FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2015, 18:54

hasanović je opet fino odigrao. jak u duelu, a zna i podvaliti loptu.

a evropa teško može zavarati, nije ono jedna utakmica bila.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 23 sep 2015, 18:58

Poslije Ferencvarosa katastrofa, Ferencvaros sve pobjede u domacoj ligi, Standard sve porazi u domacoj ligi, mi sredina u nasoj ligi. Ovo je stvarno j... lud zbunjenog. Nisu problem rezultati, problem je igra... Mi smo i prije imali lose rezultate ali je bilo pozrtvovanosti, zelje za golom, sad sve pobjede jedan gol razlike, i strepnja. Mislim ako je cilj da me neko hebe u zdrv mozak ispunili su zadacu, ali je krajnje vrijeme da se uozbilje i da uigraju 5-10 opcija... Igra se mora ubrzati, jer je ovo sve traljavo, bezidejno...

Za vrijeme Amara smo na misice uzimali tekme, jer vecina klubova bi fizicki pala zadnjih 15 min, sto sad nije taj slucaj treba s eneko zapitati??? Ja volim Zelju, volim fudbal i zelim da uzivam u pobjedama, ako ne u pobjedama u atraktivnim potezima, pozrtvovanosti, i zaru igre... Necu ici na tekme dok se neke stvari ne promjene!!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 sep 2015, 18:59

no comment na ovo danas
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 sep 2015, 18:59

Pobjeda za pobjedom :opaopa:

Joco je Ronaldoooooooooo
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 sep 2015, 19:01

Ovo je danas bilo klasično "lako ćemo" na terenu, da sam na mjestu Vlade propišali bi oni meni krv na treningu za ovo danas...
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 23 sep 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 sep 2015, 19:06

Difens :urnebes:

Jedina lijepa stvar danas je Jug koji je bio vrhunski.. Svaka cast momcima.. Igra je bila sramotna i dalje je necu komentarisati.. Ova tekma me podsjetila na tekmu protiv posusja prije dosta godina kada smo penalom dobili u sudijskom i izvizdali odluku sudije kada ga je svirao..

Amare vrati se, ovce tvoje ne znaju bez tebe..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 23 sep 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 19:08

Ne znam u sta ste vi gledali? Fino smo odigrali danas, dosta lijepih pasova, vidi se da igraci dizu formu polako i da ce to biti dobro. Sad kad uzmemo Travnika, pitari nemaju sta traziti. Borba za titulu nije iskljucena ako povezemo par utakmica. Zivi bili pa vidjeli.

A ovi sto jedva cekaju poraz da vrate Loju iz penzije, necete bagro.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 23 sep 2015, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 23 sep 2015, 19:08

a nije ovo ni tako lose... ipak je bolje nego mladost dk...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 sep 2015, 19:13

Ferencvaroš ima devet pobjeda iz devet utakmica u mađarskoj ligi, a mi ih prije toga pobijedili dvaput. Doduše tad smo imali Bajića i Kvesića, tada dva naša ponajbolja igrača, pogotovo nas je Riad nosio u tom dvomeču. Jedan Videoton je recimo u velikoj krizi, nalazi se na desetom mjestu u ligi koja broji 12 klubova. Ni protiv Standarda se nismo obrukali, malo je falilo da prođemo. Ipak je do motivacije igrača, a za to još imamo vremena da se promijeni, sreća pa ne zaostajemo previše za vodećim klubovima u ligi, a danas nekako prođosmo u kupu. Ono što sam ja priželjkivao u današnjoj utakmici je da se u igru ubaci nekoliko mlađih igrača koji bi imali više motiva da se dokažu. Prvenstveno Šehić, Hasanović i Hiroš.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 19:15

Slozit ce ovo Vlado samo treba vremena i ne moze preko noci. Vidi se da on zna da je dobar trener, prije svega izmjenama pokazuje da razmislja a to nam je falilo. Polako ce ubacivati Hirosa, Sehica, dozirat ce on to na pravi nacin. Svi u Travnik!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 sep 2015, 19:18

Ljudi mi protiv Krupe nismo imali niti jedan sut u okvir gola i da nam nije svirao penal ne bi ga zabili za pet godina.. Mladenovicu, Livaji i Stokicu se odmah zahvaliti ni na cemu i otjerati sto dalje od kluba.. Pustiti Mujagica, Sehica i kompaniju da nas cine ponosnim..

