postavi 70 poena na 65% iz igre jedina dva dobra igrača u sunsimamiki_92 je napisao/la:uspio sutirati iznad 30%, wow
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
postavi 70 poena na 65% iz igre jedina dva dobra igrača u sunsimamiki_92 je napisao/la:uspio sutirati iznad 30%, wow
![]()
Znaci ako imas najvise talenta trener i ne treba jer ces automatski osvojiti, sami ce igraci igrati. Mike je i dalje isti, meni nije nista bolji nego sto je bio u Sunsima, ista kosarka, nece nista bolje proci nego tamo.alemsa je napisao/la:Nikad Alem to nije izustio u zivotu, samo sam rek'o da je talent bitniji. Pa eto ti Mike-a recimo, poslje Subsa proglasen debil trener, a najednom dobarrio_Ferdy88 je napisao/la:Čudi me da alem nije napisao da je trener nebitan![]()
Znam ja da bi ti kao i mnogi ovdje volio vise od icega da Lonzo propadne al ne brini popisat ce te i on kao sto te Luka popisaolumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Bust oborio LeBronov rekord
Ima 2 rekorda ..jedan je najgori rookie po F.g a drugi je najmladi po T.D ali **** sve covijek ima T.D![]()
![]()
ja ibogami ovdje pročitao da je najbolji defanzivac sa ovog draftaEpidaurus je napisao/la:ne zna Lonzo ni odbranu igrat kazu
Pa uz Ntilikinu i Isaaca vjerovatno najbolji defanzivac s ovog drafta do sad. Momak od pocetka sezone igra itekako kvalitetnu odbranu.Donnie Darko je napisao/la:ja ibogami ovdje pročitao da je najbolji defanzivac sa ovog draftaEpidaurus je napisao/la:ne zna Lonzo ni odbranu igrat kazu
Mene Luka popisaoEpidaurus je napisao/la:Znam ja da bi ti kao i mnogi ovdje volio vise od icega da Lonzo propadne al ne brini popisat ce te i on kao sto te Luka popisaolumani je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Bust oborio LeBronov rekord
Ima 2 rekorda ..jedan je najgori rookie po F.g a drugi je najmladi po T.D ali **** sve covijek ima T.D![]()
![]()
![]()
Pored TD ucinka jos imao 3 ukradene i 4 blokade al ne zna Lonzo ni odbranu igrat kazu
Nema ko igrati,imaju previse povrijedjini igraca, od pocetka igraju bukvalno bez centra,kad se vrati TT i IT u startnu petorku,kad budes sa klupe imao Wade,Rose,Korver,Shumpert bice to skroz druga prica,ali Jamesu uopste ne smeta sto igra toliko minutaBrokula je napisao/la:James 42 minute
josipmusa je napisao/la:Lonzo je i dalje panj. Imao bi i Brendan Jannings TD sa 17 da su mu dali u ligu, a ne da je morao u Italiji mlatit... toliko o tom rekordu ....
Ma ne smeta nikako. Pa će u finalu opet u drugom poluvremenu izdahnut i napast obruč 2 put u 3 utakmiceronaldo99 je napisao/la:Nema ko igrati,imaju previse povrijedjini igraca, od pocetka igraju bukvalno bez centra,kad se vrati TT i IT u startnu petorku,kad budes sa klupe imao Wade,Rose,Korver,Shumpert bice to skroz druga prica,ali Jamesu uopste ne smeta sto igra toliko minutaBrokula je napisao/la:James 42 minute
Ama ko je to rek'o kralju? Ako imas najvise talenta imas dobre sanse da osvojis i sa losim trenerom, nego s manje talenta a dobrim trenerom, urazumi se brate. Primjera je milion, eto ti i Mike Brown-a k9jeg je Bron pravio trenerom godine, eto ti Lua, relativno loshi treneri ali s talentom imali uspjeha. Rio uozbilji se nakon New Yorka bilo je pitanje hoce'l D'Antoni uopste imat poso u ovoj ligi, pa ga eto trener godinerio_Ferdy88 je napisao/la:Znaci ako imas najvise talenta trener i ne treba jer ces automatski osvojiti, sami ce igraci igrati. Mike je i dalje isti, meni nije nista bolji nego sto je bio u Sunsima, ista kosarka, nece nista bolje proci nego tamo.alemsa je napisao/la:Nikad Alem to nije izustio u zivotu, samo sam rek'o da je talent bitniji. Pa eto ti Mike-a recimo, poslje Subsa proglasen debil trener, a najednom dobarrio_Ferdy88 je napisao/la:Čudi me da alem nije napisao da je trener nebitan![]()
Slazem se, ali bez talenta igraj kocke, trokute, kakve hoces, pushis. Talent je najbitniji, bez talenta nea nistario_Ferdy88 je napisao/la:I šta ako je trener godine, ne znači to da je najbolji trener u ligi. Kakv Lue, jedno je kad dobiješ Lebrona u ekipi i iskorištavaš to, a drugo kad ti stvoriš sistem kao što je Pop koji je i nakon što mu ode Duncan u penziju opet contender jer je razvio Kawhia u jednog od najboljih igrača u ligi, to nije slučajnost nego je do trenera i sistema, i ne mogu se porediti takvi treneri. To što od ove timske igre prave individualnu gdje svi svršavaju na tekme kad neko uvali 40-50p i bitnije je od timskog uspjeha i sistema je neka druga stvar, stvar percepcije koju kreiraju mediji, i koju ljudi pushe marketing, nekom je bitnije da mu omiljeni igrač uvali po 40-50 negoli da tim dobije i igra lijepo.
Mike i dalje igra istu košarku kao uvijek, i opet će u PO negdje izletiti, sporiji tempo je opet problem, ne vidim neke velike razlike u odnosu na Sunse. Samo što sad ima bolju ekipu nego u Knicksima koja više odgovara njegovom stilu košarke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.