Ne treba ga udaljavati iz repke u ovom trenutku jer bi tako otvorili Pandorinu kutiju a onda ko zna sta bi sve moglo iz nje izaci..Treba biti mudar u ovoj situaciji,mi smo slozena drzava pa samim tim i nas Savez i svi njegovi segmenti ( lige,reprezentacije,itd. ). Nas ocekuje vrlo bitna utakmica za 10-ak dana i to nam svim treba biti prioritet u ovom momentu,siguran sam da svaki patriota zeli da gleda BiH i na Euru aBd,a ne pobjedimo li vjerovatno se i taj san gasi.Ne treba sad insistirati na nekom oglasavanju selektora,igraca,celnika Saveza jer do toga vjerovatno nece doci,smao cemo napraviti kontra efekat i unijeti nerevozu i tenziju.
Eh sto se buducnosti tice,Ognjen Vranjes je napravio nevjerovatnu glupost koju je nemoguce opravadati.On je repreznetativac BiH,nosi grb Saveza na kojem BiH izgleda drugacije nego na njegovoj tetovazi i kraj price. Suptilno ga odstaniti iz repke nakon ovog okupljanja,vjerovatno se ni on nece puno buniti jer jednostavno ta tetovaza ce biti preveliko breme za nositi na Bilinom Polju,Kosevu ili gdje god igrali a bude bilo navijaca koje ta tetovaza boli,a i mora se uvesti neki red - ovo je drzavna selekcija i mora se postovati njena cjelovitost,suverenost i neovisnost. Svi koji mislie da nece biti ogroman broj ljudi na stadionima koji ce se osjecati uvrijedjenim zbog tetovaze grdno se varaju,i zbog toga Ognjen vise ne bi trebao biti dio nase repke u buducnosti. Nazalost,sam sebi je zatvorio vrata