Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlPrincipino » 23 feb 2012, 17:23

šteta...mislim da bi bilo bolje da je igrao...sad se valja izboriti sa njihovim brzim igračima...spominje se i povratak Pata...samo se bojim kiska Bonuccia...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 feb 2012, 17:36

IJa kazem steta, jer sad ce imati razloge ako izgube ;) .. ma bas me i nezanima vise, jel nas ko sta pito kad su nas izbacili u Serie B bez ikakvi dokaza??

Hajmo i rusit... i nadam se da ce Drughi opet naglasiit ove iz MIlana.... nek se zna koje gazda ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 feb 2012, 17:41

Jedina njihova prednost je što sada postaju nepredvidljivi jer nema igrača od kojeg sve kreće,tako da je meč otvoren.

Danas je na treningu uvježbavana formacija,napad će vrlo vjerovatno biti Matri-Vučinić,ostalo je isto,s tim da jedino ostaje borba za lijevo krilo između Pepea i Estigaribie.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 feb 2012, 17:45

Oxygen je napisao/la:Jedina njihova prednost je što sada postaju nepredvidljivi jer nema igrača od kojeg sve kreće,tako da je meč otvoren.

Danas je na treningu uvježbavana formacija,napad će vrlo vjerovatno biti Matri-Vučinić,ostalo je isto,s tim da jedino ostaje borba za lijevo krilo između Pepea i Estigaribie.

Ma utakmica ce biti vrh, samo se nadam da necu opet gledati 100 promasaja s nase strane. Valjda su ovaj put trenirali realizacije na treningu..

NAdam se da ce Pepe dobiti sansu od prve minute, ipak smo snjim uzeli dosta bodova ma da zna ponekad usrati stvar ..

Vucinic- Matri,,, slazem se,, Mislim nemamo bolje i ako je Qua zabio go al on moze uci ako bi se zakomplikovali u napad...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 23 feb 2012, 18:30

Utakmica sa najvecim ulogom u posljednjih nekoliko sezona. Mora se promisljeno odigrati. Vjerujmo Conteu, naravno da ocekujem nastavak serije bez poraza.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 feb 2012, 18:40

Ma realno Milan ne može nikako biti jači bez Ibre da j.ebe rak raka. Mogu biti 100 puta nepredvidljiviji, džaba im. Ibra je igrač koji donosi prevagu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 feb 2012, 18:54

Ko je god gledao utakmicu milana protiv topnika mogao vidjeti koliko Ibra znaci milanu. Svaki napada, svaka akcija su bile preko Ibre, ali to ne znaci da oni nisu opasni., jer na neki nacin ce drugi igraci doci do izrazaja. Medjutim, to je ekipa koja je za jedan nivo slabija kada ne igra navedeni...

Posto moraju napqadati i pokusati pobjediti , Juve ce doista imati velike sanse za stvaranje prilika i eventualno doci do pobjede...

Opet, nesmije biti zavravanja, igraci moraji biti maximalno motivisani , jer pobjedom cinimo veliki korak ka tituli.

Pobjedili smo ih sa Ibrom, ocekujem i bez Ibre...Treba probati sve varijante :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 feb 2012, 18:59

Iskreno,ja ću biti prezadovoljan da ne izgubimo meč,poraz nemamo i nikako nam ne bi odgovarao pogotovo u ovom momentu,bilo bi -4 ,onda ide Chievo kući,a morali bismo nadoknaditi utakmicu protiv Bologne koja je užasno nezgodna ekipa,a potom imamo još uzastopna gostovanja Genoi i Fiorentini koje su ranjene i kojima trebaju bodovi.

Prvenstveno povjerenje imam u našeg najboljeg igrača ove sezone,Antonia Contea i nadam se nekoj dobroj taktici i pametnim izmjenama kada budu trebale.

Raspored je paklen:

slika
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 feb 2012, 19:12

često pogledam tabelu sa rasporedom utakmica u narednom periodu, stvarno ne mogu da vjerujem koliko teske utakmice izgledaju gledajuci po imenicno. Ali mi tjesi spoznaja da derbije igramo odlicno i da vecinu tih duela igramo kuci, gdje protivnici nece biti defanzivno nastrojeni, tako da cemo se uglavnom nadigravati. Nekako mi se cini da je najnezgodnija ekipa Napoli koji ima ubitacnu kontruu i fenomenalne napadace...

Derbi za vikend je izrazito vazan i pobjeda bi jos vise povecala samopuzdanje, sto ce itekako biti potrebno za zadnju trecinu prvenstva...

Utakmicom u subotu apslovirali smo Milan i Udine, realno po dosadasnjim rezultatima dvije nabolje ekipe...

Forza Juve! :D

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 23 feb 2012, 19:17

Ma nemamo se mi koga bojati, čovječe sad će proljeće a nema se poraza. Golemo je to. A vjerujte, ni sekunde me nije strah za uspjehe dok je Chiellini zdrav i na nivou na kakvom je sada, najbolji na stoperu najbolji na beku. Što se samopouzdanja tiče Conte je lud 100% :D na koji je nivo digao ekipu i igrače.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 19:19

Thiago Silva i Alessandro Nesta imaju nešto više od Juventusovih stopera u ovom trenutku."Lippi je rekao za Sky Sport Italia. o ovome sa pisao prije nekoliko dana. Barzagli plus fali thiaga silvu.samo da ne izgubimo,bio bih prezadovoljan sa bodom

da li neko zna sta je sa @biancom
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 19:21

paolomontero je napisao/la:Thiago Silva i Alessandro Nesta imaju nešto više od Juventusovih stopera u ovom trenutku."Lippi je rekao za Sky Sport Italia. o ovome sa pisao prije nekoliko dana. Barzagli plus fali thiaga silvu.samo da ne izgubimo,bio bih prezadovoljan sa bodom
I ja to kazem za Milan :D Nisam neki optimist,nabrijat ce Conte svoje igrace ima da ginu..

