Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
pjevaju ko ne skace iz bosne nije, kazu trese se stadion jbg
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ovaj Ibrahimovic i sa 35 godina najbolji centarfor svijeta. Nacekat ce se svijet da ima ovakvog centarfora opet. Kapa dolje majstore.
Haha, da.
Nego, šta je ovo, Slovenac razbio glavu Ukrajincu, teče mu krv, a publika skandira cigani, cigani?
EDIT: odoše Ukrajinci na prvenstvo. Neka su. Dosadili su mi ovi Slovenci, još od onih **** plesova na SP kad postignu gol. I onaj Zahovič, još od mečeva Željo-Maribor. Nekako su prepotentni.
Nego, šta je ovo, Slovenac razbio glavu Ukrajincu, teče mu krv, a publika skandira cigani, cigani?
EDIT: odoše Ukrajinci na prvenstvo. Neka su. Dosadili su mi ovi Slovenci, još od onih **** plesova na SP kad postignu gol. I onaj Zahovič, još od mečeva Željo-Maribor. Nekako su prepotentni.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 17 nov 2015, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Svedska zasluzeno.
X31987 je napisao/la:pjevaju ko ne skace iz bosne nije, kazu trese se stadion jbg

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Nerminovic
- Kontakt:
Hoćeš da ti posaljem da vidis hahahahaha cirkussajo10 je napisao/la:Kasno "braco" Danci, kasno hahaha. Ukopa ih Ibra a ismijavali su ga u novinama ovih dana hahaha![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zato ih je kaznio ovaj sa zamotanom glavom. Asistirao za gol.Makanaky je napisao/la:Haha, da.
Nego, šta je ovo, Slovenac razbio glavu Ukrajincu, teče mu krv, a publika viče cigani, cigani?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobro su janezi igrali i mogli su da su imali malo vise srece, bolje nego mi sto smo pickasto igrali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iličić im ukrade torbe 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Elegant je napisao/la:X31987 je napisao/la:pjevaju ko ne skace iz bosne nije, kazu trese se stadion jbg
bbrat mooooj

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Haha pa vidio sam nesto, skinuli mu gace/sorc hahahaNerminovic je napisao/la:Hoćeš da ti posaljem da vidis hahahahaha cirkussajo10 je napisao/la:Kasno "braco" Danci, kasno hahaha. Ukopa ih Ibra a ismijavali su ga u novinama ovih dana hahaha![]()

Inace, Danska sama sebe pobijedila... Svedska dala golove zahvaljujuci fantasticnom mega igracu (korner i prekrsaj). Inace nista drugo nisu pokazali OSIM (kako glupo zvuci) fantasticne odbrane. Ljudi (Svedjani) su se bacali po terenu i bukvalno tijelima spasavali dva do tri gola... I za to im svaka cast, navijat cu iz svog srce na Euru za njih. I jos nesto, obadvije selekcije su pokazale kako izgledaju skolovane ekipe. Ovako nikada se nece jedna balkanska reprezentacija ponasati. Nikada. Sreca hrvata i srba je da imaju veliki broj kvalitetnih igraca pa time pokriju stvari. Doduse i mi smo imali slicni mentalitet kao ovi skandinavci kad su nam igraci igrali po srednjim klubovima izuzev nekih, i kad nismo imalo nikakve velike zvijezde kao danas.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kaže ovo ću ja uteti pa kad pođem u Bosnu da u ovom poklone ponesem.Unofficialpage je napisao/la:Iličić im ukrade torbe

X31987 je napisao/la:pjevaju ko ne skace iz bosne nije, kazu trese se stadion jbg

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Koja ironija BiH-Irska 1:1, Irska-BiH 2:0, Slovenija-Ukrajina 1:1, Ukrajina-Slovenija 2:0.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Drago mi je zbog Ukrajine, zaslužili su ovo nakon svega šta se događalo i događa tamo, nek se i oni raduju 
Ibra tj, Švedska na zadnjem velikom natjecanju, ne vjerujem da će više igrati za repku poslije ovog Eura tako da mi drago da se oprašta sa stilom i da ćemo ga gledati još jedno veliko natjecanje

Ibra tj, Švedska na zadnjem velikom natjecanju, ne vjerujem da će više igrati za repku poslije ovog Eura tako da mi drago da se oprašta sa stilom i da ćemo ga gledati još jedno veliko natjecanje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slovenija ipak nije mogla, Ukrajinci su kompaktnija i kvalitetnija ekipa.
Što se tiče Skandinavaca, Ibra Show, gdje da ovaj majstor ode u penziju a da ne odigra još jedno veliko takmičenje?
Što se tiče Skandinavaca, Ibra Show, gdje da ovaj majstor ode u penziju a da ne odigra još jedno veliko takmičenje?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zadnjih 10 minuta utakmice Slovenija - Ukrajina je vise licilo na ragbi nego fudbal
Ukrajina iz sestog pokusaja uspjela da prodje na prvenstvo kroz baraž, cestitam! Ne bi me cudilo da mi uzmemo njihovu neslavnu titulu jer smo vec na tri 
Inace evo broj reprezentacija iz svake jakosne grupe (prilikom formiranja kvalifikacionih grupa u februaru 2014., ne trenutno stanje) koje su se plasirale na EURO 2016:
Prvi jakosni sesir: 6/9 (svi direktno; Nizozemska, Grčka i BiH ispali)
Drugi jakosni sesir: 8/9 (4 direktno, 4 kroz baraz; Danska ispala)
Treci jakosni sesir: 5/9 (svi direktno; Israel, Norveška, Srbija i Slovenija ispali)
Cetvrti jakosni sesir: 1/9 (Wales direktno)
Peti jakosni sesir: 3/9 (Albanija, S. Irska i Island direktno)
Sesti jakosni sesir: 0/8 (niko nije bio ni blizu plasmanu)

Inace evo broj reprezentacija iz svake jakosne grupe (prilikom formiranja kvalifikacionih grupa u februaru 2014., ne trenutno stanje) koje su se plasirale na EURO 2016:
Prvi jakosni sesir: 6/9 (svi direktno; Nizozemska, Grčka i BiH ispali)
Drugi jakosni sesir: 8/9 (4 direktno, 4 kroz baraz; Danska ispala)
Treci jakosni sesir: 5/9 (svi direktno; Israel, Norveška, Srbija i Slovenija ispali)
Cetvrti jakosni sesir: 1/9 (Wales direktno)
Peti jakosni sesir: 3/9 (Albanija, S. Irska i Island direktno)
Sesti jakosni sesir: 0/8 (niko nije bio ni blizu plasmanu)
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 17 nov 2015, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Samo sto mi nismo bili ni blizu, a Sloveniji je bas malo falilo.TMovac je napisao/la:Koja ironija BiH-Irska 1:1, Irska-BiH 2:0, Slovenija-Ukrajina 1:1, Ukrajina-Slovenija 2:0.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC

Tuto kompleto finito
Željena grupa
Španija Italija Poljska Irska
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Portugal Hrvatska Švedska Turska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.