Ma opet kliknes na "prikazi", pusti supljuVirtu4l je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:40Nikad nisam nešto previše blokirao na ovom forumu, svega par ljudi za 15 godina, ali na ovoj temi sam ih već skoro 10 blokirao, čisto da bi uživao u ovom prvensvtu i komentarisao sa normalnom rajom.
Joj ljepote kad ne moraš da čitaš, a znaš da pišu gluposti.![]()
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Zasto Guler ima oci ko Kinez?BosniaBoston je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:38Ima i do golmana, trebo se bolje postavit

Nema vise toga. Sad valja izbrisati osobu iz ignore da bi vidioalemsa je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:44Ma opet kliknes na "prikazi", pusti supljuVirtu4l je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:40Nikad nisam nešto previše blokirao na ovom forumu, svega par ljudi za 15 godina, ali na ovoj temi sam ih već skoro 10 blokirao, čisto da bi uživao u ovom prvensvtu i komentarisao sa normalnom rajom.
Joj ljepote kad ne moraš da čitaš, a znaš da pišu gluposti.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa to su ti izvorni Turci, ako nisi znao
Sta mislis "turit" na Turke live? 1.8 kvota
- invincible1921
- Kontakt:
Ovi Turci vazda divljina
Kad se sjetim onog euro 2008 mogli sve izgubit utakmice na kraju boba do finala falila
Eo ovdje se ne bi zacudio da bude 5:1 a ne bi ni da izgube
Kad se sjetim onog euro 2008 mogli sve izgubit utakmice na kraju boba do finala falila
Eo ovdje se ne bi zacudio da bude 5:1 a ne bi ni da izgube
=\_1921_/=
Argentinac top sudi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- invincible1921
- Kontakt:
Kako dobra utakmica cudo jedno.
Juce izginuli Rumuni,Slovaci a danas Gruzijci a mi da smo na prvenstvu bilo bi hajde prvo prvenstvo bitno je ucestvovati i te zafrkancije.
Juce izginuli Rumuni,Slovaci a danas Gruzijci a mi da smo na prvenstvu bilo bi hajde prvo prvenstvo bitno je ucestvovati i te zafrkancije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Turci ne stoje na terenu nimalo dobro. Klimavi su i u bloku i kad ih Gruzijci napadaju iz tranzicije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
50-50 je po ovom sto sam vidio. Turci bolje krenuli, al pali kasnije.
Joj ljepote kad čitaš gluposti a nisi nikog blokirao. Uživancija dede mi. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Mah kakvi Rumuni, Slovaci, Gruzijci.
Brukaju se ...
Samo BiH

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ma mi smo umjetnici s loptom.Polufinale hladno.Samo jos da se plasiramo

Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 18 jun 2024, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kako su se Baustelci zayebali odnosom prema Ozilu. Ovi novi ih svi odbijaju. Calhanoglu, Yildiz, Uzun. Tesko ce se Turci opet odlucivat da nastupaju za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Turci nešto na ho-ruk u početku, malo publika nosila, realno mnogo fudbalskije poluvrijeme Gruzije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Turska ima dosta talenta naprijed, ali defanzivna tranzicija im je baš loša u prvom bila.
Gruzijci solidni, nije mi neko iznenađenje njihova igra jer sam ih gledao i ranije, ima tu finih igrača i pored Kvaradone.
Gruzijci solidni, nije mi neko iznenađenje njihova igra jer sam ih gledao i ranije, ima tu finih igrača i pored Kvaradone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.