HISTORIJA !!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

hvalaMarcus je napisao/la:Bravo susjedi, super ste odigrali, šteta za onaj autogol jer je to rješilo utakmicu.
Ne s.ri,Lulic je imao najbolju sansu i asistirao za gol.NKMramor je napisao/la:Odlična utakmica, momci oduševili.. Razočarao me Lulić i ja mu ne bih dao priliku protiv Nigerije, mislim da Višća i Medunjanin mogu pružiti više. Rezultatom mogu reći da sam zadovoljan, postigli smo dva gola danas![]()
...
Bolje na tribini sa AmromKaunas je napisao/la:ja bi protiv Nigerije samo sa Vedom u napadu
pa nek Džeko drka na klupi
post godineOtelo je napisao/la:MI SMO DALI DVA GOLA A ARGENTINA JEDAN

drummer je napisao/la:Ne s.ri,Lulic je imao najbolju sansu i asistirao za gol.NKMramor je napisao/la:Odlična utakmica, momci oduševili.. Razočarao me Lulić i ja mu ne bih dao priliku protiv Nigerije, mislim da Višća i Medunjanin mogu pružiti više. Rezultatom mogu reći da sam zadovoljan, postigli smo dva gola danas![]()
...
Djeco,ne trazite krivce i ne prozivajte nase Zmajeve,nase heroje,ni jednog od njih.
drummer saberi seGoalgetter je napisao/la:Da rezumiram:
Svi su imali svojih dobrih i slabih scena, !!!Lulic je bio jako los!!!, Dzeko su nazalost iskljucili iz igre. Misimovic dosta dobar, kao i Pjanic. Besic takodjer super. Vezni red je jako dobro stojao u vecim djelovima utakmice. Jednostavno skup glupih gresaka, nespretnih poteza, je dovelo do ovog. Ova Argentina se mogla dobiti, ili minimum izvuci remi, ali jednostavno falilo je jako malo od svega.
Sve u svemu, jos nam je sve otvoreno. Sve je u nasim rukama.
I p.s vidim pljuju Dzeku ne trci, bla bla, NEMATE VI POJMA!
JARANE,MUJDŽU ZAKAČILA ONA LOPTA KAD JE MESSI ŠUTN'O... MI SMO DALI 3johnnyyK je napisao/la:post godineOtelo je napisao/la:MI SMO DALI DVA GOLA A ARGENTINA JEDAN![]()
bravo majstore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.