Mislim da ce Bommel dobit crveni :mrgreen:

EDIT:uh vidim i vi gostujete Palermu .. Milan odma poslije Juventusa ide u goste njima :roll:
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 23 feb 2012, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 feb 2012, 19:22

zivojinmiric je napisao/la:Ma nemamo se mi koga bojati, čovječe sad će proljeće a nema se poraza. Golemo je to. A vjerujte, ni sekunde me nije strah za uspjehe dok je Chiellini zdrav i na nivou na kakvom je sada, najbolji na stoperu najbolji na beku. Što se samopouzdanja tiče Conte je lud 100% :D na koji je nivo digao ekipu i igrače.
novi kolac :D

Nidje veze, da se Juve boji smradova iz Milana, nijednom navijacu Juventusa nije na kraj pameti. Jednostavno treba biti na oprezu, ipak imaju kvaliter da pobjede Juventus, mada je moje subjektivno misljenje da mozemo opet doci do 3 boda. Razloga je mnogo...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 23 feb 2012, 19:23

Upravo to Živojine,Conte me baš podsjeća na Trapattonia,sličan karakter i energija,ili Ćiru. :mrgreen:

Daju ekipi takav motiv i vraćaju vjeru u njih što malo koji trener može i što mnogim velikim timovima fali.
Od igrača koji su izgubili vjeru u sebe kao što su Bonnuci,Chiello je napravio ponovo klase i odlične igrače,a da ne govorim da je vratio vjeru navijačima pa i u Buffona u kojeg su sumnjali hoće li biti onaj stari,te inkorporirao igrače za koje smo mislili da su loši kao što su Pepe,Giack,Esti,De Ceglie isl.
Nema šta,čovjek je baš prodrmao staru damu.

Od današnjih trenera nekako mi je najsličniji Kloppu,sjajni taktičari,a temperamentni do bola.

@big ben,čini mi se da ti je avatar velik ili je sa neke stranice pa baš sporo učitava.
@montero,banovan je.
@senad,nemam ja ništa protiv remija. :mrgreen:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 feb 2012, 19:26

Stvarno tezak raspored nakon Milana, zato je bitno da ne izgubimo tako da imamo tu incijativu s utakmicom manje. Najveci test je sada u subotu ako bi slucajno dobili onda smo na pravom putu i ne znam sta nas moze zaustaviti do kraja...

Imam osjecaj da ce Vucinic biti kljucni igrac protiv milana , on inace voli zabijati ovima iz Milano i cesto tamo daje golove 8-)

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 19:27

@oxygen
sta je to sada napravio,opet usao u raspravu sa navijacima shintera :)

Juventus i Milan su rivali, ali među ta dva kluba nikada nema zle krvi, poznato je savezništvo kroz istoriju.

No, trka u dvoje za "Skudeto" je rasplamsala strasti na Apeninima.

Mediji su puni prozivki i primedbi, pa je uvertira derbija dobila gorak ukus.

Međutim, čelnici klubova, Adrijano Galijani i Andrea Anjeli su razgovarali telefonom kako bi se smirile strasti i iz oba tabora se udržali od zapaljivih izjava.
Ti seguiremo anche noi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 feb 2012, 19:32

Nadam se da ban @Bianconeria traje jos barem 5 dana :mrgreen: , da nas ne zajebaje ako izgubimo :lol:

@Arogantni i @paolomontero su tu da ga zamjene :D ako je ikako moguce da @sarajlija zakljuca temu Milana ako izgubimo barem na 3-4 dana
-RIVALDO-

zivojinmiric

Post Postao/la zivojinmiric » 23 feb 2012, 19:36

BigBen je napisao/la:
zivojinmiric je napisao/la:Ma nemamo se mi koga bojati, čovječe sad će proljeće a nema se poraza. Golemo je to. A vjerujte, ni sekunde me nije strah za uspjehe dok je Chiellini zdrav i na nivou na kakvom je sada, najbolji na stoperu najbolji na beku. Što se samopouzdanja tiče Conte je lud 100% :D na koji je nivo digao ekipu i igrače.

Nidje veze, da se Juve boji smradova iz Milana, nijednom navijacu Juventusa nije na kraj pameti. Jednostavno treba biti na oprezu, ipak imaju kvaliter da pobjede Juventus, mada je moje subjektivno misljenje da mozemo opet doci do 3 boda. Razloga je mnogo...
Jesam ''opet'' novi kolač :D , i slažem se sa tvojim nadopunjavanjem u potpunosti :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 feb 2012, 19:46

zivojinmiric je napisao/la:
BigBen je napisao/la:

Jesam ''opet'' novi kolač :D , i slažem se sa tvojim nadopunjavanjem u potpunosti :D
Sto nas je masala :lol: :lol: :lol: ... i bez vodje trolla ova tema opet dominira zahvaljujuci trolovima... :lol: :lol: :lol:
Dobrodosao novace.... Budi redovan i mrzi Inter...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 23 feb 2012, 19:47

senad_flamin je napisao/la:Nadam se da ban @Bianconeria traje jos barem 5 dana :mrgreen: , da nas ne zajebaje ako izgubimo :lol:

@Arogantni i @paolomontero su tu da ga zamjene :D ako je ikako moguce da @sarajlija zakljuca temu Milana ako izgubimo barem na 3-4 dana

predosjecam da ce vam opet marchisio presuditi,ali opet imate argumente da vi igrate ligu prvaka :D :D :D

@zivojin
samo mrzi inter :D :D :D
Ti seguiremo anche noi

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.