Nurkić dao 7 poena,da baš on sve sam radi a ostali ništa pa zato gubimo jer niko ne prati njegovu brilijantnu partiju.kinder_jaje je napisao/la:ne moze nurkic sam a ostali nula bodova ne znam sto al mislim da ce nas ovi holandezi nabit i to dobro
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Promašuju žestoko slobodna bacanja, na 50 % slobodna, grozno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Možda je i dobro da nas pobjede! Moguće da su se momci malo digli i podcjenili
Ali nije ti ovo takva utakmica gdje ti poraz može koristiti,eventualni poraz danas bi nas mogao koštati polufinala na kraju.Batko je napisao/la:Možda je i dobro da nas pobjede! Moguće da su se momci malo digli i podcjenili
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
13 izgubljeni lopti 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ukoliko bi Belgija pobijedila Holandiju sutra, onda poraz ovdje nebi ništa značio, al ako bi Holandija pobijedila onda bi došli u tešku situaciju!
To nije problem,Belgija je jedna od boljih ekipa ovdje i pobijedit će HolandijuBatko je napisao/la:Ukoliko bi Belgija pobijedila Holandiju sutra, onda poraz ovdje nebi ništa značio, al ako bi Holandija pobijedila onda bi došli u tešku situaciju!

A i mi gubimo 7 poena razlike u drugoj četvrtini i već izgleda prežalili poraz

Nurkić će proraditi kad-tad a onda su naši.
Holanđani nam tri puta zaredom zakucali 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Evo nas na -5, počeli su i Holanđani gubiti lopte.
EDIT: -3
EDIT: -3

Zadnja izmjena: armin, dana/u 12 avg 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
trica 0/4, ukradene lopte mi 8 oni 3, naše tehničke greške i njihova bolja realizacija daju Holandiji vođstvo u ovom meču, Holanđani 17 izgubljenih lopti
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 12 avg 2012, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Buza kosa ne zna pogoditi 

Treba malo i razumijet ove nas momke igraju 3 dana za redom teske utakmice mozda malo umora ima a Holandani su juce bili slobodni
Serija 11-0 i 1 razlike na poluvremenu. 

Vratili smo se, samo je minus 1, u utakmici smo, konačno, a sada, sretno momci, i pobjedite ih 

Nurko samo 3 skoka! Nismo navikli na tako malo!
32-31 ZA HOLANDANE usput Holandani nisu dali kosa zadnjih 5 minuta druge cetvrtine 
Idemo sad preokret u drugom poluvremenu
Juka da se razigra

Idemo sad preokret u drugom poluvremenu

Iskreno, ocekivao sam tezak mec protiv holandjana. Ali evo polahko se vracamo.
Ne treba zaboraviti da je Holandija imala jedan dan da se odmori dok je ovo nama cetvrta utakmica u 4 dana.
Ne treba zaboraviti da je Holandija imala jedan dan da se odmori dok je ovo nama cetvrta utakmica u 4 dana.
Zadnja izmjena: noah, dana/u 12 avg 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo svakako 1 ili 2 u grupi,nije toliko strasno i da izgubimo,ali mislim da necemo .Mada ova Holandija uopste nije losa oni su Gruziju demolirali,ali su zijanili od Portugala.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Reče ovaj momak iz Tuzle da smo napravili seriju od 11 : 0, i evo, u utakmici smo.
@ Batko, treba ga razumiti, praktički je najviše davao u prve 3 tekme repke, mora uslijediti pad, to je logično, al ima drugo poluvrijeme, i ne sumnjam da će popraviti svoj index korisnosti
@ Batko, treba ga razumiti, praktički je najviše davao u prve 3 tekme repke, mora uslijediti pad, to je logično, al ima drugo poluvrijeme, i ne sumnjam da će popraviti svoj index korisnosti

Da ali protiv Gruzije su pogodili 16 tricabarbarez je napisao/la:Mi smo svakako 1 ili 2 u grupi,nije toliko strasno i da izgubimo,ali mislim da necemo .Mada ova Holandija uopste nije losa oni su Gruziju demolirali,ali su zijanili od Portugala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.