pa zar ne izjavi on da voli jedinstvo i da bi tu i dzaba igraoanonymous001 je napisao/la:Safet Nadarević bi do sutra mogao postati igrač NK Jedinstva ako ne ode u Iran !
sve bih se trebalo znati do sutra !

Moderator/ica: GracanicaAA
pa zar ne izjavi on da voli jedinstvo i da bi tu i dzaba igraoanonymous001 je napisao/la:Safet Nadarević bi do sutra mogao postati igrač NK Jedinstva ako ne ode u Iran !
sve bih se trebalo znati do sutra !
zamolio bih moderatore da vise reaguju na ove provokatore iz Tuzle ili mozda su neki ovdje privilegirani da pisu sta hoce?? ... nisam htio puno pisati ovdje uopste ali vidim oni i dalje samo se redaju na ovoj temi i kad god neko od Biscana stavi neku novost vezanu za Jedinstvo neko od Tuzlaka provocira a vi opominjete Biscane poslije pa kako vas nije sramota? ...staragarda je napisao/la:pa zar ne izjavi on da voli jedinstvo i da bi tu i dzaba igraoanonymous001 je napisao/la:Safet Nadarević bi do sutra mogao postati igrač NK Jedinstva ako ne ode u Iran !
sve bih se trebalo znati do sutra !...to sam skoro procitao ovdje negdje...sa sve slikom sa stadiona....sto ne mogu te suplje od igraca...inace ako ostane odlicno pojacanje za ovu ligu...za ovog katalinica ce se tek cut jel pojacao vas il neki drugi klub
sta si se ba primio odma..sta je problem...komentarisem pojacanje i trenera...jesam li za safeta nesto lose napisao...i ako jesam,imam pravo na misljenje..sta sam ja provocirao...samo kazem da je inace sad u svijet fudbala postalo pomodarstvo davat takve izjave..kao igrao bi ja dzabe i te fore...nisam mislio na safeta samo...inace odlicno pojacanje kad bi i sa jednom nogom igro u ovoj ligi...i za trenera da ti pojasnim..ako smijem...slabo je taj sta napravio sa nekom ekipom al eto bio je trener hajduka pa ima jak klub u referenci...i treba tek da se dokaze na klupi i nastavi ovaj odlican niz jedinstva..sto ce mu bit pravo tesko poslije ovakvog strasnog starta...a tebi ako se ne svidzaju moji komentari i razmisljanja...razligu i zaobidzi ihanonymous001 je napisao/la:zamolio bih moderatore da vise reaguju na ove provokatore iz Tuzle ili mozda su neki ovdje privilegirani da pisu sta hoce?? ... nisam htio puno pisati ovdje uopste ali vidim oni i dalje samo se redaju na ovoj temi i kad god neko od Biscana stavi neku novost vezanu za Jedinstvo neko od Tuzlaka provocira a vi opominjete Biscane poslije pa kako vas nije sramota? ...staragarda je napisao/la:pa zar ne izjavi on da voli jedinstvo i da bi tu i dzaba igraoanonymous001 je napisao/la:Safet Nadarević bi do sutra mogao postati igrač NK Jedinstva ako ne ode u Iran !
sve bih se trebalo znati do sutra !...to sam skoro procitao ovdje negdje...sa sve slikom sa stadiona....sto ne mogu te suplje od igraca...inace ako ostane odlicno pojacanje za ovu ligu...za ovog katalinica ce se tek cut jel pojacao vas il neki drugi klub
a ti StaraGarda da ti ja kazem nesto sad... stvarno nisam puno htio pisati na ovom forumu samo pratim sta drugi pisu a ti prestani vise sa svojim glupostima... Katalinic je sigurno bolji trener od tog vaseg strucnjaka u Tuzli koji kad izgubi utakmicu krivi igrace,eto kakav je on strucnjak i sigurno je Smail pojacao nas ostale klubove a ne vas! Sajo ako ostane u Jedinstvu sigurno nece uzeti neke pare ali ako covijek moze da ide igrati u Iran za dobre pare neka ide ... sutra bi se to sve trebalo znati a ti ubuduce kani se Jedinstva molim te lijepo ! meni je tvojih komentara na vrh glave !
