offsida
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ofsajd 100posto ! Var je uveden da se jos lakse utakmice namjestaju, ljudi jel vi vidite kakve linije se povlace? Pa ni jedna linija nije ispravna nego je povuku kako odgovora. Jesmo sve sami sebi krivi ali netreba presutit ove stvari,isto kao tamo nakon precke koju smo pogodili igrac radnika rukom zaustavlja loptu pred golom i nista se ne gleda, zasto je var tu ?? Kod nas bi se odma gledalo jedva bi docekali.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
enzo1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:37Na žalost al ZZ će na kraju sam sebe otjerati. Čovjek il nije kalibar trenera za FKS, ili ga zaboli neka stvar pa potcjenjuje ligu i eksperimentiše kako mu se digne. Nakon više od godine dana i 20+ igrača koje je otjerao i doveo nove opet priča iste šuplje kako neki igrači nisu za FKS al zato redovno igraju. Ne raumijem kako on sa svojim iskustvom i temperamentom nije autoritet igračima i kako ih psihički ne pripremi? Meni ovi njegovi kiksevi samo potvrđuje činjenicu da mi sa njim nećemo napraviti neki iskorak jer on nije taj kalibar i kapacitet trenera.
Ako mu se desi još jedan ovakav kiks (a ovaj i mnogi su isključivo njegova greška) mislim da će dobiti nogu. Nema smisla dozvoliti mu poigravanje koje će nas koštati borbe "titule" kad će se ispaliti na prvu bolju ponudu. Ne prizivam povratak nekih starih trenera al samo jednom se ovako nešto smije tolerisati jer je bolesnik za klubom i ako ga ja lično nikad više ne bih volio vidjeti ne klupi FKS.

Ko ce njemu sta nuditi

Lik je doveden sa biroa za nezaposlene i tamo ce se vratiti,jednog dana,kad nas shebe do temelja

Onaj Achraf El Bouchataoui tokom cijele 2024, te do marta ove godine, odigrao skoro 50 utakmica za Eindhoven u drugoj ligi, ovdje u junu pao ljekarskiHordas1990 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:34Kako je u Slovackoj, Poljskoj i Seriji A prolazio ljekarske?

-
- Kontakt:
Hajde mogu provariti da padne neki igrac, da se nesto otkrije, nije nemoguce, ali daj ba ovo je previse.Lucas je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:42Onaj Achraf El Bouchataoui tokom cijele 2024, te do marta ove godine, odigrao skoro 50 utakmica za Eindhoven u drugoj ligi, ovdje u junu pao ljekarskiHordas1990 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:34Kako je u Slovackoj, Poljskoj i Seriji A prolazio ljekarske?
Ili imamo najbolje hecime na svijetu ili neko nekoga **** ovdje.Ko radi kod nas te ljekarske, jel zna neko. Ja bi najviše volio, da ubuduce angažujemo strane doktore, kad dovodimo nekog kvalitetnog igraca.
Cuj u Seriji A zadovoljio sve "parametre" kod nas ne moze. PLBiH je Premiership za Seriju A znaci. Ko ovdje prodje ljekarski to je zvijer, a ekipa nam se gasi u 60. minuti

