Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Ja mislim da mi mozemo savladati Belgiju. Mada je tesko biti vrlo optimistican s obzirom da ce nas u Genku suditi Rusi. Ruski sudija moze sad pa sad da pokloni nepostojeci penal Belgijancima ili da neopravdano iskljuciti nednog naseg igraca. Znamo svi kako se cesto desavalo da bude zaista kriminalno sudenje protiv nase reprezentacije. Sjetimo se samo utakmica protiv Grcke i Madjarske u Zenici 2006. godine.
ima pravoslavaca u nasoj repki...ne sumnjam u ruse ovaj put.mislim da ce ipak prevagnuti na nasu stranu pogotovu ako damo sve od sebe i budemo bolji na terenu.a tu je i CIRO ...nadam se nadam se...Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da mi mozemo savladati Belgiju. Mada je tesko biti vrlo optimistican s obzirom da ce nas u Genku suditi Rusi. Ruski sudija moze sad pa sad da pokloni nepostojeci penal Belgijancima ili da neopravdano iskljuciti nednog naseg igraca. Znamo svi kako se cesto desavalo da bude zaista kriminalno sudenje protiv nase reprezentacije. Sjetimo se samo utakmica protiv Grcke i Madjarske u Zenici 2006. godine.
Nikad se nezna kada su u pitanju sudije i reprezentacija BIH. Bilo je pravoslavca u nasem timu protiv Grcke u Zenici 2006. godine pa nas je tamo ipak pokrao ruski sudija (Yuri Baskakov).
Mislim da nema potrebe u Sport ubacivati nacionalizam i druge gluposti koje nas nazalost prate u drugim stvarima u zivotu ..Ovdje se pise o nasoj reprezentaciji o Sportu koji nebi trebalo da ima veze ni sa politikom ni nacionalizmom niti bilo kojom od tih gluposti ..Nevidim zasto bi sudije ako su Rusi sudile nesto nepostojece pogotovo ne zbog nacionalizma..Istina desavalo se da sudije mnogo puta ostete BiH reprezentaciju ali cisto sumnjam da je to na bazi nacionalizma jer kad se osvrnemo i pogledamo ko vodi nas fudbalski savez onda nam treba biti jasno da jednostavno nemamo reputacije i to nas kosta u mnogo cemu ...Nasuprot nas nase komsijske reprezentacije imaju u savezu ljude koji su dobro poznati Evropskoj fudbalskoj javnosti i jednostavno imaju vecu reputaciju i ugled kako u odnosu FIFE/UEFE tako i u odnosu sudije nevidim veze sa nacionalizmom i opet kazem nastojte komentarisati nasu repku i podrzati ove momke koje imamo u rep.. nema potrebe za bilo kakvim vrijedjanjem itd...
- rob do bagro
- Kontakt:
ljudi blizi nam se 28 mart. ja jedva cekam tekmu da vidim nase patriote na tribinama a i na stadionu
nadam se pobjedi ako ne bude sudija srao prije 4 godine
nadam se pobjedi ako ne bude sudija srao prije 4 godine
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma dobit cemo ih ako nista bar nerjeseno. moramo pokazat da se nismo dosli branit.idemo u belgiju po 3 boda
evo jos
5 dana 7 sati 57 minuta i 36 sec
odbrojavanje je pocelo

odbrojavanje je pocelo

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Iskreno nadam se pobjedi, bit ce tesko, ali imamo kvalitet. Evo ako moze jedna prognoza Belgija -BIH 1:1, BIH - Belgija 1:0. Realno hehe Pozzi
jedva cekam utakmicu,nalozili smo se opasno nadam se samo da nas nece razocarati....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- miralem444
- Kontakt:
jos samo malo

Bosnier je napisao/la:evo jos
odbrojavanje je pocelo![]()
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja idem u Genk 

Kod mene aBd u subotu, 28. marta, rostilj, hladna piva, telka vani (ako ne bude bas hladno)...Stojimo (sjedimo), prkosimo, u srcima te nasim nosimo 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma vama ce biti dobro kako godKnele je napisao/la:Kod mene aBd u subotu, 28. marta, rostilj, hladna piva, telka vani (ako ne bude bas hladno)...Stojimo (sjedimo), prkosimo, u srcima te nasim nosimo

Kolko nas samo iscekuje ovu tekmu, ja mislim da belgijanci znaju kolko nas tangira ova tekma pustili bi nas da sevap zarade

