Chicago Bulls

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 03:52

BIHfan je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
evo vam pa gledajte sta cini covek.... Kada ce imati ovakav sut rose???? :?
Dosadan si vise sa Rose-om i njegovim sutem. Uglavnom Rose ima bolji procenat za tri od Duranta.

Trenutno... A u karijeri ko ima bolji?????? :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 03:53

Rose nocas suta 8-10 a od toga za 3p 5-6 :),,, ORI SE UNITED CENTROM MVP MVP :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 03:56

BIHfan je napisao/la:
evo vam pa gledajte sta cini covek.... Kada ce imati ovakav sut rose???? :?
Dosadan si vise sa Rose-om i njegovim sutem. Uglavnom Rose ima bolji procenat za tri od Duranta.

Trenutno... A u karijeri ko ima bolji?????? :lol: :lol: :lol:
Nidje veze. Trenutno je Rose bolji sto se tice i suta za dva i tri, tako da ta tvoja prica o losem sutu objesi macku od rep. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2010, 03:58

durant sigurno ima bolji sut od rosea, to je valjda cinjenica. ove godine ga ne ide, al sam siguran da ce proradit.

uostalom procenti suta ne pokazuju ni izbliza ko ustvari ima bolji sut. pa pobogu rondo predvodi playeve po procentima suta.

edit: ne samo playeve, vec sve bekove :roll:
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 12 dec 2010, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:00

super!!!!!!!!!!! KD najjaci............ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:00

Ma dobro sad sto se tice Duranta on je za mene najbolji igrac u ligi trenutno, a i za mnoge... ebiga on i treba da ima bolji sut od Rosa bar igra takvu poziciju, ali u ovoj sezoni Rose je ispred njega po tome...nekako mi Durant ove sezone nije kao sto je bio prosle, tako da nije realno ocekivati da ce biti MVP i ako bi volio da bude, ako vec Rose nece biti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:03

A sto se tice suta KD je to pokazao na svetskom prvenstvu, gde je roseov sut bio.... Dal je pogodio koju trojuk???? nesto se ne secam :? :? :? :? :? :? wolwerin, durantula ce proraditi pred playoff, zna on kada je vreme ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 04:04

Wolverine je napisao/la:durant sigurno ima bolji sut od rosea, to je valjda cinjenica. ove godine ga ne ide, al sam siguran da ce proradit.

uostalom procenti suta ne pokazuju ni izbliza ko ustvari ima bolji sut. pa pobogu rondo predvodi playeve po procentima suta.
Gdje sam ja rekao da Durant ima losiji sut od Rose-a. Samo sam napisao da Rose je daleko od "loseg sutera", kako ga vi smatrate. Covjek veceras je sve poene dao iz suta, ne ide na ulaze jer se cuva. Gledatel vi utakmicu Bullsa uopste?
Ove sezone vise koristi svoj sut, dok ulaze koristi samo u prelomnim trenutcima, sto je veoma pametno jer je tako i MJ23 radio u svoje vrijeme.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:06

SaltCityAttack je napisao/la:Ma dobro sad sto se tice Duranta on je za mene najbolji igrac u ligi trenutno, a i za mnoge... ebiga on i treba da ima bolji sut od Rosa bar igra takvu poziciju, ali u ovoj sezoni Rose je ispred njega po tome...nekako mi Durant ove sezone nije kao sto je bio prosle, tako da nije realno ocekivati da ce biti MVP i ako bi volio da bude, ako vec Rose nece biti :)

Tako je salt, cenim to... moras priznati kao sto si vec rekao da je durant najbolji mladi igrac.... Bez ikakve sumnje nosio je USA reprezentaciju na svojim ledjima ali bukvalno.... kako se prventstvo blizilo kraju on je igrao sve bolje i bolje to je odlika velikih majstora....Durantula MVP!!!!! ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:07

ja frajera :(.... pa nije Rose ni sutao previse zna se ko je to radio na prvenstvu...Rose je tu razigravao i ujedno davao poene i cak par utkamica odlucio..ne mozes po tome davati zakljucak, jer je Durant bio igrac na koga je sve islo ebiga.Iguadola je igrac koji daje preko 20p pa je tamo sluzio samo u odbrnai, a u napadu nikako, a vjeruj mi da to nije zato sto nezna, vec vjerovanto plan koji im je zadao trener
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 dec 2010, 04:09, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:09

Bihfan ti si svoje rekao!!!!!!!!!! AJ nastavi da gledas bullse....
Salt bolje da rose nije ni sutao jer ko zna sta bi bilo, mozda bi ameri bili 10, da je rose bio prva opcija u napadu.... A koju je to rose tekmu odlucio????

