Trazio sam slicne i nadjem u Nike shopu jedne pravo sto mi se svidjaju,ali najveci broj 43,a ja nosim 44 il 45..I pitao da li ce nabavljati opet ove,oni rekli nece..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam u prima sportu kupio za ljeta 2 plitkih tena,converse,u sportlifu bile tacno 100km,a kod njih oko 90km,a radnja do radnje (U bbi) i kupio 2 pari,jedne platnene,jedne ono normalaanonimni je napisao/la:šta ćeš.. ja sam im'o Nike Max Air tene prije 3-4 godine, 120 KM ih platio (dječija mi noga tad bila) i godinu i po sam ih haman bez prestanka nosio, po snijegu ili suncu, nebitno, igr'o fudbala u njima, nisam izlazio iz njih
otiđi do BBI-ja, meni su se svidjele jedne Adidasove duboke i valjda nepropusne tene tamo, jesu 180 KM (čini mi se), al' su dobre, a i pogledaj na primasport.ba, možda sebi tamo nađeš šta, ja sam Adidas forum mid tene platio 100 tamo, a svugdje bile 140
i još su iste cijene i u Primasportu i u npr. Sport Lifeu tih tena
Ako prodavač ima puno pozitivnih dojmova onda nemaš problema.ahmad_tz je napisao/la:E momci ako uzimam nesto preko poste, preko onog pouzeca, jel tako da mogu kad dodjem da podignem da prvo vidim sta sam kupio tj. da vidim dali je to to sto sam kupio??? Hocu da kupim sat i kacket preko pika a podaleko mi da idem autom.
Ma zanima me ta opcija, upravo zato sto ni nije bas pouzdano.limenka je napisao/la:Ako prodavač ima puno pozitivnih dojmova onda nemaš problema.ahmad_tz je napisao/la:E momci ako uzimam nesto preko poste, preko onog pouzeca, jel tako da mogu kad dodjem da podignem da prvo vidim sta sam kupio tj. da vidim dali je to to sto sam kupio??? Hocu da kupim sat i kacket preko pika a podaleko mi da idem autom.
ahmad_tz je napisao/la:E momci ako uzimam nesto preko poste, preko onog pouzeca, jel tako da mogu kad dodjem da podignem da prvo vidim sta sam kupio tj. da vidim dali je to to sto sam kupio??? Hocu da kupim sat i kacket preko pika a podaleko mi da idem autom.
http://www.desigual.com/de_DE/herrenmod ... it-21L1737anonimni je napisao/la:i gdje si kupio majicu ?
Maxice sam takodjer kupio "vani", ali mislim da sam ih vidio u Zenici - Dzananovicima 230 KMbagrcavi je napisao/la:Gdje si kupio ove maxice i koliko si ih platio ?
nime_tm87 je napisao/la:![]()
Ove bi mogo u importaneu nac otvorila se neka radnja na prizemlju,ima raznoraznih tena.bagrcavi je napisao/la:Gdje si kupio ove maxice i koliko si ih platio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.