Monolog je napisao/la:
Ma ja, nek' Federer i Nadal odigraju za treće mjesto da se udovolji ss.ba forumašima.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Monolog je napisao/la:
Ma ja, nek' Federer i Nadal odigraju za treće mjesto da se udovolji ss.ba forumašima.
Ljubicicu gledaj mec mani se piskaranja po forumu.Edin TM87 je napisao/la:Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
Kelner69 je napisao/la:Ljubicicu gledaj mec mani se piskaranja po forumu.Edin TM87 je napisao/la:Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
Jos najveci sin bugarski i gotovooojestamaji je napisao/la:koga će prvog spucat fras? mirku ili edu?
Todor Živkov igra tenis? Znao sam za Franju Tuđmana, ali za Todora nisamEdin TM87 je napisao/la:Jos najveci sin bugarski i gotovooojestamaji je napisao/la:koga će prvog spucat fras? mirku ili edu?
Ma pusti ih ba, cekamo kraj meca i interview da vidimo sta je.AA23 je napisao/la:Pričajte šta želite, ovo nije normalno stanje za Rogera, vidi se po njemu, al svako ima svoje mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.