Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2014, 13:27

Dok ne objavi di Marzio nema nista od posla :D :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 avg 2014, 13:31

Ajax je napisao/la:Dok ne objavi di Marzio nema nista od posla :D :D
Ovo je sa njihove sluzbene stranice.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 04 avg 2014, 13:47

dubrovnik je napisao/la:Susic ha tre passaporti (serbo, croato e belga), è figlio e nipote d'arte. Suo zio Safet, trequartista-seconda punta di gran classe, nel 1982 aveva firmato sia per il Torino che per l'Inter e per evitare guai decise di annullare entrambi i trasferimenti. Poi andò al Psg dove fu un'autentica stella: 343 presenze e 172 gol, giocate sopraffine e grande personalità. Il nipote ha scelto la Nazionale serba e non quella croata per motivi religiosi. L'Hajduk lo valuta dai tre ai quattro milioni, il Verona lo vorrebbe prendere in prestito con riscatto garantito, i fari sono accesi».

Koje ludilo proglasise Safeta i Tina Srbima u Veroni. Dobro Safet bila su taka vremena :D, ali Tino to je vec zahebancija.
Ovo je pogreska naravno ali boldani dio mi je cudan. Verona bi ga posudila sa obavezom kupovine. Tako je Hajduk vec pop.sio lovu za Vukusica od Talijana. Ako budu inzistirali na tome mislim da ce transfer propasti. Nadam se da ce se dogovoriti. Hajduk bi pristao i za manje ali kesh only. Ali Safet je od ranih dana bio genije potpisao za 2 kluba u Italiji. Koja legenda :D. Bice mislio potpisat cu ja nekoliko ugovora pa izabrat najbolji.
Vukušić je prodan izravno, bez posudbi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 avg 2014, 14:08

HST je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Susic ha tre passaporti (serbo, croato e belga), è figlio e nipote d'arte. Suo zio Safet, trequartista-seconda punta di gran classe, nel 1982 aveva firmato sia per il Torino che per l'Inter e per evitare guai decise di annullare entrambi i trasferimenti. Poi andò al Psg dove fu un'autentica stella: 343 presenze e 172 gol, giocate sopraffine e grande personalità. Il nipote ha scelto la Nazionale serba e non quella croata per motivi religiosi. L'Hajduk lo valuta dai tre ai quattro milioni, il Verona lo vorrebbe prendere in prestito con riscatto garantito, i fari sono accesi».

Koje ludilo proglasise Safeta i Tina Srbima u Veroni. Dobro Safet bila su taka vremena :D, ali Tino to je vec zahebancija.
Ovo je pogreska naravno ali boldani dio mi je cudan. Verona bi ga posudila sa obavezom kupovine. Tako je Hajduk vec pop.sio lovu za Vukusica od Talijana. Ako budu inzistirali na tome mislim da ce transfer propasti. Nadam se da ce se dogovoriti. Hajduk bi pristao i za manje ali kesh only. Ali Safet je od ranih dana bio genije potpisao za 2 kluba u Italiji. Koja legenda :D. Bice mislio potpisat cu ja nekoliko ugovora pa izabrat najbolji.
Vukušić je prodan izravno, bez posudbi.
Osim što Pescara teško dolazi do bodova izgleda i da teško ispunjava obećanja. Naime, nedavno je predsjednik tog talijanskog prvoligaša Daniele Sebastiani obećao Hajduku da se "ništa ne treba brinuti" i da će "platiti do posljednjeg centa" svoja još uvijek aktualna dugovanja spram spomenutog Vukušića.
Jest prodan ali da li je i do danas naplacena druga rata, pojma nemam. Natezali su se dugo. Nesto slicno trazi i Verona, siguran otkup ali sa pocekom :D

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 04 avg 2014, 14:20

Molit' će njih Hajduk do kraja sedmice da ga kupe i za milion... Koja 3 miliona,pa Bešić je prof.dr.sc. za Tinu, pa se nisu tražile neke ogromne pare od klubova koji su bili zainteresovani za njega... A u ovom slučaju 3 miliona su previše za mali klub tipa Verona...Da je engleski klub u pitanju,pa ok...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 04 avg 2014, 16:32

harisfloridsdorf je napisao/la:Molit' će njih Hajduk do kraja sedmice da ga kupe i za milion... Koja 3 miliona,pa Bešić je prof.dr.sc. za Tinu, pa se nisu tražile neke ogromne pare od klubova koji su bili zainteresovani za njega... A u ovom slučaju 3 miliona su previše za mali klub tipa Verona...Da je engleski klub u pitanju,pa ok...
Ma imaju oni para u serie A, kao i u ostalim ligama petice.. pa kupovali su nekakve anonimce iz Slaven Belupa i Zapresica, i placali iznose sa 7 cifri.. Recimo Pescara je platila Vukusica 5.000.000€. Ako moze nekakva Pescara, moze sigurno i Verona.