Bolje nego ikakva donacija ili hum.pomoc.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Vjeruj, nisam siguran da sve nacije ovako cekaju utakmice svoje reprezentacije, nebitno dal se radi u fudbalu, kosarci ili rukometu, ali fakat. Mi poludimo naprosto, imamo te nade, nadamo se, ocekujemo...I iako znamo da su nam sanse uvijek svedene na minimum, "pomamimo" se kao da je odlucuja utakmicamahalac je napisao/la:Ma vama ce biti dobro kako godKnele je napisao/la:Kod mene aBd u subotu, 28. marta, rostilj, hladna piva, telka vani (ako ne bude bas hladno)...Stojimo (sjedimo), prkosimo, u srcima te nasim nosimo![]()
Kolko nas samo iscekuje ovu tekmu, ja mislim da belgijanci znaju kolko nas tangira ova tekma pustili bi nas da sevap zarade![]()
Bolje nego ikakva donacija ili hum.pomoc.

VOLIM TE BOSNOOOOO i HERCEGOVINO

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- miralem444
- Kontakt:
ej ljudi de mozel mi ko rec jel istina da je nasih 11 hiljada navijaca na stadionu u genku i da su nam odvojili 2 tribine.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma ovo su oni prodali ovu utakmicu sa Latvijom, bila pravo velika kvota na kladionicam na Latviju, pročulo se da su bile i velike uplate na 2 na ovom paru kao i još nekim parovima ovih kvalifikacija (nije 100% provjereno)...fast033 je napisao/la:evo jedna zanimljisvost hahaha al netice se oko utakmice u belgiji vec se radi o repki u malom nogometu.........evo sta pise Sportin.ba
Malonogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je drugi poraz na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Europsko prvenstvo, koji se igrao u češkoj Ostravi.
Nakon remija u prvom kolu sa Češkom (4:4) i poraza od Hrvatske (2:3), naša reprezentacija je danas doživjela iznenađujući poraz od Latvije rezultatom 2:0.
Izabranici Tomislava Ćurčića tako su takmičenje završili na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom. Odlazak na Europsko prvenstvo iz naše skupine je izborila reprezentacija Češke.
19/03/2009
16.00 Češka - BiH 4-4 (2-4)
18.15 Hrvatska - Latvija 2-0 (1-0)
20/03/2009
16.00 Češka - Latvija 2-0 (0-0)
18.15 BiH - Hrvatska 2-3 (2-1)
22/03/2009
16.00 Latvija – BiH 2-0 (1-0)
18.00 Hrvatska – Češka 2-3 (0-1)
Tablica
1. Češka--------------3-2-1-0--9--6-7
2. Hrvatska ---------3-2-0-1--7--5-6
3. Latvija ------------3-1-0-2--2--4-3
4. BiH ----------------3-0-1-2--6--9-1
aaaa pogledajte sta pise SportSport.ba
pa kome vjerovat?????????????????????????????????????????
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u malom fudbalu pobjedom je okončala nastup na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo 2010. u Mađarskoj.
Reprezentativci BiH su u susretu trećeg kola turnira u Ostravi (Češka) pobijedili rezultatom 2:0 selekciju Latvije. BiH je tako turnir okončala sa četiri boda.
U drugom susretu, Češka je pobijedila Hrvatsku sa 3:2.
Tabela
1. Češka 3 2 1 0 9 6 7
2. Hrvatska 3 2 0 1 7 5 6
3. BiH 3 1 1 1 8 7 4
4. Latvija 3 0 0 3 0 6 0
SAMO ŽELJO
Uprkos svim povredama ja i dalje mislim da cemo u Belgiji osvojiti tri boda.Nesto se ne sjecam da smo imali bolju ekipu ikad jer s onakvim veznim redom i napadom mi mozemo svakom dati go.U odbrani ce se sve posloziti kako treba a i sudije nam ne smiju vise otimati jer ce nas biti vise nego Belgijanaca pa bi moglo biti belaja.Zato jos jednom Belgija-BiH 1:3.Pozdeav i vidimo se u Genku.
Evo Čiro dao intervju, pa da vidimo šta kaže:
Kakav je plan priprema uoči meča u Genku?Trenirat ćemo dva puta dnevno, a možda će biti i tri treninga prema potrebi. Domaćini na Grbavici nisu voljni da nam ustupe teren, koji je, prema njihovim riječima, u katastrofalnom stanju. Zato ćemo se, vjerovatno, okrenuti Hrasnici i terenu Famosa. Na Koševu u srijedu igramo protiv sarajevske Bosne, a u petak letimo za Genk, govori Blažević.
