Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
bas je rafael super odigrao. jako je borben a i imao je jedan super solo prodor. mozda bi jos bolji bio kada bi igrao na krilnoj poziciji. volio bih da je obertan usao ranije. ovako nije puno pokazao
- vajza_fcbm
- Kontakt:
bogami zasluzeno od manu , ali je imao i hull svojih detalja ali zasluzena pobjeda 

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Hehe,kako sam se ismijao onom komentatoru na BHT-u kad rece "malo je cudno vidjeti odbranbene igrace na klupi"!! A utakmica..ma odlicna. Ja sam zadovoljan. Vidjelo se da su fletcher i carrick van forme kad je u pitanju vezni red. Drago mi je sto je Berbatov zabio gol..al asistencija-MAESTRALNA!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
GLORY GLORY MANUTD
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sigurno ocekuje velike pare na kladionici, pa je zbog toga prizivao pobjedu Uniteda, inace ne vidim razlog zbog cega bi slavio.harishp je napisao/la:Rece jedan simpatizer BajernaNeutral je napisao/la:Odlično , 1:2, samo još privesti ovo kraju.![]()
![]()
Bavarci udri te ga![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Očekujem nastavak serije u srijedu na Old Traffordu protiv Wigana, zatim u FA Cupu protiv Leedsa. S te dvije pobjede bi stekli samopouzdanje. A i potajno se nadam da sutra Fulham iznenadi na Stamford Bridgeu jer je Chelsea potpuno izvan forme a i bez nekih značajnih igrača
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- majestic24
- Kontakt:
U posljednjem srazu 19. kola engleskog prvenstva nogometaši Manchester Uniteda u gostima su pobijedili Hull City 3:1 te se vratili na drugo mjesto ljestvice.
Utakmicom je vedrio i oblačio Wayne Rooney. Najprije je, u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, doveo Fergusonovu momčad u vodstvo svojim 13. ovosezonskim premierligaškim golom, kojim se na vrhu ljestvice strijelaca izjednačio s Jermainom Defoeom i Didierom Drogbom.
U 59. je minuti, s pozicije lijevog beka, vratio prekratko loptu vlastitom vrataru Tomaszu Kuszczaku. Presjekao ju je Craig Fagan, te na drugoj vratnici nabacio 20-godišnjem američkom reprezentativcu Jozyju Altindoreu, kojeg je Rafael da Silva srušio naletjevši s leđa u izglednoj situaciji za pogodak. Udarac s 11 metara precizno je izveo Fagan.
Samo 14 minuta kasnije Rooney je odličnom asistencijom za Ji-Sung Parka natjerao domaćeg braniča Dawsona na autogol, da bi potom u 82. minuti sjajni engleski reprezentativac asistirao i za pogodak Dimitra Berbatova. Zanimljivo je da su mu to bile prve dvije ovosezonske asistencije u Premiershipu.
Nakon polovice odigranog prvenstva Manchester United za vodećim Chelseajem zaostaje dva boda (42-40). Trećeplasirani Arsenal ima 38, ali i utakmicu manje.
http://videos.sapo.pt/4PSo7cqlsadkzqvGNb40
Utakmicom je vedrio i oblačio Wayne Rooney. Najprije je, u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, doveo Fergusonovu momčad u vodstvo svojim 13. ovosezonskim premierligaškim golom, kojim se na vrhu ljestvice strijelaca izjednačio s Jermainom Defoeom i Didierom Drogbom.
U 59. je minuti, s pozicije lijevog beka, vratio prekratko loptu vlastitom vrataru Tomaszu Kuszczaku. Presjekao ju je Craig Fagan, te na drugoj vratnici nabacio 20-godišnjem američkom reprezentativcu Jozyju Altindoreu, kojeg je Rafael da Silva srušio naletjevši s leđa u izglednoj situaciji za pogodak. Udarac s 11 metara precizno je izveo Fagan.
Samo 14 minuta kasnije Rooney je odličnom asistencijom za Ji-Sung Parka natjerao domaćeg braniča Dawsona na autogol, da bi potom u 82. minuti sjajni engleski reprezentativac asistirao i za pogodak Dimitra Berbatova. Zanimljivo je da su mu to bile prve dvije ovosezonske asistencije u Premiershipu.
Nakon polovice odigranog prvenstva Manchester United za vodećim Chelseajem zaostaje dva boda (42-40). Trećeplasirani Arsenal ima 38, ali i utakmicu manje.
http://videos.sapo.pt/4PSo7cqlsadkzqvGNb40
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- WindOfChange
- Kontakt:
. Hvala Unitedu, hvala za ovih 130 KM !