covjece..posalji mi na privat gdje sam ja provocirao nekog iz bihaca..cak sam pisao da bi volio da ako nemoze Sloboda ove sezone jedinstvo udze u PL...nisi ti sa glavom dobar,nikakoanonymous001 je napisao/la:ja mislim da je ocito da Biscani nisu dobrodosli na ovom forumu jer se pusta takvima kao sto si ti "Staragarda" da i dalje provociraju a ovo nije prvi put da ti ovako podmuklo pises. jel onaj Bosanceros svako malo pisao i stavljao neke vijesti za Jedinstvo kao sto sam ja maloprije uradio i ista situacija ,ti komentiras o nekom spustanju kako smo se mi uzdigli i onda kad ti je on odgovarao vidim onda njega se upozorava ovdje a zasto kad ti si prvi zapoceo sve ove rasprave na nasoj temi i ja sam ti sad napisao ovo i necu vise dok god ovdje malo moderatori ne pokazu tolerancije prema ostalim Biscanima i ne pocnu da rjesavaju takve kao sto si ti ... tebe je davno trebalo banovati jer si provokator jedan obicni i kad god neko iz Bihaca podijeli neku vijest ovdje ti provociras ali bas svaki put isti slucaj... moderatori i Admin ove stranice ako imaju imalo obraza tebe prvog treba da banuje odavde !
pa to je najsmjesnije ovdje i ja stvarno neznam sta je ovim moderatorima vise...Rafael30 je napisao/la:Nemoj te biti smijesni i komentarisati gluposti za Katalinica da on nema uspjeh trenerski. Čovjek je igrao 1/4 Lige prvaka sa Hajdukom. Ko nema u vugla neka pita google-a
izvini ali ti nemas pojma sta pises ... ali samo cu ti reci jednu cinjenicu .. ne igra trener nego igraci a ovi momci u Jedinstvu budi siguran da ce biti ispred sviju najmanje 9 bodova do kraja prvog dijela sezonebadblueboylivno je napisao/la:Korisnik Staragarda nam plaća i shodno tome može pisati što želi.![]()
Katalinić je smiješan trener i u to ćete se uvjeriti - valjda mogu sebi, kao čovjek koji uz bosanskohercegovački, detaljno prati i hrvatski nogomet (a siguran sam da isti pratim više od vas), dopustiti dati svoje mišljenje o istom. Kakav Katalinić, kakvi bakrači.![]()
Četvrtfinale Lige prvaka? Prije 20 godina sa yebenom ekipom Hajduka protiv Steaue i Anderlechta i Legije? Pa to bi i Smail Karić prošao. Prije 20 godina, halo!
Asistent Ćiri Blaževiću na SP-u prije 15 godina? Wow! Pretpostavljam da bi i Zorislav Srebrić, danas direktor HNS-a, a tada team-manager, mogao voditi Jedinstvo jer je bio član Ćirinog stožera.
Prvak s Hajdukom? Svaka čast, ali i to se desi nekad davno, u nekom drugom vremenu.
Čovjek mijenja klubove kao čarape, bez praktički ikakvih uspjeha i u BiH i u Hrvatskoj i po arapskim zemljama, i sad dođe u Bihać i odmah je BOG, a tko za istog da negativan komentar, neznalica je i panglu i što već ne.Ali dobro, uživajte vas par u neznanju i slavite svog Guardiolu/Mourinha/Fergusona.
hehe ova ekipa se je pocela stvari od prosle sezone kad smo bili na rubu i trebali da ispadnemo. dosli su pravi ljudi u klub i Janjos je napravio pravu ekipu i sad kao sto je Kizo rekao moze da ih Kurda vodi mi ima da pobjedjivamo! jedno su zelje drugih da mi gubimo ali realnost je da smo mi klub bez primljenog gola hehe.Rafael30 je napisao/la:Nek se on brine za svoju Slobodu, a ti za svoj Troglav. Kako je krenuo tesko da ćes biti na ovoj temi iduce sezoneOva ekipa se stvarala 3 godine, slagala kockica po kockica (igrač po igrač), tako da ovi komentari od drugi su samo izraz ljubomore. Sto je napisao bivsi igrač Jedinstva, Izet Arslanović-Kiza: Ovu ekipu može voditi i Kurda (oružar kluba) oni će pobjeđivati.
