English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
ima dosta igrača za koje mi nije jasno kako su uspjeli,alonso je jedan od njih.
Samo Sloboda | COYG
Ove "švabe" imaju problema sa sudijskim kriterijem EPL-a vezano za duel igru. Osim što su očigledno prepadnuti, već na manji kontakt zastaju i kreće mahanje rukama. Biti će tu još pure potrebno pojedincima. Ezil je imao isti problem dok nije nabacio kilaže.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Chelski 

To kako je Alonso postao profesionalni fudbaler ce mi ostati vjecna misterija.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Igrali ste u najboljoj formi u ligi poslije Korone i imali daleko najlaksi raspored . Nije neka mudrostrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:35Onda je menadzer dobar ako je tim koji je kvalitetom 6 ili 7 doveo do 3 pozicije, odluci se.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Werner je odličan igrač, vjerovatno najbolja kupovina za Celzi u ovom roku, sta je sa Ziyechom, što on ne igra
Nedovoljno dobro krilo koje je karijeru spasilo presaltavsi se na beka, rupa u odbrani, milion takvih. Vrhunski bekovi su ti raritet jer te pozicije skoro niko i ne trenira da igra od mladih dana. Vecina bekova su propala krila ili stoperi. Ekipa koja nadje beka da je dobar na obje strane terena je dobila jackpot.Chapman1886 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:41ima dosta igrača za koje mi nije jasno kako su uspjeli,alonso je jedan od njih.
Meni je veca misterija Jorginho. Igrac bez kvalitete i jace strane kojem ne mozes da nadjes da je vrhunski u bilo kojem segmentu.
Jel moguce da ovako primaju golove.Pazi kapitena.
A odlicno igraju naprijed,ali kakve koristi

A odlicno igraju naprijed,ali kakve koristi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kapitenski
Samo vala šega je dati nekome kapitensku a tek stigao pobogu
Samo vala šega je dati nekome kapitensku a tek stigao pobogu
Joj kapetana
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Evo kiksera, samo da se potvrdi da je takav. Jos i kapiten.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A yebiga nije isto igrati u L1 i u EPLu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- feniksptica
- Kontakt:
Kad rece covjek koji ima 36 godina ..dalje je sve jasno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Lampard se pogubio. Bukvalno je lik izveo postavu koja se pravi u FMu. Nikakve pomoći bekovima nazad, još kad ti odbrana kiksa. WBA će ispasti ali čak i oni mogu natrpati ovaj Chelsea. Užas, kakav kiks Lamparda. Caballero je davno završio sa ozbiljnim igranjem.
Zamisli ti kluba covjek prvu tekmu igra oni mu kapitensku,pa da je Van Dajk presao to se ne radi s ne ovaj deda,samo mu jos vise pritisak na ledja da ga pojedu sad novinari
Ma daj,izadjite sa terena , ovo u zivotu vidio nisam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Celzi, titula, 400 m qmeee
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 8 gostiju.