A jesi vidio presinga na odbranu ArgentineCartman je napisao/la:I TIm Duncan bi bio ponosan na onaj blok. Bravo momciluko.

Još da smanji zalijetanje i odličan igrač, za našu reprezentaciju vrhunski
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A jesi vidio presinga na odbranu ArgentineCartman je napisao/la:I TIm Duncan bi bio ponosan na onaj blok. Bravo momciluko.
legenda reala je napisao/la: Još da smanji zalijetanje i odličan igrač, za našu reprezentaciju vrhunski
da se ne zaboravi ko je i sta jeMajstor10 je napisao/la:
Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.
al bukvalno je tako bilo, istom sudija prebaci zastavicu u drugu ruku i pokaza da je lopta za nasBosniacum Lilium je napisao/la:Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji
Pa nisi primjetio poslije onog sa aguerom ide Kola do Spahe , uhvati ga za ruku nesto mu rece, a Spaha vice ma pusti ga nemojBosniacum Lilium je napisao/la:Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji
a vidio sam to, ali vidim Kola ga vraca nazad, Spaha krenuo da samara, opasan je kad se naljuti, cuo sam da je polomio nekog novinara na Ilidzi, ali necu vise o tome da ne dobijem banvrebac86 je napisao/la:Pa nisi primjetio poslije onog sa aguerom ide Kola do Spahe , uhvati ga za ruku nesto mu rece, a Spaha vice ma pusti ga nemojBosniacum Lilium je napisao/la:Odbrambenom igracu se uvijek najteze uklopiti u ekipu, ali SEO je izdominirao. Svaka cast momciluko, trebao si i Agueru onako zavrnut uho ko sto si krenuo sudiji![]()