Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija
Ako bog da.Ija naravno znam da mozemo svakoga dobit na Bilinom Polju, a ipak su ovo prgavi grci, i nikad se nezna.hordas_Bec je napisao/la:momci, ozbiljno vam kazem, ubicemo ih!!! i PJANIC ce igrati, razvalicemo ih vec u prvom poluvremenu!!!
Nisam mislio bukvalno da ga sad poredis sa njim sa nogom ili bez noge.mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
1-0 je najgori moguci rezultat, pogotovo protiv Grcke. Vodis a ustvari nisi nista osigurao, jedan lapus, djelic sekunde, i sve pada u vodu.MirePjanic je napisao/la:Ako bog da.Ija naravno znam da mozemo svakoga dobit na Bilinom Polju, a ipak su ovo prgavi grci, i nikad se nezna.hordas_Bec je napisao/la:momci, ozbiljno vam kazem, ubicemo ih!!! i PJANIC ce igrati, razvalicemo ih vec u prvom poluvremenu!!!
Nadam se i molim boga da cemo sutra povest sa 1-0. Sve bi onda bilo dosta lakse
Karabeg, da se zna. Ne ovi fuseraj doktori tipa Solakovic, Dzidzimilovic, itd.Dzonikola je napisao/la:Nisam mislio bukvalno da ga sad poredis sa njim sa nogom ili bez noge.mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
Moze i Braco uletiti ali daje borben tj. da se ne boji duelakazem pola Pjanica nam ne treba u ovakvoj tekmi.
hordas_Bec je napisao/la:ma je*at ga, posle otici u kladionicu i staviti neku ljepu sumu na HC1! ako ih sad ne poderemo, necemo nikad! onda i nema nista od brazila! sredice to nasa legenda PAPE!!!! JEDAN JE PAPE!!!!
mandraX je napisao/la:Pjanić bez noge je doktor za ovoga.Dzonikola je napisao/la:Bolje staviti Muamera Svraku koji ce da grize, jede i zabija![]()
Karabeg, da se zna. Ne ovi fuseraj doktori tipa Solakovic, Dzidzimilovic, itd.
stomaklija je napisao/la:hordas_Bec je napisao/la:ma je*at ga, posle otici u kladionicu i staviti neku ljepu sumu na HC1! ako ih sad ne poderemo, necemo nikad! onda i nema nista od brazila! sredice to nasa legenda PAPE!!!! JEDAN JE PAPE!!!!
Vidi se da si u Beču i da imaš novca za bacanje. H1?? Pa ne igras sa Lihtenštajnom, igraš sa repkom koja u zadnjih 32 ima 3 poraza
To je njegovo mišljenje, valjda smije imati svoje mišljenje nauštrb vašeg. Mislim da nijednom od vas nije rekao da mislite kao što on misli. Sve nervozno, neka, proći će petak, još malo, polakoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
tako je prijatelju moj, ipak zivimo u demokratiji, gdje svako ima pravo na mislenje. i ja mislim, da cemo ih sutra ubiti momci! pitanje je, da li ce biti 2-0, 3-1 ili 3-0!!! PAPE ce to sve da sredi!!!!!zizu1991 je napisao/la:To je njegovo mišljenje, valjda smije imati svoje mišljenje nauštrb vašeg. Mislim da nijednom od vas nije rekao da mislite kao što on misli. Sve nervozno, neka, proći će petak, još malo, polakoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ti ako hoces idi kucu stavi na nas, al nemoj ovdje nama da prosipaš te priče.
Mišljenje navijača, ne stručnog štabaciza je napisao/la:glupavi bosanac pobjedi dvije slabe ekipe i vec se busa u prsa da je medju najboljim na svijetu
Onima koji su bili euforični, ne reprezentaciji.ciza je napisao/la: obilo o glavu vise puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.