Price za malu djecu, ali otkrice se kad tad sta je bilo.
Da se prisjetimo i faula Đorđevića... 5-10 metara prednosti, usao 10 min prije i ganja igraca da ga uhvati...
Nije do spreme, ne moze biti, ljudi sa stomakom i viskom kila mogu odigrati 10 min a ne igracbod 65 -70 kila.
A npr kod ovog cetvrtog gola, pogledajte samo postavljanje paskaleva... Tako dobro se postavio da niti je mogao skociti, niti gurnuti igrača.... Nista. Strasno.
Nije do spreme, ne moze biti, ljudi sa stomakom i viskom kila mogu odigrati 10 min a ne igracbod 65 -70 kila.
A npr kod ovog cetvrtog gola, pogledajte samo postavljanje paskaleva... Tako dobro se postavio da niti je mogao skociti, niti gurnuti igrača.... Nista. Strasno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ni meni nije jasno sto je isao na faul, mogao je jos potrcati pa onda praviti, nije ni pokusao stici do lopte.Pantelija je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:49Da se prisjetimo i faula Đorđevića... 5-10 metara prednosti, usao 10 min prije i ganja igraca da ga uhvati...
Nije potpisao i ne trenira sa ekipom. Insajderska. Dalje ne znam.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:05jel to sa fksinsfa? Pa junior rekao da je covjek davno potpisao i trenira sa ekipom. Ko laze?
Treba Saidu dic spomenik 
-
- Kontakt:
Nek je eto Mamas prošao ljekarski.
Sve neke malverzacije i prevare.
Sve neke malverzacije i prevare.
Ja ne prizivam novog trenera no ovo je djelomicno Zekicev X._weella_ je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:57DaBogda se raspali svi koji prizivaju novog trenera i promjene neke.
Nije Zekić kriv što Guliashvili zamahuje i baca neke lobove na prazan go, nije Zekić kriv što na 3-1 Mlinarić cirkus izvodi ne dodaje loptu samom igraču, nije Zekić kriv što su ovi umislili da su zvijezde protiv Radnika na 3-0 pa neće da trče i drže taktiku i linije.
Da Zekić ne zna, ne bi 65 minuta izgledalo onako, pravili smo šanse poigravali se zabijali, e to je Zekićeva zasluga nacrto je sve kako treba, dok su bili ozbiljni i poštovali izgledalo je savršeno.
Sve što stane u 15 minuta od 65-80, ne može objasniti ni naučna fantastika. Nije dirao koncept, pa da kažeš eskperiment izvodi kaznili nas. Na 3-0 bi svako živ uveo djecu i dao priliku, on čak ni to nije uradio pa da kažeš glupira se.
Ovo što se sinoć desilo čista je krivica onih na terenu, koji karakter nisu pokazali i vjerujem da će on na tome poraditi i riješiti stvari unutra. Vrlo je jasno da kvalitet postoji, postoje mehanizmi u igri samo je stvar glave i maksimalne ozbiljnosti u malim utakmicama. Jer od 65-80 primiš4 gola i onda se u zadnjih 5 minuta uozbiljiš i mogao si okrenuti. To ti je pokazatelj samo neozbiljnosti u glavama.
Ja vjerujem da će ovo naleći, samo da ekipa vidi da Zekić ima podršku i da se moraju podići. Ako se ijedne minute osjeti da Zekić nema podršku, klošari na terenu će odmah počet minirati tako to bude.
Sam je rekao da je najvece pojacanje Renan ako je onaj pravi, pa ga ostavi na tribinama nakon dvije utakmice (a taj Renan je nas prvi spic i neko ko treba biti nosioc igre kad Guli ode)
Drugo, Francis, Mlinaric i Guli vode svoju borbu od prve utakmice ne ispostuju jedni druge i jednog moras staviti na klupu da pokazes autoritet.
Turkes ti je svaku utakmicu dao doprinos u prilikama, prosle sezone na kraju zabio 6-7 golova.
Imas Paskaleva kojeg si doveo pa ti na ljeto pao u drugi plan jer je Turda i Ristovski bolji.
Imas Djordjevica, Elezija koji trebaju uhvatit ritam za naredne utk da preuzmu vezni red i budu glavni igraci u org napada.
I imas problem sa u21 (jer ti odjednom Krdzalic ne valja) a iducu utakmicu ce ti opet doci problem jer Mujkic i da bude spreman igrati ne moze odigrati 90 min, Musiju si potrosio na ova 4 gola (i da ih nije primio pitanje da li bi branio protiv Sloge iducu)
Znaci treba ti Krdzalic da uhvati ritam.
Konstantno forsiranje Butica kojeg cijeli svijet vidi da nije nivo napadaca kojih imamo u rosteru i ti ga uparis sa Turkesom da uhvati koju minutu kod 3:2 rezultata a da pritom ostavljas Mlinarica iza njih koji je zamjena za Gulija kad ode a taj Mlinaric je najbolji u 16m na te otpatke iz kojih je i zabio gol.
Sta se po meni trebalo desiti jeste da je Renan trebao odigrati 45m, Turkes 45 min, Krdzalic ili Hamzic 30-40 min.
U veznoj liniji si trebao imati Jattu/Djordjevica/Krdzalica od 60 min da ih umrtvimo i pustimo ih da nas napadaju presjekli bi 2-3 lopte i napravili situacije za polukontre/kontre.
I sutra da Guli ode opet ces kukati kako nemas realizacije kao sto je bilo proljetos kad se povrijedio.
-
- Kontakt:
zekica bog nece odvratiti od one postaveMaroon1946 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:34
Ovo bi po meni bilo najbolje rjesenje, nadam se da vise necemo igrati sa 5 nazad.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Arhitekt, boki86, casual033, CentarsutNaClanak921, damir_82, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, hazarder, HyperOS, iliyaa8, JuricaSpindl, Kaunas, Lavcina, Lecler, makron, MaroonWhite1946, MSOZ101, nedimmmm1337, Posejdon, propoklopac, Proximic, Seipronto, UltraSa46, Vanja8 i 195 gostiju.