FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E treba sad gledati Beganovića na wing beku, bek koji je tehnicki ocajan, ne umije probiti, ne zna centrirati, ali eto ima tu moc ponavljanja, trci...pa ljudi misle da imamo najboljeg beka lige.
Are you not entertained ?!
A nije do Duške, trebao je potpisati, sve je bilo spremno. 

SVE IJEDAN TAJ STADION FINANSIRA DRZAVA (federacija) 80%. Dali si ikad cuo magodu (ljude koji su od kraja rata ista rekli a jamoli ulozili u kosevo, prvo drzavni stadion olimpiski stadion FK SARAJEVO 20+ utakmica godisnje plus i repka bi u 90% slucajeva igrala sve utakmice na kosevu da je kosevo var 20% uslovnije. Ko misli da igrci repke voli vise igrat u zenici nego na kosevu je lud.napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:45Krivi su svi vala, za 15 minuta primit 4 komada od Radnika je nestvarno, ne mozes nikog amnestirat. Zekic mi ide na qrac sa svojim prozivkama "pojedinaca". Deseti put on spominje neke "pojedince" a NIKAD NIKO nije udaljen iz ekipe. Igraci presebicni, mi smo prodisali bez Guliashvilija u finisu prosle sezone, jednostavno se dig'o previse i hoce sve sam da zavrsava i pumpa statistiku. U rosteru imamo 4 spica, sve da ih sastavis i iskombinujes, nemas kvalitet jednog Merse a kamoli dalje. Groblje smo spiceva, od vremena Skore i Avdica smo uboli sa dva napadaca, Benko i Merso. Isti problem smo imali u sezoni 20/21 kad je ekipa ostala na Handzicu. Stvore mu 4 zicera, on promasi, razyebe koncentraciju svima na terenu jer svi osim njega odrade posao, i onda dodje kiks. Pa na terminu pop.izdis kad neko ne zna gol zabit a kamoli na utakmici.
Posjeta je plod neuslovnog stadiona i skupih ulaznica. Mislim da se vise kod ljudi radja revolt jer gledaju kako nicu stadioni u drzavi i regionu a Kosevo maltene isto zadnjih 40 godina. Vrapcici od livade postali top stadion, Grbavica od krompirista sa dvije tribine postade ko Hajberi. Mi i dan danas gledamo u nebo i vadimo zimske jakne iz naftalina kad hocemo na utakmicu. I za taj "luksuz" za sebe i porodicu trebas izdvojit 100 maraka. Onda i ostanes na 2k bolesnika, jer ni ti bolesnici nisu toliko bolesni da povedu bilo koga po kisi gore.
Sinoc gledam po istoku alge ispod stolica na betonu, jel to objekat za koji se govori drzavno olimpiski historiski nediraj atlesku stazu, nesmije niko cesmu stavit treba urbanisticks, treba moj k u r a c, onde treba 20 k ljudi 10 bagera i nasilno dovodjenje Politicara od mjesne zajednice do drzavnog nivoa i papir prednos podpisuj rusenje novac i imate 6 mjeseci da kosevo ima cat 4, drzava nije njihova vec nasa i ako nece radit zanas i nase potrebe nek se fataju noge..
Cujj olimpiski stadion **** je olimpiski prvoj je on od onih 25 k ljudi sto je bilo na krajovi pa tek olimpiski drzavni opstinski
Kakav ba novi stadion , za sta dajemo 15 KM, koga ti branis ne kontam ?PapakIzSa je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:55dalo nas 2000 svaka nam castTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:46Evo dali smo večeras, gdje da dođemo po kapitalce, titulu, evropu?
Stadion je prljav, neuslovan, sav od lokvi, ispred zapada kanalizacija mjesecima tece, vode nema, nista nije natkriveno, ne daju djeci sok da unesu, naplacuju ti onaj ACE frtalj case 5 maraka, vodu 3 marke naplacuju, kokice 5, sta branis ti ? Jel puno da covjek sa 2 djece plati 35 KM za ulaz, jel mialis da sinoc nije ogledalo cijene karti, ko ce ba po onom vremenu i sa ovim protivnikom na ovakvom stadionu platiti 15 KM ?! I sve ce gore i gore biti, zamisli decembar Rudar prijedor dolazi na Kosevo , cijena karte 15, kakvi moroni.
Prije pola godine, prešao je iz Jagielonije u Podbrezavu i odigrao proljetni dio jako dobro. Ne kontam šta se u tih pišljivih 6 mjeseci desilo, tad je prošao ljekarske, sad nije. Ni onaj Marokanac iz Holandije nije prošao kod nas ljekarske u junu.