Sa spiska su otpali povrijeđeni Salihović i Hasagić. Kako ih zamijeniti?
Sve i da znam, ne bih rekao. Ali, ne znam još. Morat ću izmisliti nešto, pogotovo za Salihovićevo mjesto na lijevoj strani.
Hoće li ekipa biti kompletna od danas u "Hercegovini"?Tek ćemo od utorka biti u punom sastavu. Elvir Rahimić u ponedjeljak igra protiv Tomska i očekujemo ga u utorak, kao i Zlatana Muslimovića, kome sam dopustio slobodan ponedjeljak.
Ćiro od ponedjeljka najavljuje opću mobilizaciju i posebnu psihološku pripremu pred gostovanje u Genku.Nema tu nekog posebnog recepta. Postoji samo jedan: svi za jednog, jedan za sve. Mušketirski recept. Za domovinu se ne štedi i ne kalkulira. To mora biti fanatičan pristup, a u isto vrijeme krajnje lucidan. To je stanje koje zahtijeva osobitu psihološku pripremu, jer je poznato da je to najkompleksnije stanje ljudske psihe. Moramo biti veliki i ne dopustiti da nam išta poremeti koncentraciju, kaže Blažević.
Poziv Adisu Nurkoviću
Ćiro je odlučio da za mečeve s Belgijom aktivira i trećeg golmana. Poziv je upućen Adisu Nurkoviću iz Travnika.
Morao sam aktivirati Nurkovića. Odlična je vijest stigla iz Mađarske, da je Mitrović branio, ali on je rekonvalescent i tek se oporavio. Zato moram biti oprezan i imati trojicu golmana. Ne želim da nam se desi neko neugodno iznenađenje, rekao je Blažević.
Kakav je plan priprema uoči meča u Genku?Trenirat ćemo dva puta dnevno, a možda će biti i tri treninga prema potrebi. Domaćini na Grbavici nisu voljni da nam ustupe teren, koji je, prema njihovim riječima, u katastrofalnom stanju. Zato ćemo se, vjerovatno, okrenuti Hrasnici i terenu Famosa. Na Koševu u srijedu igramo protiv sarajevske Bosne, a u petak letimo za Genk, govori Blažević.
Sa spiska su otpali povrijeđeni Salihović i Hasagić. Kako ih zamijeniti?
Sve i da znam, ne bih rekao. Ali, ne znam još. Morat ću izmisliti nešto, pogotovo za Salihovićevo mjesto na lijevoj strani.
Hoće li ekipa biti kompletna od danas u "Hercegovini"?Tek ćemo od utorka biti u punom sastavu. Elvir Rahimić u ponedjeljak igra protiv Tomska i očekujemo ga u utorak, kao i Zlatana Muslimovića, kome sam dopustio slobodan ponedjeljak.
Ćiro od ponedjeljka najavljuje opću mobilizaciju i posebnu psihološku pripremu pred gostovanje u Genku.Nema tu nekog posebnog recepta. Postoji samo jedan: svi za jednog, jedan za sve. Mušketirski recept. Za domovinu se ne štedi i ne kalkulira. To mora biti fanatičan pristup, a u isto vrijeme krajnje lucidan. To je stanje koje zahtijeva osobitu psihološku pripremu, jer je poznato da je to najkompleksnije stanje ljudske psihe. Moramo biti veliki i ne dopustiti da nam išta poremeti koncentraciju, kaže Blažević.
Poziv Adisu Nurkoviću
Ćiro je odlučio da za mečeve s Belgijom aktivira i trećeg golmana. Poziv je upućen Adisu Nurkoviću iz Travnika.
Morao sam aktivirati Nurkovića. Odlična je vijest stigla iz Mađarske, da je Mitrović branio, ali on je rekonvalescent i tek se oporavio. Zato moram biti oprezan i imati trojicu golmana. Ne želim da nam se desi neko neugodno iznenađenje, rekao je Blažević.
SAMO ŽELJO
U ovoj varijanti jedini igrac iz Premijer lige koji ce braniti boje nase repke je Adis Nurkovic igrac NK Travnika
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
Ljepota je zaista biti bosanskohercegovacki drzavljanin, nasa BiH je nesto posebno i zaista nemoze da se nevoli, jos kad igra reprezentacija i kada se gleda, covijeku bude nekako srce puno, pa tako i ove utakmice protiv Belgije su nesto zaista prelijepo i jedva cekam 28.03. i 20-45 sati, i sa pravom se nadam nasoj pobijedi, aBd pobijedjujemo jer imamo super igrace koji se bore za svoju (nasu) BiH, a imamo i navijace koji uvijek bodre svoju reprezentaciju.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.