I sada vi imate ziranta Podgrmec da vrati dug.Wisey je napisao/la:Inače uglavnom nisam pisao po ovoj temi, ali evo sad poslije svega što se dešavalo i što će se vjerovatno dešavati tokom sezone, htio sam da napišem jedan post.
Prvo vezano za cijelu priču oko utakmice sa Slobodom, te događaje prije i poslije. Ja bih najviše volio da živimo u normalnoj državi, igramo normalnu nogometnu ligu gdje bi za ovakve stvari i jedna i druga ekipa dobile žestoke kazne. Javna je tajna kako je ta tekma dogovorena, ustvari nije ni tajna kad je Janjoš (il je neko drugi, nisam siguran) izišao u novine i rekao da nema puštanja. Međutim, kako to nije slučaj onda se dovodimo u jednu nezgodnu situaciju. Malo su mi Tuzlaci, tj. njihova Uprava nejasna. Razumijem, bilo je 3 za 3, ali došli su da traže ta 3 boda u Bihać, gdje ih je dočekala bolja ekipa, ekipa koja napada Premijer Ligu i zašto bi dali direktnom konkurentu bodove i to još na domaćem terenu ? Hipotetski, da je bilo kakva druga situacija na tabeli vjerujem da bi 'vratili uslugu'.
A budite uvjereni da su momci pustili, da bi izgubili barem polovicu publike koja je došla da ih podrži na stadion. Postavite se u situaciju simpatizera/navijača Jedinstva. Dakle, apsolutno podržavam načelnika koji nije dozvolio nekim ljudima da preko leđa kluba 'održe vlastitu riječ'.
Protiv raje iz Tuzle nemam nijednu lošu riječ za reći, igrao sam jednom na Tušnju, bio u Tuzli, i uglavnom ste dobra ekipa. Neću da vam govorim šta raditi, pametovati jer vjerujem da ste svjesni da Slobodin najmanji problem je ova jedna utakmica u Bihaću. Samo ću spomenuti kako mi je neshvatljivo ponašanje prema Slobodinom omladinskom pogonu. Znam kakvu školu nogometa imate, možda najjaču u državi, sigurno i sada u njoj ima igrača koji su zreli da igraju za prvi tim. Tu treba tražiti rješenje.
Recimo, ono što mi je jak drago vidjeti u Jedinstvu jeste da su ekipi samo nekoliko 'stranaca', a veliku većinu čine naši momci, iz Bihaća i sa kantona.
Što se trenera tiče, mislim da je Janjoš dosta precijenjen. Kare (Kečalović) nije ništa lošiji od njega. Ne treba zaboraviti da je Janjoš još uvijek dužan Bihaću i Jedinstvu, jer nas je on (uz još neke) ustvari odveo u niži rang. Katalinić možda nije neka klasa, ali je sigurno za ovu ligu doktor nauka. Sad jedino što može poremetiti stvari jest da on počne na silu mijenjati, nametati neki svoj sistem, mada mislim da je previše iskusan da bi napravio takvu grešku. Svjestan je on da preuzima ekipu koja igra dobar nogomet, koja može pobijediti svakog u ovoj ligi uz normalno suđenje i koja je jedan od glavnih favorita za PL.
Na kraju, moram reći da ništa od ovoga nije toliko bitno. Glavno je igračima redovito isplaćivate plate i premije, nagraditi ih za pobjede. To je najveća motivacija koju jedan igrač Prve Lige Federacije može dobiti. A koliko znam, u Jedinstvu sve navedeno funkcioniše na zdrav način, što će reći da imamo ono što je potrebno da uđemo u PL.
