Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BelminM23
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la BelminM23 » 07 okt 2015, 16:27

cala je napisao/la:Kako ide brucosi? :D
Ljepota ova treca godina.

Patnja. :|

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2015, 16:33

Kod mene kolegice sve crvene :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 okt 2015, 16:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene kolegice sve crvene :think:
Znaci radi se o filozofskom 100%. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2015, 16:44

Greivis je napisao/la:
Znaci radi se o filozofskom 100%. :mrgreen:
fazon je sto vise nisu ni ono bordo, jer je to bio fazon, sad su drecavo crvene :facepalm:

Kukala nam majka, svi smo li danas nonkonformisti :crazy: :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 okt 2015, 17:06

cala je napisao/la:Kako ide brucosi? :D
Ljepota ova treca godina.
Kako ide treca godina? :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 07 okt 2015, 17:11

Ljepota ova peta godina. :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 okt 2015, 17:14

uschtipak je napisao/la:Ljepota ova peta godina. :D
A koju završavaš? :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 okt 2015, 17:40

profile u pp. odmah.
FORZA MARŠAL !!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2015, 17:56

hodža je napisao/la:

profile u pp. odmah.
ma imali prijem, tu 15 min. ; jucer nista, danas na statistici sat vremena, malo sam nisanio, nemam jos profile :lol: Meni se to ne svidja, bas se vidi da su nezrele :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 okt 2015, 18:33

Peta godina a razmisljanje na nivou trinaestogodisnjakinje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 okt 2015, 18:52

Bosniacum Lilium je napisao/la: ma imali prijem, tu 15 min. ; jucer nista, danas na statistici sat vremena, malo sam nisanio, nemam jos profile :lol: Meni se to ne svidja, bas se vidi da su nezrele :D
sviđa se meni. samo ti proslijedi čim prije.
FORZA MARŠAL !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 okt 2015, 18:54

Jbt iz fizike cemo dobit 150 teoretskih pitanja koja nam mogu biti na ispitu i to nece biti nikakvih zadataka :tokralju: Austrijo obecana zemljo :ljepota:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 okt 2015, 22:31

Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom. :)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 okt 2015, 22:41

Greivis je napisao/la:Peta godina a razmisljanje na nivou trinaestogodisnjakinje.
I to pijane trinaestogodisnjakinje :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 okt 2015, 22:42

DragonGirl je napisao/la:Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom. :)
Dobro to sve, de ti meni pošalji svu literaturu iz koje si vježbala keca :think:

btw. naš posao je da prestrašimo brucoše, nemoj da te ko vidi da ih ohrabruješ :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 okt 2015, 22:51

Donnie Darko je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom. :)
Dobro to sve, de ti meni pošalji svu literaturu iz koje si vježbala keca :think:

btw. naš posao je da prestrašimo brucoše, nemoj da te ko vidi da ih ohrabruješ :mrgreen:
Hahaha pa šta ću ti slati, evo odeš na: ff.unze.ba/nabokov, nađeš keca i opleti, uzmeš svesku sa vježbi, malo kombinuješ, možeš i onu plavu zbirku i to je to... :D
Ma ako su mene strašili, što ja moram druge, nema smisla... :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 okt 2015, 22:54

DragonGirl je napisao/la:

Hahaha pa šta ću ti slati, evo odeš na: ff.unze.ba/nabokov, nađeš keca i opleti, uzmeš svesku sa vježbi, malo kombinuješ, možeš i onu plavu zbirku i to je to... :D
Ma ako su mene strašili, što ja moram druge, nema smisla... :D
hvala. možel se za mjesec i po navježbat :?: :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 okt 2015, 23:15

Donnie Darko je napisao/la:hvala. možel se za mjesec i po navježbat :?: :mrgreen:
Ako nećeš vježbati ništa drugo, a pretpostavljam da hoćeš, onda može, a ovako sumnjam...Ja sam pokušala jednom to spremiti za mjesec dana i nije bilo šanse... :roll: Ipak je to matematika, nije neki teorijski predmet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 okt 2015, 23:19

Donnie Darko je napisao/la:hvala. možel se za mjesec i po navježbat :?: :mrgreen:
Ako nećeš vježbati ništa drugo, a pretpostavljam da hoćeš, onda može, a ovako sumnjam...Ja sam pokušala jednom to spremiti za mjesec dana i nije bilo šanse... :roll: Ipak je to matematika, nije neki teorijski predmet.
Ništa ne preostaje mi ništa drugo onda nego da je učim 4 mjeseca svaki dan, da koliko toliko budem siguran :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 okt 2015, 23:28

Ništa ne preostaje mi ništa drugo onda nego da je učim 4 mjeseca svaki dan, da koliko toliko budem siguran :mrgreen:
Ma ne moraš baš svaki dan, možeš svaki drugi... :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 16 gostiju.