-
- Kontakt:
Apsolutno jesu svi krivi, ja sam upravo to jucer pisao. Ne amnestiram Zekica ni sekunde, ali ne mozes doci sa 3:0 na 3:4 i reci iskljucivo trener je kriv, to nije realno. Da imas dva igraca manje opet ne mozes 4 primit i to od Radnika, nismo protiv Barcelone igrali.napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:45Krivi su svi vala, za 15 minuta primit 4 komada od Radnika je nestvarno, ne mozes nikog amnestirat. Zekic mi ide na qrac sa svojim prozivkama "pojedinaca". Deseti put on spominje neke "pojedince" a NIKAD NIKO nije udaljen iz ekipe. Igraci presebicni, mi smo prodisali bez Guliashvilija u finisu prosle sezone, jednostavno se dig'o previse i hoce sve sam da zavrsava i pumpa statistiku. U rosteru imamo 4 spica, sve da ih sastavis i iskombinujes, nemas kvalitet jednog Merse a kamoli dalje. Groblje smo spiceva, od vremena Skore i Avdica smo uboli sa dva napadaca, Benko i Merso. Isti problem smo imali u sezoni 20/21 kad je ekipa ostala na Handzicu. Stvore mu 4 zicera, on promasi, razyebe koncentraciju svima na terenu jer svi osim njega odrade posao, i onda dodje kiks. Pa na terminu pop.izdis kad neko ne zna gol zabit a kamoli na utakmici.
Posjeta je plod neuslovnog stadiona i skupih ulaznica. Mislim da se vise kod ljudi radja revolt jer gledaju kako nicu stadioni u drzavi i regionu a Kosevo maltene isto zadnjih 40 godina. Vrapcici od livade postali top stadion, Grbavica od krompirista sa dvije tribine postade ko Hajberi. Mi i dan danas gledamo u nebo i vadimo zimske jakne iz naftalina kad hocemo na utakmicu. I za taj "luksuz" za sebe i porodicu trebas izdvojit 100 maraka. Onda i ostanes na 2k bolesnika, jer ni ti bolesnici nisu toliko bolesni da povedu bilo koga po kisi gore.
Mene kod Zekica brine sto stalno rotira, vrti, trazi nesto. To je i ok, ali tu si vec dugo vremena, mora se znati sta hoces, davno se moralo znati. Upoznat je sada i sa ligom, kakvi eksperimenti vise? Nema potrebe za tim.
Evo ima podrsku. Osam golova u dvije utakmice primio, pa opet ima podrsku velike vecine navijaca. Znaci spremni smo i da trpimo, ali mora i on znati da treba kontrolisati ekipu i da ovo prozivanje samo od sebe nekih igraca nece dati rezultate. Ima daleko najskuplju ekipu lige, sta pokaze prstvom dovedu mu. Gdje je problem?
O igracima necu, dovoljno o njihovom karakteru govori da su primili ponavljam 4 gola nakon vodstva 3-0!!! Da ti je trener Hana Hadziavdagic ne smijes to sebi dozvoliti kao profesionalac.
Sto se posjete tice, kisa bila u Posusju pa ih doslo 3 milje opet, a koliko oni navijaca imaju i koliki je to "grad"? Puno stvari utice na posjetu, a jedan od faktora za ovu sramotu su cijene to je sigurno svidjalo se to nekome ili ne i ma koliko se guralo pod tepih.
Cak nije mozda cifra sama po sebi toliki ogroman problem nego naglo povecanje. Nece ljudi iz principa nekad kad misle da ih neko muze. Ako pijes kafu negdje godinama za 2 marke i onda odjednom dignu na 4, a sve isto, ista kafa, isti kafic, isti vlasnik, isto sve, prestaces ici.
I nemoj da neko kaze ja bi iso da je petobanka, bi ti ali shvati da si u manjini i to je to.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma znam da nije, zayebajem se, nego mi smijesno kako ispehira sve. Isto Eddie Mush iz filma Bronx Tale

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Možda trazimo igrace koji su spremni za 60 minuta fudbala, Kovacik moze bez problema istrcati 90+ pa nam bas nesto i ne leži.
Are you not entertained ?!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jel to sa fksinsfa? Pa junior rekao da je covjek davno potpisao i trenira sa ekipom. Ko laze?
