Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
vi nemate razloga da mrzite nas, mi imamo 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Evil Genius
- Kontakt:
Roma - Palermo 18:00
poprilicno bitna utakmica za nas . . . pobjedom udaljavamo palermo od borbe za ligu prvaka i prije svega ostavljamo ih daleko iza sebe, tri boda nas ostavljaju u borbi za drugo mjesto jer milan je pobjedom nad udineseom preuzeo tu poziciju i mislim da je ovo dobar test za ns pred utakmicu s panatenaikosom . . .
sto se sastava tice, totti i toni su povrijedjeni s tim sto totti mozda zaigra al' ako se mene pita onda bi ga ja cuvao za EL, mislim da nema potrebe da ga se trosi veceras .
poprilicno bitna utakmica za nas . . . pobjedom udaljavamo palermo od borbe za ligu prvaka i prije svega ostavljamo ih daleko iza sebe, tri boda nas ostavljaju u borbi za drugo mjesto jer milan je pobjedom nad udineseom preuzeo tu poziciju i mislim da je ovo dobar test za ns pred utakmicu s panatenaikosom . . .
sto se sastava tice, totti i toni su povrijedjeni s tim sto totti mozda zaigra al' ako se mene pita onda bi ga ja cuvao za EL, mislim da nema potrebe da ga se trosi veceras .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Malo me nervira onaj bezvezni gol Di Natalea na kraju, sad izgleda kao da smo se namučili s Udineseom
Huntelaar stay on San Siro
Ronaldinho opet fantastičan, Pato se vratio golom.

Huntelaar stay on San Siro

Ronaldinho opet fantastičan, Pato se vratio golom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Sila i dalje djeluje
Catania je nextejca
Eto dafonjo ucinili smo vam uslugu, jos vam nije izgubljeno 4 mjesto
Catania je nextejca
Eto dafonjo ucinili smo vam uslugu, jos vam nije izgubljeno 4 mjesto

nema potpisa
Ovo nam je trebalo,jedna dobra tekma s' dosta golova(narafno u mrezi protivnika),pohvalio bi odlicnu igru Mateo Brigi-ja 2 gola i asistenicija!!!
Sad smo prisli Interu na 6 bodova,pritsak je na njima da moraju da pobijede u nedelju Napoli,nadam se da ce Napoli bar izvuc bod!!!
Sad smo prisli Interu na 6 bodova,pritsak je na njima da moraju da pobijede u nedelju Napoli,nadam se da ce Napoli bar izvuc bod!!!
Kakvi neće Inter pobjedit Napoli. U zadnjim tekmama između Napolia i Intera nikad nije pobjedio gost
Uvjek domaćin... 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
joj ronnya majko moja milaaa...3 asistencije a pato ko da ima motor u supku...
- Evil Genius
- Kontakt:
4-1
rutinski odradjena utakmica u kojoj pobjeda niti jednom nije dosla pod znak pitanja, mogu slobodno rec da nam je klupa dobila ovu utakmicu sto me jbg raduje
brighi, motta i baptista najzasluzniji za pobjedu . . . motta uz de rossija (koji se definitivno vraca) i brighija sigurno kandidat za igraca utakmice . . . julio na golu ponovo odlican (iako su to sve bili neki dalekometni sutevi) . . . sto se tice penala mogu samo rec da je ono presmijesno, srecom nije uticalo na rezultat . . . sljedeci je PAO u europa ligi, neko mi rece da ce bit direktan prijenos na obn-u !?

rutinski odradjena utakmica u kojoj pobjeda niti jednom nije dosla pod znak pitanja, mogu slobodno rec da nam je klupa dobila ovu utakmicu sto me jbg raduje

