abd...konačno da smo proigrali kako bog zapovijeda s domaćim trenerom...i tu smo uštedjeli dosta para, jer su s strane treneri preskupi...IBRO samo naprijed...AMADUDI je napisao/la:Ma znam ja sta ti govoris,ali sjeti se samo prijasnjih odlazaka igraca,ali mislim da u ovome svemu Ibro drzi konce i da zna covjek sta radi,pogdio je sa svim pojacanjima,trazio je ciljanja pojacanja,nadam se da ce ostati trener i da ce dobro posloziti ekipu za sljedecu sezonu,naravno uz potpunu podrsku uprave.AlemC85 je napisao/la:@AMADUDI
niti smo ikada, niti ćemo ikada biti nečija filijala, ja vjerujem čvrsto da je ovo konačno početak nečega novog u VELEŽU...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
abd naravno,Ibro je cudo od covjeka(nebitno sad sto dobro stojimo sa rezultatima,ovo bi rekao i da nije ovako,ljudske kvalitete ovog covjeka nisu upitne),koliko znam covjek je u Velezu bez plate,dovoljno je zaradio u zivotu da mu plata od Veleza ne treba,i ako prima nesto to je mizerno,za razliku od proslih trenera,tako da GA TREBE PODRZATI MAKSIMALNO.AlemC85 je napisao/la:abd...konačno da smo proigrali kako bog zapovijeda s domaćim trenerom...i tu smo uštedjeli dosta para, jer su s strane treneri preskupi...IBRO samo naprijed...AMADUDI je napisao/la:Ma znam ja sta ti govoris,ali sjeti se samo prijasnjih odlazaka igraca,ali mislim da u ovome svemu Ibro drzi konce i da zna covjek sta radi,pogdio je sa svim pojacanjima,trazio je ciljanja pojacanja,nadam se da ce ostati trener i da ce dobro posloziti ekipu za sljedecu sezonu,naravno uz potpunu podrsku uprave.AlemC85 je napisao/la:@AMADUDI
niti smo ikada, niti ćemo ikada biti nečija filijala, ja vjerujem čvrsto da je ovo konačno početak nečega novog u VELEŽU...
Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I onda je svizac zamotao cokoladu u omot....harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..
U kojem vi imaginarnom svijetu zivite ccccc
BTW, bitna pobjeda, Trebinje is calling ....Mont0 je napisao/la:Pozdrav za najvjernije internet navijace u drzavi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne kontas ti,al hajd ..TAZ je napisao/la:I onda je svizac zamotao cokoladu u omot....harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..
U kojem vi imaginarnom svijetu zivite ccccc

- Titova-Juga
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..
Sta mai znalac, nisam te prepozn'o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nista posebno..kod tebe ?Titova-Juga je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..
Sta mai znalac, nisam te prepozn'o
Bio sam na tekmi. Svaka čast momcima. Kvaliteta naših momaka došla do izražaja,dominirali smo svih 90 minuta,u prvom poluvremenu svirana 2 nepostojeća ofsajda,dok Gošk nijedan zicer nije imao. Prečka iz prekida i penal koji može,a i ne mora da se svira. Što se tiče pojedinaca:
Oštraković- Vraća se u staru formu,siguran na izlijetanjima,još samo da popravi izbijanje kad mu štoperi vrate loptu. U mnogome pomogao u osvajanju 3 boda.
Letić- Opet među boljim pojedincima na terenu. Svoju brzinu na najbolji mogući način koristi.
Kazazić- Siguran,iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.
Merzić- Konačno u najboljem izdanju ga gledamo,odlična forma,svaki duel je dobio i držao prilaz golu zatvorenim.
Hebibovič- Konstantno igra na visokom nivou,po mom mišljenju zaslužuje puno više lopti kad se ubaci u prostor u fazi napada,time bi bili puno opasniji,danas ga Šišić nijednom nije ispoštovao,uvijek je tražio Vladavića na drugoj strani.
Kodro- Prvu utakmicu da ga gledam gdje je opravdao kapitensku traku,mnogo trke i mnoštvo dobijenih duela na sredini terena.