P.S. Memija van terena mjesec dana zbog meniskusa.. Neka nam je Bog na pomoci sa Livajom na njegovoj poziciji..
BUDI ŽELJO !!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 sep 2015, 19:20

chupachups je napisao/la:Ne znam u sta ste vi gledali? Fino smo odigrali danas, dosta lijepih pasova, vidi se da igraci dizu formu polako i da ce to biti dobro. Sad kad uzmemo Travnika, pitari nemaju sta traziti. Borba za titulu nije iskljucena ako povezemo par utakmica. Zivi bili pa vidjeli.

Ovo tebi bilo dobro,nismo prilike imali kako treba..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 19:21

Hadzijalagic je napisao/la:Ljudi mi protiv Krupe nismo imali niti jedan sut u okvir gola i da nam nije svirao penal ne bi ga zabili za pet godina.. Mladenovicu, Livaji i Stokicu se odmah zahvaliti ni na cemu i otjerati sto dalje od kluba.. Pustiti Mujagica, Sehica i kompaniju da nas cine ponosnim..

P.S. Memija van terena mjesec dana zbog meniskusa.. Neka nam je Bog na pomoci sa Livajom na njegovoj poziciji..
Steta za Memiju. Nasa nada je Vlado, nas Murinjo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 sep 2015, 19:22

Hadzijalagic je napisao/la:Ljudi mi protiv Krupe nismo imali niti jedan sut u okvir gola i da nam nije svirao penal ne bi ga zabili za pet godina.. Mladenovicu, Livaji i Stokicu se odmah zahvaliti ni na cemu i otjerati sto dalje od kluba.. Pustiti Mujagica, Sehica i kompaniju da nas cine ponosnim..

Počelo je :crazy:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 19:23

Okolele je napisao/la:
chupachups je napisao/la:Ne znam u sta ste vi gledali? Fino smo odigrali danas, dosta lijepih pasova, vidi se da igraci dizu formu polako i da ce to biti dobro. Sad kad uzmemo Travnika, pitari nemaju sta traziti. Borba za titulu nije iskljucena ako povezemo par utakmica. Zivi bili pa vidjeli.

Ovo tebi bilo dobro,nismo prilike imali kako treba..
Normalno da je dobro. Neki jedva cekaju poraz da pljuju jer su placeni, necete bagro.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 23 sep 2015, 19:25

Znaci svi oni sto su bili na stadionu su bagra..I nismo izgubili nego smo pobjedili i opet nismo zadovoljni govorili ti to o necemu..Pobjedili smo i Drinu pa nismo bili zadovoljni i Olimpik pa nismo bili zadovoljni govorili ti i to o necemu..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 23 sep 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 sep 2015, 19:25

Stvarno ne mogu skontati igra u Europi I igra u nasoj ligi, nebo I zemlja.
Nesto golemo nije uredu, neko sabotira ekipu.
Mozda neki igraci ili nesto ali nikako da skontam da se patimo s Vitezom, Krupom onda gubimo od Mladosti ,Radnika wtffff.

Previse smo se fokusirali na neke druge stvari I zapostavili ekipu.
Bice bolje :pray:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 sep 2015, 19:28

chupachups je napisao/la:Slozit ce ovo Vlado samo treba vremena i ne moze preko noci. Vidi se da on zna da je dobar trener, prije svega izmjenama pokazuje da razmislja a to nam je falilo. Polako ce ubacivati Hirosa, Sehica, dozirat ce on to na pravi nacin. Svi u Travnik!!
Nije kriv Vlado ne moze nista napraviti u ovako kratkom vremenu sa ovim fondom igraca. Doduse sablonske izmjene. Ne znam na cemu neki temelje svoj optimizam ali ovo je lose da gore ne moze. Livaja je losi igrac od igraca protiv kojih je igrao. I to je cinjenica. Ni za penal nisam siguran...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 sep 2015, 19:29

Fale nam Bajić i Kvesić, jer Stokić i Mladenović nisu adekvantne zamjene. Pored toga mnogo veći motiv je bilo igrati evropske utakmice.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 19:31

pile87 je napisao/la:
chupachups je napisao/la:Slozit ce ovo Vlado samo treba vremena i ne moze preko noci. Vidi se da on zna da je dobar trener, prije svega izmjenama pokazuje da razmislja a to nam je falilo. Polako ce ubacivati Hirosa, Sehica, dozirat ce on to na pravi nacin. Svi u Travnik!!
Nije kriv Vlado ne moze nista napraviti u ovako kratkom vremenu sa ovim fondom igraca. Doduse sablonske izmjene. Ne znam na cemu neki temelje svoj optimizam ali ovo je lose da gore ne moze. Livaja je losi igrac od igraca protiv kojih je igrao. I to je cinjenica. Ni za penal nisam siguran...
Pa sto se opravdava tjeranja Odovica?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 51 gost.