Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2013, 03:32

Cartman je napisao/la:I TIm Duncan bi bio ponosan na onaj blok. Bravo momciluko.
A jesi vidio presinga na odbranu Argentine 8-) bolje ganja od Džeka

Još da smanji zalijetanje i odličan igrač, za našu reprezentaciju vrhunski
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 19 nov 2013, 03:34

legenda reala je napisao/la: Još da smanji zalijetanje i odličan igrač, za našu reprezentaciju vrhunski
Majstor10 je napisao/la:
Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.
da se ne zaboravi ko je i sta je

majstor10

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2013, 03:37

Ja sam to znao od samog početka, majstor nije bio potreban da uvidim Seove kvalitete
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 19 nov 2013, 03:38

Uvijek si imao istančano oko za talente, sretan rođendan momčiluko

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 nov 2013, 04:36

SVAKA CAST IGRACINO. CESTITAM NA ODLICNOM DEBIJU. Veoma posteno od tebe odradjena tekma, Njemacka je to skola, sve najbolje ti zelim u karijeri!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 nov 2013, 04:37

Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 19 nov 2013, 04:38

Ma ti si naš Terminator, znao sam da ce biti igracina... pokusava spaha odgurat Lamelu ne ide, kreni Kolasinac na njega i PAF!!!odrese ga ko slinu od pod!

RESPECT SEO!!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2013, 04:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji :D
al bukvalno je tako bilo, istom sudija prebaci zastavicu u drugu ruku i pokaza da je lopta za nas :lol: :lol: :lol: :lol:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 nov 2013, 04:45

Hocemo video danas na YT.. Kakva samo partija rusioca. 8-)
15.10 - 15.06 ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 nov 2013, 04:46

rusiljende strogo prekucande :D

Zaista se nisam nadao ovakvom debiju. Znam da je momak dosta dobar igrac i da ima dosta prostora za napredak. On ima problem da ga nekad lopta povuce ili hoce da izadje do kraja, previse je agresivan, da je malo bolji u postavljanju, imao bi perspektivu da bude jedan od najboljih odbrambenih igraca na svijetu. Nevjerovatna snaga i brzina :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 nov 2013, 04:48

Bosniacum Lilium je napisao/la:Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji :D
Pa nisi primjetio poslije onog sa aguerom ide Kola do Spahe , uhvati ga za ruku nesto mu rece, a Spaha vice ma pusti ga nemoj :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 nov 2013, 04:50

Inače dominantno odigrano od strane sandžačkog sina, pokazao je znanje kako fudbalsko tako i sudijsko, broj pet sutra da se štampa na dresove. Dobro se uklopio, uzimajući u obzir važnost utakmice.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 nov 2013, 04:58

vrebac86 je napisao/la:
Pa nisi primjetio poslije onog sa aguerom ide Kola do Spahe , uhvati ga za ruku nesto mu rece, a Spaha vice ma pusti ga nemoj :lol: :lol:
a vidio sam to, ali vidim Kola ga vraca nazad, Spaha krenuo da samara, opasan je kad se naljuti, cuo sam da je polomio nekog novinara na Ilidzi, ali necu vise o tome da ne dobijem ban :mrgreen:

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 19 nov 2013, 04:59

Seo pozitivno iznenadio sve večerašnjom igrom i zalaganjem.

Bravo sine bosanski, samo tako nastavi 8-)

Uzimam dres s brojem 5 prvom prilikom ;)

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 19 nov 2013, 04:59

Jedina pozitivna stvar veceras je bio nas Sea,i ja da se pitam bi mu odmah dao kapitensku traku.
prva tekma koja igra,
I da ti kazem na Sea sam mislio ,bravo momcino

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 19 nov 2013, 06:58

Izdominiro na svojoj strani. U odbrani neka se smiri nekad, a sa loptom samo vise hrabrosti. Zabaleta se uštuko a i ostali. Seo je zagospodarijo njihovim igracima a bogami i pozicijom. Nema tu vise mjesta za seju. Seo nazad a Lula napred. Ovaj decko je kult. Hem što ruši hem prekucava a bogami i igra.
dobre guzove ima Belma

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 nov 2013, 07:14

Evo me iz hotela pored Busch stadiona.

Odlucio sam ovdje napisati utiske jer samo je Kolasinac pruzio nesto vrijedno slavlja veceras i samo je on bio pozitivno iznenadjenje.
Svi su odigrali prosjecno ili ispodprosjecno i svi su bili nadigrani osim Seada i Begovica, ali za Bega se znalo da je kralj. Ali Seo je bio iznenadjenje. Mozda kamera nije pohvatala sve ali taj momak je stalno trazio koga treba istuci na terenu. Stalno je gledao koga gurnuti, odbiti, i vrlo brzo su Argentinci svatili da se preko njegove strane ne isplati probijati. Momak je agresivan i stalno u pokretu.

Mozda najbolji njegov detalj je bio prodor nekog od Argentinaca sredinom kad je predriblo ove nase iz sredine pa ga Seo safatao i tresno ga ramenom - eto tek tako da mu kaze da moze.

Plus momak zna igrat lopte. Zna driblat. Zna dodat. Zna nabacit. Zna sve.

Jedina svijetla tacka danas je Seo. Begovic me nije iznenadio - znao sam da je golman i pol. Ali mi imamo definitivno dosta toga da ustimamo prije svjetskog prvenstva. Treba nama jos 3-4 Seada, da bi se imali cemu nadat.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 nov 2013, 07:42

Cestitke Kolasincu na dobroj iigri sinoc,bice pojacanje definitivno! Uz Begovica nas najbolji igrac protiv Argentine!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2013, 07:45

Seo je samo iznenadio one koji ga nisu pratili i koji su se sprdali sa njim. Vjerujem da je iznenadio i samog selektora koji je rekao da momak treba da se bori za prvih 11.
Od sinoc pozicija lijevog beka je zacementirana za Kolasinca, slicno kao Bega, Dzeko, Pjana i Spahic Kola je sada neizostavan clan prve postave.
Aferim momcino!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 nov 2013, 08:35

izdominirao sinoć svaka čast Rušilac. Po strani na kojoj je igrao Argentina ništa nije napravila Dokaz :D slika vidili smo da svi napadi Argentine idu preko strane slabašnog Avdije..

Još jednom svaka Čast Momčino Svaka Čast Rušilac.Kakvu smo igračinu dobili. Jedva čekam da vidim tu zadnju liniju iz Bundeslige Mujdža-Bičakčić(Vranješ)-Spahić-Rušilac

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, jasmin10, Tihi i 16 gostiju.