Recimo, ta Verona je kupila Iturbea iz Porta za 15.000.000€, pa su ga kasnije prodali Romi i zaradili na njemu.
Nije njima problem dati Hajduku 3.000.000€ ako procijene da ce ga prodati za vise.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 04 avg 2014, 16:40

Razbojnik je napisao/la:
harisfloridsdorf je napisao/la:Molit' će njih Hajduk do kraja sedmice da ga kupe i za milion... Koja 3 miliona,pa Bešić je prof.dr.sc. za Tinu, pa se nisu tražile neke ogromne pare od klubova koji su bili zainteresovani za njega... A u ovom slučaju 3 miliona su previše za mali klub tipa Verona...Da je engleski klub u pitanju,pa ok...
Ma imaju oni para u serie A, kao i u ostalim ligama petice.. pa kupovali su nekakve anonimce iz Slaven Belupa i Zapresica, i placali iznose sa 7 cifri.. Recimo Pescara je platila Vukusica 5.000.000€. Ako moze nekakva Pescara, moze sigurno i Verona.

Recimo, ta Verona je kupila Iturbea iz Porta za 15.000.000€, pa su ga kasnije prodali Romi i zaradili na njemu.
Nije njima problem dati Hajduku 3.000.000€ ako procijene da ce ga prodati za vise.
Pa o tome ti i pišem,njima je previše dati 3 milione za igrača za kojeg nisu sigurni da li će ga moći prodati poslije,barem za iste pare... Zato i žele da ga dovedu na posudbu,isprobaju,pa ako se pokaze,onda ce dati lovu,a ako ne,vrate ga i hajd ćao...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 04 avg 2014, 16:54

Mislim da ce i za posudbu morati nesto platiti.

Pitanje je samo da li bi Hajduk to prihvatio. Ako cemo realno, u Hrvatskoj ima puno igraca koji su tehnicki dobri, ali se lose radi kad je u pitanju taktika i disciplina, a te stvari su najvaznije u Italiji. Nekad imam osjecaj da hrvatski klubovi prodaju igraca tako da cijela ekipa igra za njega, samo da se ovaj proda.

Zato vecina igraca propada kad dođe u Italiju. Vukusic, Radosevic, Jedvaj, Rebic, Bubnjic, Mlinar.... niti jedan se nije naigrao.

Uspjeli su samo Kovacic i Vrsaljko.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 04 avg 2014, 17:00

Razbojnik je napisao/la:Mislim da ce i za posudbu morati nesto platiti.

Pitanje je samo da li bi Hajduk to prihvatio. Ako cemo realno, u Hrvatskoj ima puno igraca koji su tehnicki dobri, ali se lose radi kad je u pitanju taktika i disciplina, a te stvari su najvaznije u Italiji. Nekad imam osjecaj da hrvatski klubovi prodaju igraca tako da cijela ekipa igra za njega, samo da se ovaj proda.

Zato vecina igraca propada kad dođe u Italiju. Vukusic, Radosevic, Jedvaj, Rebic, Bubnjic, Mlinar.... niti jedan se nije naigrao.

Uspjeli su samo Kovacic i Vrsaljko.
Pa neće Hajduk to prihvatiti,jer oni ne dobijaju ništa,to je sića,tek da se preživi koji dan...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 avg 2014, 17:13

Meni se ovo cini vise kao ono sto bi nas narod rekao kupovina na teku. Ovdje nije pitanje o klasicnoj posudbi vec o garantiranom otkupu a ne pravu na otkup. U ovom slucaju Verona bi pristala i na nestu vecu cijenu. Hajduk za razliku od njih zeli novac odmah i pristao bi i na nesto manju cijenu. Mislim da ovi Talijani racunaju sa nekim isplatama koje bi preusmjerili Hajduku tempom kojim bi i pristizale. Ipak Hajduk poucen losim iskustvima vaga i lako bi se moglo desiti da sve propane. Ako transfer prodje to ce nam reci da i Veronini skauti u Tinu vide potencijal i da se isplati uloziti u njega i ne tako mali novac. Ovo su samo moje pretpostavke.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2014, 14:39

dubrovnik je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Dok ne objavi di Marzio nema nista od posla :D :D
Ovo je sa njihove sluzbene stranice.
Odakle ti to? Nema nista na sluzbenoj stranici Verone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 avg 2014, 15:41

http://www.hella.news24.com/pedulla-sog ... -4227.html" onclick="window.open(this.href);return false;
umjesto druge tocke stavi s. Nisam siguran ali mi izgleda kao stranica Verone.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2014, 15:42

Izgleda da ga je amidza prodao.:mrgreen:

Prodana dusa. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2014, 15:46

dubrovnik je napisao/la:http://www.hella.news24.com/pedulla-sog ... -4227.html
Ovo je njihov sajt: http://www.hellasverona.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 avg 2014, 15:49

dubrovnik je napisao/la:http://www.hella.news24.com/pedulla-sog ... -4227.html
Pa ovi kao da su u Bosanslu skolu za sportske novinare isli. SP prije mjesec dana zavrsilo on javljaju da Tincek ima Srpsko, Hrvatsko i Belgijansko drzavljanstvo. :crazy:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 avg 2014, 19:44

Susic eurogol :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 avg 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 avg 2014, 19:44

Zabi Tino golcinu... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 avg 2014, 19:44

Bravo majstore. Kljucni igrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 avg 2014, 19:45

Golcina Susica :tokralju: Vrsajevic predasist :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 avg 2014, 19:46

Sabinho je napisao/la:Bravo majstore. Kljucni igrac.
Hajduka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dzemil i 30 gostiju.