Sretno nam.
Potpisujem, svaka ti dalaWisey je napisao/la:Inače uglavnom nisam pisao po ovoj temi, ali evo sad poslije svega što se dešavalo i što će se vjerovatno dešavati tokom sezone, htio sam da napišem jedan post.
Prvo vezano za cijelu priču oko utakmice sa Slobodom, te događaje prije i poslije. Ja bih najviše volio da živimo u normalnoj državi, igramo normalnu nogometnu ligu gdje bi za ovakve stvari i jedna i druga ekipa dobile žestoke kazne. Javna je tajna kako je ta tekma dogovorena, ustvari nije ni tajna kad je Janjoš (il je neko drugi, nisam siguran) izišao u novine i rekao da nema puštanja. Međutim, kako to nije slučaj onda se dovodimo u jednu nezgodnu situaciju. Malo su mi Tuzlaci, tj. njihova Uprava nejasna. Razumijem, bilo je 3 za 3, ali došli su da traže ta 3 boda u Bihać, gdje ih je dočekala bolja ekipa, ekipa koja napada Premijer Ligu i zašto bi dali direktnom konkurentu bodove i to još na domaćem terenu ? Hipotetski, da je bilo kakva druga situacija na tabeli vjerujem da bi 'vratili uslugu'.
A budite uvjereni da su momci pustili, da bi izgubili barem polovicu publike koja je došla da ih podrži na stadion. Postavite se u situaciju simpatizera/navijača Jedinstva. Dakle, apsolutno podržavam načelnika koji nije dozvolio nekim ljudima da preko leđa kluba 'održe vlastitu riječ'.
Protiv raje iz Tuzle nemam nijednu lošu riječ za reći, igrao sam jednom na Tušnju, bio u Tuzli, i uglavnom ste dobra ekipa. Neću da vam govorim šta raditi, pametovati jer vjerujem da ste svjesni da Slobodin najmanji problem je ova jedna utakmica u Bihaću. Samo ću spomenuti kako mi je neshvatljivo ponašanje prema Slobodinom omladinskom pogonu. Znam kakvu školu nogometa imate, možda najjaču u državi, sigurno i sada u njoj ima igrača koji su zreli da igraju za prvi tim. Tu treba tražiti rješenje.
Recimo, ono što mi je jak drago vidjeti u Jedinstvu jeste da su ekipi samo nekoliko 'stranaca', a veliku većinu čine naši momci, iz Bihaća i sa kantona.
Što se trenera tiče, mislim da je Janjoš dosta precijenjen. Kare (Kečalović) nije ništa lošiji od njega. Ne treba zaboraviti da je Janjoš još uvijek dužan Bihaću i Jedinstvu, jer nas je on (uz još neke) ustvari odveo u niži rang. Katalinić možda nije neka klasa, ali je sigurno za ovu ligu doktor nauka. Sad jedino što može poremetiti stvari jest da on počne na silu mijenjati, nametati neki svoj sistem, mada mislim da je previše iskusan da bi napravio takvu grešku. Svjestan je on da preuzima ekipu koja igra dobar nogomet, koja može pobijediti svakog u ovoj ligi uz normalno suđenje i koja je jedan od glavnih favorita za PL.
Na kraju, moram reći da ništa od ovoga nije toliko bitno. Glavno je igračima redovito isplaćivate plate i premije, nagraditi ih za pobjede. To je najveća motivacija koju jedan igrač Prve Lige Federacije može dobiti. A koliko znam, u Jedinstvu sve navedeno funkcioniše na zdrav način, što će reći da imamo ono što je potrebno da uđemo u PL.
Sretno nam.
Nista se jos ne zna vidjecemo sutra sta ce bitiGoalgetter je napisao/la:Ima li kakvih informacija o Nadarevicu, hoce li zaigrati za nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.