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:13

hahahah ebiga sad stvarno pretjerujes meni dema reko da si se popravio skino te ja sa "NIMUKAJT" opcije i ti sad opet poceo zezat :).. on je americki reprezetativac svidjalo se to tebi ili ne, ali tu idu samo najbolji na svijetu to moras da znas ...kako kazu on je i njihova prva opcija na olimpiskim igrama , a to sto on tebi nije dobar , a NBA strucnjacima jeste ili trenerima iz nacijonalnog tima to je nesto drugo....ne mogu ja tebe ubjediti da je on igrac koji ce biti jos duplo bolji, a vec je poceo odlucivati utakmice to s mogao vidjeti ove sezone, kada u zadnjim sekundama uzima on loptu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2010, 04:15

SaltCityAttack je napisao/la:hahahah ebiga sad stvarno pretjerujes meni dema reko da si se popravio skino te ja sa "NIMUKAJT" opcije i ti sad opet poceo zezat :).. on je americki reprezetativac svidjalo se to tebi ili ne, ali tu idu samo najbolji na svijetu to moras da znas ...kako kazu on je i njihova prva opcija na olimpiskim igrama , a to sto on tebi nije dobar , a NBA strucnjacima jeste ili trenerima iz nacijonalnog tima to je nesto drugo....ne mogu ja tebe ubjediti da je on igrac koji ce biti jos duplo bolji, a vec je poceo odlucivati utakmice to s mogao vidjeti ove sezone, kada u zadnjim sekundama uzima on loptu
ovo je daleko od istine.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:17

pa dobro nisam mislio da su isli na svijetsko najbolji, ali da bukvalno za americku reprezetaciju igraju najbolji igraci na svijetu i to je too...znaci nisam mislio da su na proslom igrali najbolji daleko od toga zna se ko je tu nedostajeo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:19

Wolverine je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:hahahah ebiga sad stvarno pretjerujes meni dema reko da si se popravio skino te ja sa "NIMUKAJT" opcije i ti sad opet poceo zezat :).. on je americki reprezetativac svidjalo se to tebi ili ne, ali tu idu samo najbolji na svijetu to moras da znas ...kako kazu on je i njihova prva opcija na olimpiskim igrama , a to sto on tebi nije dobar , a NBA strucnjacima jeste ili trenerima iz nacijonalnog tima to je nesto drugo....ne mogu ja tebe ubjediti da je on igrac koji ce biti jos duplo bolji, a vec je poceo odlucivati utakmice to s mogao vidjeti ove sezone, kada u zadnjim sekundama uzima on loptu
ovo je daleko od istine.
to i ja kazem wolwerin al ajd neka bude.... Ja po ovim postovima vidim da ce rose biti bolji od jordana....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:19

imamo 30 poena prednosti i to haman zandj period samo ovi sa klupe igrjau.Rosa nema nikako u igri i ostao je na onim brojkama.... ebiga zao mi sto barem nije poistigao jos 4 poena da ode na tih 25 koliki mu je prosjek :)...inace perfektan je veceras s obirom koliko je odigrao..napokon i Tomas je dobio priliku da igra po prvi put u sezonu, barem mi se cini :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 dec 2010, 04:28, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2010, 04:25

ne moze Rose nikad biti bolji od Jordana... ustvari ne moze nikad niko, a ne Rose...pa sta trebam da citam tvoje postove za koje ti skoro tvrdis da je Rose los igrac ?...de ba dijete je skromno i ne iskvareno i naranvo ne nafuran... igra kosarku za ekipu, a ne za sebe to se vidi... normalno da ce mi biti igrac jedan od boljih trenutno koji igraju u ovoj ligi...mislim do citam i gledam na ESPN I NBA TV, a i misljenja trenera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2010, 04:27

Svi igraci Bullsa se upisali u strijelce. :)
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 dec 2010, 04:29

SaltCityAttack je napisao/la:ne moze Rose nikad biti bolji od Jordana... ustvari ne moze nikad niko, a ne Rose...pa sta trebam da citam tvoje postove za koje ti skoro tvrdis da je Rose los igrac ?...de ba dijete je skromno i ne iskvareno i naranvo ne nafuran... igra kosarku za ekipu, a ne za sebe to se vidi... normalno da ce mi biti igrac jedan od boljih trenutno koji igraju u ovoj ligi...mislim do citam i gledam na ESPN I NBA TV, a i misljenja trenera

bravo vidi se da igra za ekipu.... jedini koji igra za ekipu od playmakera je rondo vidi se po broju asistencija... Kazes rose igra za ekipu, a sinoc protiv lakersa sutnuo 3 puta u nepuna 2 minuta.... neiskvaren se pise spojeno to je pridev, kao i nenafuran

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 dec 2010, 04:34

SaltCityAttack je napisao/la:ne moze Rose nikad biti bolji od Jordana... ustvari ne moze nikad niko, a ne Rose...pa sta trebam da citam tvoje postove za koje ti skoro tvrdis da je Rose los igrac ?...de ba dijete je skromno i ne iskvareno i naranvo ne nafuran... igra kosarku za ekipu, a ne za sebe to se vidi... normalno da ce mi biti igrac jedan od boljih trenutno koji igraju u ovoj ligi...mislim do citam i gledam na ESPN I NBA TV, a i misljenja trenera

bravo vidi se da igra za ekipu.... jedini koji igra za ekipu od playmakera je rondo vidi se po broju asistencija... Kazes rose igra za ekipu, a sinoc protiv lakersa sutnuo 3 puta u nepuna 2 minuta.... neiskvaren se pise spojeno to je pridev, kao i nenafuran
ja bih odstupio sa ovog foruma da sam na tvom mejstu...

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.