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Je l' se to kladis, mene ti?WindOfChange je napisao/la:. Hvala Unitedu, hvala za ovih 130 KM !![]()
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- WindOfChange
- Kontakt:
. Ma ne kladim se, ja samo dajem pretpostavke o završnim rezultatima . I tako, za to dobiješ nagradu .ljubav je napisao/la:Je l' se to kladis, mene ti?WindOfChange je napisao/la:. Hvala Unitedu, hvala za ovih 130 KM !![]()
Klađenje mi je prejaka riječ u ovom slučaju , naročito kada su u pitanju "kladionice" .

Opet smo u sedlu, što se kaže
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- WindOfChange
- Kontakt:
. I kako se osjećaš ?! Mi smo samo nekom igrom prošlih dana još uvijek u sedlu - pa se ne sjećam kako se osjeća kad pobjediš .Ted Mosby je napisao/la:Opet smo u sedlu, što se kaže

sto se zafrka,trebao sam neku lovu stavitEmir_ZENICA je napisao/la:hahahsakho je napisao/la: autogol

Chelsea je još samo čudom prva, sada dolazi naše vrijeme i naša serija
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ovaj skroz desno ko rodjen za manchestera... tipicno englesko dijete, mislim na fizicki izgled

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- WindOfChange
- Kontakt:
. Zar opet teorija o preskakanju i zaslugama ?! :r I opet će United izaći kao preživjeli .

Nije to teorija draga moja, nego ustaljeni zakon i proces, koji savrseno radi evo vec godinama.WindOfChange je napisao/la:. Zar opet teorija o preskakanju i zaslugama ?! :r I opet će United izaći kao preživjeli .![]()

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Manchester United are believed to have entered the race to sign Juventus ace Giorgio Chiellini.
United have reportedly joined their Manchester rivals in the quest to sign the talented Italian defender.
New City boss Roberto Mancini is understood to have listed the £12million-rated star as a top priority in the transfer window.
But with United hit by injuries at the back, he faces stiff competition to land his target.
Unsettled
Chiellini has already confessed he feels unsettled at Juventus and has hinted at a move away from Serie A.
The 25-year-old, though, is still a key figure at the Italian club according to his agent Davide Lippe.
"It will be difficult for such an important player to leave Juventus but we will see what happens in January," he told the News of the World.
Lippe said that, so far, he has had no contact from the new City coach but that a move to Manchester was not completely out of the question.
"I haven't heard from Mancini but I couldn't rule out a move to Manchester," he said.
United have reportedly joined their Manchester rivals in the quest to sign the talented Italian defender.
New City boss Roberto Mancini is understood to have listed the £12million-rated star as a top priority in the transfer window.
But with United hit by injuries at the back, he faces stiff competition to land his target.
Unsettled
Chiellini has already confessed he feels unsettled at Juventus and has hinted at a move away from Serie A.
The 25-year-old, though, is still a key figure at the Italian club according to his agent Davide Lippe.
"It will be difficult for such an important player to leave Juventus but we will see what happens in January," he told the News of the World.
Lippe said that, so far, he has had no contact from the new City coach but that a move to Manchester was not completely out of the question.
"I haven't heard from Mancini but I couldn't rule out a move to Manchester," he said.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Sta ce nam Chiellini? Nama treba krilo, centralni vezni i centarfor. Pogotovo krilo, ovo drugo moze cekat do ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma daj ba jarane, pa to je vjerovatno najbolji odbranbeni igrac koji igra u Italiji. Njega bi svaki klub volio imati u ekipi. Steta sto igra za Juve, gdje realno nista nece osvojiti jos neko vrijeme. Tacno je da sad nije toliki prioritet kao sto su neke druge pozicije, ali bih ga u svako doba volio vidjeti u Unitedu. Ipak, posto je izvor NOTW, ovo otpisujem kao 95% laz.Cartman je napisao/la:Sta ce nam Chiellini? Nama treba krilo, centralni vezni i centarfor. Pogotovo krilo, ovo drugo moze cekat do ljeta.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.