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Veceras svi za Napoli navijamoooooooooooooooo
NAPOLI NAPOLIIIIIIIIIIIIIII :d :d
NAPOLI NAPOLIIIIIIIIIIIIIII :d :d
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Evil Genius
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/2377/top-10 ... ryfebruary
znam da ova mahala od stranice i nije neko mjerilo al' svakako da je lijepo procitat ovako nesto (osim ako nisi navijac lazia) . . . 20 utakmica - 16 pobjeda - 4 remija; zadnjih 10 utakmica sve pobjede uz samo 4 primljena gola . . . sljedeci je panathinaikos (u gostima) i catania (kod kuce) tako da ocekujem nastavak ovog pobjednickog niza
znam da ova mahala od stranice i nije neko mjerilo al' svakako da je lijepo procitat ovako nesto (osim ako nisi navijac lazia) . . . 20 utakmica - 16 pobjeda - 4 remija; zadnjih 10 utakmica sve pobjede uz samo 4 primljena gola . . . sljedeci je panathinaikos (u gostima) i catania (kod kuce) tako da ocekujem nastavak ovog pobjednickog niza
Bogam' veoma mi je drago što ROma "gazi" sve pred sobom i nadam se da će tako i nastavit i da će pregazit i panathinaikos, cataniu i koliko vidim milan uskoro 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Adrijano razmislja o povratku u Italiju!!!
Izjavi je da mu se sviđa Rim i Roma,i da bi zelio da zaigra s' Fraceskom Tottijem!!!!
Totti vijerovatno mijesec dana izvan terena zbog bolova u koljenu,zbog kojeg je napustio teren na poluvremenu protiv Palerma!!!
Sutra se igra U.E.l,Roma se sastaje sa Panathinaikos-om!!!
Pozvani igraci protiv Panathinaikos-a:
Andreolli,Baptista,Bertagnoli,Brighi,Burdisso,Cassetti,Cerci, DeRossi,Faty,Juan,Lobont,Marangon,Menez,Mexes,Motta,Perrotta,Pizarro,Riise,Taddei,Tonetto Vucinic!!!
Izjavi je da mu se sviđa Rim i Roma,i da bi zelio da zaigra s' Fraceskom Tottijem!!!!
Totti vijerovatno mijesec dana izvan terena zbog bolova u koljenu,zbog kojeg je napustio teren na poluvremenu protiv Palerma!!!
Sutra se igra U.E.l,Roma se sastaje sa Panathinaikos-om!!!
Pozvani igraci protiv Panathinaikos-a:
Andreolli,Baptista,Bertagnoli,Brighi,Burdisso,Cassetti,Cerci, DeRossi,Faty,Juan,Lobont,Marangon,Menez,Mexes,Motta,Perrotta,Pizarro,Riise,Taddei,Tonetto Vucinic!!!
Kakav crni Adriano, ne treba nam taj kloc. A Tottija sto mu se ne da nikako da se oporavi

nema potpisa
Adriano kloc ???..... aj idi napuni lavor vode i uduši se u njemAdmir_Sa je napisao/la:Kakav crni Adriano, ne treba nam taj kloc. A Tottija sto mu se ne da nikako da se oporavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Adrijano Kloc,ti ne pratis njegove igre u Flamengu,koji je na 30 tekmu dao 19 golova!!!Admir_Sa je napisao/la:Kakav crni Adriano, ne treba nam taj kloc. A Tottija sto mu se ne da nikako da se oporavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar je on igrac,i bilo bi odlicno kad bi na ljeto pojacao Romu,sad kad se smirio(kako kazu)
kloc je svaki igrac kome je provod na prvom mjestu, a fudbal po stranisilenT. je napisao/la:Adriano kloc ???..... aj idi napuni lavor vode i uduši se u njemAdmir_Sa je napisao/la:Kakav crni Adriano, ne treba nam taj kloc. A Tottija sto mu se ne da nikako da se oporavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasno?
P.S. Brazilska liga je smjeshna u odnosu na standarde koji vladaju u Evropi. Tamo Ronaldo sa 100 kila zabija golove
nema potpisa
Adriana da nije povukla kafana on bi bio najbolji napadac danasnjice. Jak,sutinu imao,tehniku solidnu strasan igrac ali zezao se i eto.
eh da su babi muda....A_d_0 je napisao/la:Adriana da nije povukla kafana on bi bio najbolji napadac danasnjice. Jak,sutinu imao,tehniku solidnu strasan igrac ali zezao se i eto.
zato kazem da je kloc i da nije ozbiljan igrac
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.