Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nime_tm87
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la nime_tm87 » 23 mar 2012, 21:58

http://www.ic.ims.hr/xp/install_xp.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pun gugl ovih stvari...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 mar 2012, 15:08

E ljudi jel zna neko sta avast uradi sa zarazenih fajlova ? Rodica mi dosla sa diplomskim i avast otkrio trojanca i obriso sve, a nema kopije ? Pa eto ako znate jel ostane taj fajl negdje na racunaru il ga skroz izbrise pomagajte :)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 15:13

Yuto je napisao/la:E ljudi jel zna neko sta avast uradi sa zarazenih fajlova ? Rodica mi dosla sa diplomskim i avast otkrio trojanca i obriso sve, a nema kopije ? Pa eto ako znate jel ostane taj fajl negdje na racunaru il ga skroz izbrise pomagajte :)
nadji onaj karantin, tu budu fajlovi koje antivirus obrise :) al posto izgleda u tebe AV automatski detektuje virus i brise fajl, moraces deaktivirati avast na kratko, pa tek onda vratit fajl na komp da ga avast ne bi ponovo obrisao :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 mar 2012, 15:16

Iskljucit cu ja avast, al de ti meni reci dje je taj karantin ? Nisam ni ja bas nesto sa racunarima jbg.

Tnx unaprijed...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 15:20

Yuto je napisao/la:Iskljucit cu ja avast, al de ti meni reci dje je taj karantin ? Nisam ni ja bas nesto sa racunarima jbg.

Tnx unaprijed...
e jbg, u mene je sad nod, al valjda cu ti znat objasnit :D imas na desktopu valjda ikonu od avasta...udji u nju i cekaj da ti se pojavi nesto slicno kao BS player :mrgreen: ozb, slicno je tako :mrgreen: e tu imas par opcija, i nadji dje ti pise "quarantine" il tako slicno :mrgreen: i onda samo ides na "restore file" i to ti ga je to :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 mar 2012, 15:45

Imali neki program bluetooth preko kojeg mogu prebacivati stvari sa mobitela na racunar i obrnuto ? Bez USB kabala i Bluetooth USB-ova ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2012, 01:07

Kako cu vidjet ko koristi moj net preko rutera?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 mar 2012, 08:19

Sarajlijc@ je napisao/la:Kako cu vidjet ko koristi moj net preko rutera?
Nadji DHCP postavke i vidi kome je sve dodijelio adresu.

Na primjer kod D-Link routera ovako izgleda. Dole zadnja stavka sadrze informacije o konektovanim klijentima. Samo sto na ovoj slici nema nijedan, a da ima bile bi informacije o IP adresi koja je dodjeljenja racunaru, te MAC adresa i naziv masine.

slika
#divovi

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 28 mar 2012, 19:53

Imam problem kod instaliranja igrica, konkretno preko torrenta skino GTA IV i DIRT3 i pokrenem igricu al mi pri pokretanju traci nesto kako da registrujem kompjuter il tako nesto, posto ne mogu kad to odbijem normalno igram al nemogu napraviti "save" tj ne mogu snimiti igricu i svaki put kad udjem moram sve ispocetka krenut.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 mar 2012, 22:53

to ti trebas crackovat igricu, ili trebas napraviti profil za windows live, ako se dobro sjecam, znam da sam igrao malo i mp, al da sam se dobro napravio da igram sp, moram priznati da jesam, jer na pocetku malo je bilo pravih crackova
s rajom na hamachiju, pravo dobro bilo, no o tome se ne smide, jel, pricati ovde :)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 mar 2012, 02:55

IlPrincipe je napisao/la:Imali neki program bluetooth preko kojeg mogu prebacivati stvari sa mobitela na racunar i obrnuto ? Bez USB kabala i Bluetooth USB-ova ?
pa kako ćeš sa kompa prebacit na mobitel ako nemaš BT? ako nemaš hardware džaba ti software :lol:
ako kojim slučajem imaš android i na net se kačiš preko wlan routera imaš aplikaciju na marketu airdroid radi fantastično i puno brže od BT. znač imaš sve živo a prebacivanje fajlova je jednostavno. inače imaš jeftino bluetoothova manje od cenera a ja sam sebi na netu uzimao neke kinezere za dolar i rade, doduše malo sporije ali sa bluesoleilom rade odlično.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 mar 2012, 10:03