Kakve 3 000 u Posusju?Hordas1990 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:01Apsolutno jesu svi krivi, ja sam upravo to jucer pisao. Ne amnestiram Zekica ni sekunde, ali ne mozes doci sa 3:0 na 3:4 i reci iskljucivo trener je kriv, to nije realno. Da imas dva igraca manje opet ne mozes 4 primit i to od Radnika, nismo protiv Barcelone igrali.napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:45Krivi su svi vala, za 15 minuta primit 4 komada od Radnika je nestvarno, ne mozes nikog amnestirat. Zekic mi ide na qrac sa svojim prozivkama "pojedinaca". Deseti put on spominje neke "pojedince" a NIKAD NIKO nije udaljen iz ekipe. Igraci presebicni, mi smo prodisali bez Guliashvilija u finisu prosle sezone, jednostavno se dig'o previse i hoce sve sam da zavrsava i pumpa statistiku. U rosteru imamo 4 spica, sve da ih sastavis i iskombinujes, nemas kvalitet jednog Merse a kamoli dalje. Groblje smo spiceva, od vremena Skore i Avdica smo uboli sa dva napadaca, Benko i Merso. Isti problem smo imali u sezoni 20/21 kad je ekipa ostala na Handzicu. Stvore mu 4 zicera, on promasi, razyebe koncentraciju svima na terenu jer svi osim njega odrade posao, i onda dodje kiks. Pa na terminu pop.izdis kad neko ne zna gol zabit a kamoli na utakmici.
Mene kod Zekica brine sto stalno rotira, vrti, trazi nesto. To je i ok, ali tu si vec dugo vremena, mora se znati sta hoces, davno se moralo znati. Upoznat je sada i sa ligom, kakvi eksperimenti vise? Nema potrebe za tim.
Evo ima podrsku. Osam golova u dvije utakmice primio, pa opet ima podrsku velike vecine navijaca. Znaci spremni smo i da trpimo, ali mora i on znati da treba kontrolisati ekipu i da ovo prozivanje samo od sebe nekih igraca nece dati rezultate. Ima daleko najskuplju ekipu lige, sta pokaze prstvom dovedu mu. Gdje je problem?
O igracima necu, dovoljno o njihovom karakteru govori da su primili ponavljam 4 gola nakon vodstva 3-0!!! Da ti je trener Hana Hadziavdagic ne smijes to sebi dozvoliti kao profesionalac.
Sto se posjete tice, kisa bila u Posusju pa ih doslo 3 milje opet, a koliko oni navijaca imaju i koliki je to "grad"? Puno stvari utice na posjetu, a jedan od faktora za ovu sramotu su cijene to je sigurno svidjalo se to nekome ili ne i ma koliko se guralo pod tepih.
Cak nije mozda cifra sama po sebi toliki ogroman problem nego naglo povecanje. Nece ljudi iz principa nekad kad misle da ih neko muze. Ako pijes kafu negdje godinama za 2 marke i onda odjednom dignu na 4, a sve isto, ista kafa, isti kafic, isti vlasnik, isto sve, prestaces ici.
I nemoj da neko kaze ja bi iso da je petobanka, bi ti ali shvati da si u manjini i to je to.
Bio sam na utakmici, 1500 max da je bilo.
Dobro neko napisa, kakvi smo i ne zaslužujemo bolje.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:45Tacno se vidi da si upucen u FKS tih 9 postova zivota da ti prevedem upucen și kao nana u advanced computer science, eblo te tvoje iskustvo i temperament.enzo1 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:37Na žalost al ZZ će na kraju sam sebe otjerati. Čovjek il nije kalibar trenera za FKS, ili ga zaboli neka stvar pa potcjenjuje ligu i eksperimentiše kako mu se digne. Nakon više od godine dana i 20+ igrača koje je otjerao i doveo nove opet priča iste šuplje kako neki igrači nisu za FKS al zato redovno igraju. Ne raumijem kako on sa svojim iskustvom i temperamentom nije autoritet igračima i kako ih psihički ne pripremi? Meni ovi njegovi kiksevi samo potvrđuje činjenicu da mi sa njim nećemo napraviti neki iskorak jer on nije taj kalibar i kapacitet trenera.
Ako mu se desi još jedan ovakav kiks (a ovaj i mnogi su isključivo njegova greška) mislim da će dobiti nogu. Nema smisla dozvoliti mu poigravanje koje će nas koštati borbe "titule" kad će se ispaliti na prvu bolju ponudu. Ne prizivam povratak nekih starih trenera al samo jednom se ovako nešto smije tolerisati jer je bolesnik za klubom i ako ga ja lično nikad više ne bih volio vidjeti ne klupi FKS.
