Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Vrlo dobar danas, konacno da vidim jednu dobru tekmu od njega. Nadam se da ce konacno nesto odigrat i za repku protiv Latvije, ocito je u formi.
Izgleda da ga nisi gledo u zadnje vrijeme. Bio je vec nas igrac koji je u daleko najboljoj formi prije ove utakmice.Cartman je napisao/la:Vrlo dobar danas, konacno da vidim jednu dobru tekmu od njega. Nadam se da ce konacno nesto odigrat i za repku protiv Latvije, ocito je u formi.
Momak, znas li citat? Napisao sam da sam konacno odgledao jednu dobru utakmicu Lulica, nisam napisao da je konacno dobro odigrao. Lazio igra toliko dosadno i vec su duze vrijeme otpisani iz borbe za LP, tako da mi se ne gledaju ni sekunde. Gledao sam ga ranije ove sezone i uvijek je bio anoniman, kao i svaki put osim jednom za repku.milomlat je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vrlo dobar danas, konacno da vidim jednu dobru tekmu od njega. Nadam se da ce konacno nesto odigrat i za repku protiv Latvije, ocito je u formi.
matere ti, odakle si ti?
Pa covjek je u posljednjih 10 tekmi u 6 bio igrac utakmice. Nisi mi jasan.
Nadamo se da neće.bosnas_ je napisao/la:Lulic je zasluzio da igra u vecem klubu kao sto je Juventus.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 102 gosta.