[youtube][/youtube]
Kako nam Osvaldo zabi golcinu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jeste, ali sa ovakvim stavom ce ih vratit u segundu, dobio je jaci tim ali...juznjak> je napisao/la:On je vratio Sporting u ligu i sa relativno smjesnim igrackim kadrom ih odrzao evo 3 sezona u prvoj ligi . Nisu valjda ludi da ga otpusteako bude otisao mislim da ce sam dati otkaz ,vjerujem da nece dugo biti bez posla, kako bi ja volio da preuzme Atletico
ako nista nebi bilo dosadno sa njim na Calderonu .
onaj sto dize Njemacku ligu mislim da ne treba komentarisat , jer to je jadna liga , koja je smao napucana sto se tice gledaoca i stadiona,ostalo qrcu nevalja....Andres je napisao/la:Ev samo cu napisat nesta onom liku sto laprda o Primeri....
vako Kao broj jedan : Ni jedan klub na sviejtu a pogotovo u Engleskoj nebi mogo meda Barceloni , sto je objektivno , protiv njih se mozes samo branit..Ako uzmemo da je najjaci klub u Engleskoj Manchester onda dobijes odnos koji implicira da je Engleski najjaci klub miljama iza Spanskog...Vidi ovo ne govorim ja nego svaki strucnjak....
Ako uzmes da je Real drugi najjaci klub u Spaniji a u Engleskoj Arsenal ili Chelsea prema stanju na tabeli,,, Objektivno Real bi ih samljeo...Engleska liga nije onjo sto je bila , nema tu vise zvijezda nekih igraca, nemoze se sve ni na trku , pa Real je najjaca trkaca ekipa svijeta daleko , i sta su uspijeli sa Barcom ???? Nema vise protiv Barce ni autobusa jer Barca umje i protiv toga... sa novom Pepvom strategijom , izvlacenja stopera sto dalje i slanje dubinskih lopti...Villareal je sila od ekipe i u stanju je rasturit onaj cirkus od ekipe popout Citya ili Tottenhama... Oni nisu bjedna ekipa koja odigra jednu tekmu protiv jacih ekipa dobro a onda dodje Wigan i WBA pa ih pojebe....
Ove godine u Engleskoj je bilo presmjesnih rezultata , kao NPR Newcastlle vs Villa mislim 6:0 ali nisam siguran....Niko nije kriv Arsenalu , Chelsea sto gubi bodove protiv ove bjede od timova tipa Newcastla , Wigana , Sunderlanda itd...
Englesak liga je Medijski daleko najjaca i organizovanija ali igracki kadar je u SPaniji za 2 klase jaci , stim da je Engleska ujednacenija....
btw: Imo je Chelsea 6-7 bodova vise Manche i 9 od Arsenala , pa jel im iko kriv sto ih je bubno Sunderland pa jos neko prije toga pa Birmingham pa sad remi ....
Ocekujem pretesku utakmicu za Barcu protiv neugordne osasune.... Igra se tamo kod njih a to niej ni malo lako nkad bilo....
Smijensi jadovi iz Katalonije bi se u Premiershipu grcevito borili za opstanak, klubovi iz Primere u Evropi mogu nesto napraviti jedino kad im sudije pomazu a to cine nerijetko. Ovi jadovi kad bi igrali u Premiershipu ne bi mogli nista fizicki dominantnijim ekipama i Wolverhampton bi ih porazio! Ova smijesna liga je samo bolja verzija Skotske lige.Andres je napisao/la:Ev samo cu napisat nesta onom liku sto laprda o Primeri....
vako Kao broj jedan : Ni jedan klub na sviejtu a pogotovo u Engleskoj nebi mogo meda Barceloni , sto je objektivno , protiv njih se mozes samo branit..Ako uzmemo da je najjaci klub u Engleskoj Manchester onda dobijes odnos koji implicira da je Engleski najjaci klub miljama iza Spanskog...Vidi ovo ne govorim ja nego svaki strucnjak....
Ako uzmes da je Real drugi najjaci klub u Spaniji a u Engleskoj Arsenal ili Chelsea prema stanju na tabeli,,, Objektivno Real bi ih samljeo...Engleska liga nije onjo sto je bila , nema tu vise zvijezda nekih igraca, nemoze se sve ni na trku , pa Real je najjaca trkaca ekipa svijeta daleko , i sta su uspijeli sa Barcom ???? Nema vise protiv Barce ni autobusa jer Barca umje i protiv toga... sa novom Pepvom strategijom , izvlacenja stopera sto dalje i slanje dubinskih lopti...Villareal je sila od ekipe i u stanju je rasturit onaj cirkus od ekipe popout Citya ili Tottenhama... Oni nisu bjedna ekipa koja odigra jednu tekmu protiv jacih ekipa dobro a onda dodje Wigan i WBA pa ih pojebe....
Ove godine u Engleskoj je bilo presmjesnih rezultata , kao NPR Newcastlle vs Villa mislim 6:0 ali nisam siguran....Niko nije kriv Arsenalu , Chelsea sto gubi bodove protiv ove bjede od timova tipa Newcastla , Wigana , Sunderlanda itd...
Englesak liga je Medijski daleko najjaca i organizovanija ali igracki kadar je u SPaniji za 2 klase jaci , stim da je Engleska ujednacenija....
btw: Imo je Chelsea 6-7 bodova vise Manche i 9 od Arsenala , pa jel im iko kriv sto ih je bubno Sunderland pa jos neko prije toga pa Birmingham pa sad remi ....
Ocekujem pretesku utakmicu za Barcu protiv neugordne osasune.... Igra se tamo kod njih a to niej ni malo lako nkad bilo....
sta ti seres sa tim sranjima na temi ligu koju nepostujes ni malo..-Paja je napisao/la:Koga briga za smijesni Uefa cup ili Europa ligu, kad je tu jedan smijesni Fulham predvodjen klaunom Hodgsonom dosao do finala i jos bio blizu titule sve mi o tome govori. Vi ljubitelji ove jace verzije skotske lige i dalje mozete da laprdate o snazi te kvazi lige ali cinjenica je da je Premiership miljama ispred i po kvalitetu i ljepoti igre i svim ostalim segmentima(gledaniji, neizvjesniji). Takodjer je cinjenica da Real i Barcelona u 10 godina ne da ne bi osvojili nijdan trofej nego bi se borili nekad za opstanak a nekad za europa ligu u zavisnosti od forme glavnih konkurenata Evertona, Ville, Totenhema, Birminghama.
Premiership=Fudbalski NBA!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.