Monolog je napisao/la:
Ma ja, nek' Federer i Nadal odigraju za treće mjesto da se udovolji ss.ba forumašima.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ljubicicu gledaj mec mani se piskaranja po forumu.Edin TM87 je napisao/la:Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
Kelner69 je napisao/la:Ljubicicu gledaj mec mani se piskaranja po forumu.Edin TM87 je napisao/la:Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
ima dana kao danas kada je ovaj podforum vrhunski
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ja Roger grijesi, a ovo sto Stanimal torpedira nema nikakve veze
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa vidi drugog servisa Federera i njegove igre opcenito, udarci plitki ko ona riječica na Dobrinji, drugi servis toliko loš da i Banjac vidi da je čisti poklon za nekoga kao što je Wawrinka.
Wawrinka igra bolje nego u prva dva, ali u prva dva nije mogao ništa jer je Federer igrao i jer je mogao igrati, 3 i 4 set je imao probleme neke i sada djeluje bolje iako nije ni blizu nivoa iz prva dva seta, zato mislim da Wawrinka ima šanse dosta.
Wawrinka igra bolje nego u prva dva, ali u prva dva nije mogao ništa jer je Federer igrao i jer je mogao igrati, 3 i 4 set je imao probleme neke i sada djeluje bolje iako nije ni blizu nivoa iz prva dva seta, zato mislim da Wawrinka ima šanse dosta.
Stan uzima 90% poena sa 3 ili vise razmjena 
A ni Wawrinka nije dobar očigledno..
aha!
E sad ako ovo usere nek se j.ebe 
Eto ga, pokloni Stan, al cuj povreda, jos mi nije jasno. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fala Bogu pa prica o povredi moze prestati.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Tako je Stancino pusti babuki! 
Stan je bas the man, ljudina!
Babuka ovaj poklon se ne propusta!
Stan je bas the man, ljudina!
Babuka ovaj poklon se ne propusta!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
GOAT GOAT GOAT GOAT GOAT KOZA KOZA KOZA KOZA KOZA
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
koga će prvog spucat fras? mirku ili edu? 
Jos najveci sin bugarski i gotovooojestamaji je napisao/la:koga će prvog spucat fras? mirku ili edu?
Jos jedan do finala, idemooooo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pričajte šta želite, ovo nije normalno stanje za Rogera, vidi se po njemu, al svako ima svoje mišljenje.
Todor Živkov igra tenis? Znao sam za Franju Tuđmana, ali za Todora nisamEdin TM87 je napisao/la:Jos najveci sin bugarski i gotovooojestamaji je napisao/la:koga će prvog spucat fras? mirku ili edu?
Ma pusti ih ba, cekamo kraj meca i interview da vidimo sta je.AA23 je napisao/la:Pričajte šta želite, ovo nije normalno stanje za Rogera, vidi se po njemu, al svako ima svoje mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.