IlPrincipe je napisao/la:Imali neki program bluetooth preko kojeg mogu prebacivati stvari sa mobitela na racunar i obrnuto ? Bez USB kabala i Bluetooth USB-ova ?
slika
u mene je isti ovakav, samo malo drukciji...skroz :mrgreen: zezam se, u mene je isti ovakav usb bluetooth, kupio ga ima ja msm 2 god, tad bio oko 12 KM...isad radi k'o biciklo...zato prijatelju odvajaj malo od usta ( :mrgreen: ) i kupis sebi ovo malo cudo, sad je msm i manje od cenera, a koliko puta mi je valj'o ihihi :mrgreen: kakvi bezicni kablovi itd itd :mrgreen: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 mar 2012, 14:30

Nakon nekog kraceg vremena ako mi je racunar ukljucen, a ne koristim ga, monitor se sam iskljuci, pa ga aktiviram opet na pokret misa

E kako sad da promijenim to, tj. gdje da iskljucim da mi se monitor sam ne iskljucuje ?

valjda kontate sta hocu reci :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 mar 2012, 14:49

ako ti je xp: control panel>power options>power schemes>turn off monitor>stavi never i ok.

slika

ako je sedmica, u search kucaj power options>kad se otvori power options lijevo imaš choose when... turn off display>turn off display-never i to je to.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 mar 2012, 15:14

Hvala slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 mar 2012, 01:43

Mozda je i bilo ovo, trazio sam unazad nekoliko stranica, ali nisam nasao, pa ako moze pomoc.

Kako rješiti ovaj problem, pa da mi se vrate spremljene sifre, mailovi i tako dalje :mrgreen:

slika

Kod: Označi sve

Your profile could not be opened correctly.

Some features may be unavailable. Please check that the profile exists and you have permission to read and write its contents.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

nanek

Post Postao/la nanek » 31 mar 2012, 13:44

Vozdra raja,nisam mogao da nadjem temu za ovo a ne znam bas ni da li pripada ovdje ali ako imate kakvo rjesenje bilo bi cool da mi pomognete :)

Sigurno ste culi za ovaj net tv plus,eh ja sam se bio prijavio za ovu probnu verziju tog tva,oni me kontaktirali i poslali mi na mail taj famozni KLJUC, za pc koji vrijedi 48 sati.

Kada sam ga ubacio bilo je sve extra fkt 48 sati kanali su bili extra ali su oni fkt preskupi,eh kako za sve ima sema tako ima sigurno i za ovo (OVAJ KLJUC,koji je usput kombinacija brojeva slova velikih i malih ) jer isto tako kako oni imaju tog maga da dodjeljuje kljuceve tako ima i ovaj drugi mag koji provali te kljuceve,eh sada ako ste culi da to neko radi ili zna to da provali svaka pomoc bi dobrodosla. Jer kako sam googlao a guglam citavo jutro gledam prije godinu dana raja je imala sema svakakvih ali evo gledam u 2012 to je malo ko utisalo se.Mozda su oni unaprijedili tehnologiju ili nesto slicno,ali ako znate bilo kakvu semu ili pomoc javite mi na pm.

Hvala puno. :)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 mar 2012, 14:21

Treba nekad nesto i platiti. Ne moze sve za dzaba. ;)
#divovi

nanek

Post Postao/la nanek » 31 mar 2012, 19:19

A ko je rekao da necu platit osobi koja mi pomogne ? De malo procitaj ? Ko je rekao da ne placam vec nase kanale vise od onog sto ti ikada mozes zamisliti,te brojeve nisi jos u skoli ni ucio ?

Voz mali idi nabijaj postove,ako ne mozes pomoci ne valjaj gluposti!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 mar 2012, 23:56

juventus 0244 je napisao/la:Mozda je i bilo ovo, trazio sam unazad nekoliko stranica, ali nisam nasao, pa ako moze pomoc.

Kako rješiti ovaj problem, pa da mi se vrate spremljene sifre, mailovi i tako dalje :mrgreen:

slika

Kod: Označi sve

Your profile could not be opened correctly.

Some features may be unavailable. Please check that the profile exists and you have permission to read and write its contents.
Hmmm bojim se da ovdje ide re-install... ;)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.