Nije prosao ljekarski ima 5 dana od toga, mozda ce nesta opet raditi pa niko niata ne objavljuje ne znam.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:05jel to sa fksinsfa? Pa junior rekao da je covjek davno potpisao i trenira sa ekipom. Ko laze?
ko ce nas finansirat, nije ni mirvic levat iz svog dzepa da tura, cevapi 14km, problem vam za kartu 15 datguadalupe je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:00Kakav ba novi stadion , za sta dajemo 15 KM, koga ti branis ne kontam ?PapakIzSa je napisao/la: ↑04 avg 2025, 10:55dalo nas 2000 svaka nam castTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:46
Evo dali smo večeras, gdje da dođemo po kapitalce, titulu, evropu?
Stadion je prljav, neuslovan, sav od lokvi, ispred zapada kanalizacija mjesecima tece, vode nema, nista nije natkriveno, ne daju djeci sok da unesu, naplacuju ti onaj ACE frtalj case 5 maraka, vodu 3 marke naplacuju, kokice 5, sta branis ti ? Jel puno da covjek sa 2 djece plati 35 KM za ulaz, jel mialis da sinoc nije ogledalo cijene karti, ko ce ba po onom vremenu i sa ovim protivnikom na ovakvom stadionu platiti 15 KM ?! I sve ce gore i gore biti, zamisli decembar Rudar prijedor dolazi na Kosevo , cijena karte 15, kakvi moroni.
Za bordobijele boje
-
- Kontakt:
Vodim se onim sto je savez objavio ali eto nebitno nek je 1500 to ne mijenja moju poentu. Koliko stanovnika i koliko navijaca ima Posusje?brig je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:06Kakve 3 000 u Posusju?Hordas1990 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:01Apsolutno jesu svi krivi, ja sam upravo to jucer pisao. Ne amnestiram Zekica ni sekunde, ali ne mozes doci sa 3:0 na 3:4 i reci iskljucivo trener je kriv, to nije realno. Da imas dva igraca manje opet ne mozes 4 primit i to od Radnika, nismo protiv Barcelone igrali.napoleon72 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:45Krivi su svi vala, za 15 minuta primit 4 komada od Radnika je nestvarno, ne mozes nikog amnestirat. Zekic mi ide na qrac sa svojim prozivkama "pojedinaca". Deseti put on spominje neke "pojedince" a NIKAD NIKO nije udaljen iz ekipe. Igraci presebicni, mi smo prodisali bez Guliashvilija u finisu prosle sezone, jednostavno se dig'o previse i hoce sve sam da zavrsava i pumpa statistiku. U rosteru imamo 4 spica, sve da ih sastavis i iskombinujes, nemas kvalitet jednog Merse a kamoli dalje. Groblje smo spiceva, od vremena Skore i Avdica smo uboli sa dva napadaca, Benko i Merso. Isti problem smo imali u sezoni 20/21 kad je ekipa ostala na Handzicu. Stvore mu 4 zicera, on promasi, razyebe koncentraciju svima na terenu jer svi osim njega odrade posao, i onda dodje kiks. Pa na terminu pop.izdis kad neko ne zna gol zabit a kamoli na utakmici.
Bio sam na utakmici, 1500 max da je bilo.
Pa sto nisi napisao prije 5 dana da nije prosao ljekarski nego sad?guadalupe je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:06Nije prosao ljekarski ima 5 dana od toga, mozda ce nesta opet raditi pa niko niata ne objavljuje ne znam.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:05jel to sa fksinsfa? Pa junior rekao da je covjek davno potpisao i trenira sa ekipom. Ko laze?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa prvo ide ljekarski pa potpis, dakle nije potpisao?guadalupe je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:06Nije prosao ljekarski ima 5 dana od toga, mozda ce nesta opet raditi pa niko niata ne objavljuje ne znam.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:05jel to sa fksinsfa? Pa junior rekao da je covjek davno potpisao i trenira sa ekipom. Ko laze?
Pametni meni nije problem, ja sam platio , vidis da je problem 90% ljudi platiti toliko za onakav stadion.PapakIzSa je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:08ko ce nas finansirat, nije ni mirvic levat iz svog dzepa da tura, cevapi 14km, problem vam za kartu 15 datguadalupe je napisao/la: ↑04 avg 2025, 12:00Kakav ba novi stadion , za sta dajemo 15 KM, koga ti branis ne kontam ?
Laz je da nije prosao ljekarski...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Vala dva igraca u jednom prelaznom roku da padnu ljekarski je u najmanju ruku cudno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, budzak, Burberry46, Dave, keli, kraljlavova, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, ovisnik, robertkosar, samoFKS, Serha, ShofaII, ubipara, ŠTA_JE i 169 gostiju.