Majkić- Danas u nešto ofanzivnijoj ulozi nego inače,u tranziciji veoma dobar,ali pri predaji zadnje lopte škripi. I prilikom izmjene protestuje,nije cak ni na klupi ostao,mislim bez potrebe skroz.
Zvonić- Solidna partija,puno pretrčao,zatvarao prostor i skok igra i dobijeni dueli na visokom nivou.
Šišić- 'Lud' ne boji se duela,ide na svaku loptu 100%, al kad treba odigrati zadnji pas nigdje ga,Hebibovića skroz zanemario iako su igrali na istoj strani,čini se da Vladu više gotivi na suprotnoj
Vladavić- Standardno,2-3 dobra prodora,borben,al od igrača njegovih kvaliteta se više očekuje puno više. Al u svakom slučaju kapa dole na zalaganju.
Okić- Dobar nastup,koji je mogao krunisati golom,al ocito da u zadnjim utakmicama ima problema sa realizacijom
Pliska- Imao je 2 prodora,jedan kod asistencije za zicer okića. Iznimno kvalitetan i prebrz igrač
Ćemalović i Zolj - Ušli u završnici meča.
Oštraković- Vraća se u staru formu,siguran na izlijetanjima,još samo da popravi izbijanje kad mu štoperi vrate loptu. U mnogome pomogao u osvajanju 3 boda.
Letić- Opet među boljim pojedincima na terenu. Svoju brzinu na najbolji mogući način koristi.
Kazazić- Siguran,iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.
Merzić- Konačno u najboljem izdanju ga gledamo,odlična forma,svaki duel je dobio i držao prilaz golu zatvorenim.
Hebibovič- Konstantno igra na visokom nivou,po mom mišljenju zaslužuje puno više lopti kad se ubaci u prostor u fazi napada,time bi bili puno opasniji,danas ga Šišić nijednom nije ispoštovao,uvijek je tražio Vladavića na drugoj strani.
Kodro- Prvu utakmicu da ga gledam gdje je opravdao kapitensku traku,mnogo trke i mnoštvo dobijenih duela na sredini terena.
Majkić- Danas u nešto ofanzivnijoj ulozi nego inače,u tranziciji veoma dobar,ali pri predaji zadnje lopte škripi. I prilikom izmjene protestuje,nije cak ni na klupi ostao,mislim bez potrebe skroz.
Zvonić- Solidna partija,puno pretrčao,zatvarao prostor i skok igra i dobijeni dueli na visokom nivou.
Šišić- 'Lud' ne boji se duela,ide na svaku loptu 100%, al kad treba odigrati zadnji pas nigdje ga,Hebibovića skroz zanemario iako su igrali na istoj strani,čini se da Vladu više gotivi na suprotnoj

Vladavić- Standardno,2-3 dobra prodora,borben,al od igrača njegovih kvaliteta se više očekuje puno više. Al u svakom slučaju kapa dole na zalaganju.
Okić- Dobar nastup,koji je mogao krunisati golom,al ocito da u zadnjim utakmicama ima problema sa realizacijom
Pliska- Imao je 2 prodora,jedan kod asistencije za zicer okića. Iznimno kvalitetan i prebrz igrač
Ćemalović i Zolj - Ušli u završnici meča.
Zadnja izmjena: saffet, dana/u 14 apr 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Da nisi iz Tuzle rekao bi da si glup, ali posto jesi onda si samo jos uvijek malo ljut, pa ne razmisljas bas bistro.harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- el-fighter
- Kontakt:
Konacno su brige oko opstanka prebrinute i sada mozemo igrati bez pritiska. GOSK je ovim porazom vjerovatno ovjerio kartu za ispadanje i zaista nebi bilo lose dovesti Jusufbasica, jer momak igra veoma dobro. Opet je realizacija izostala, ali kada ekipa igra dobro, gol ce pasti, makar ga i protivnik zabio sam sebi
Sto se tice gostovanja u Trebinju, mislim da tu nece biti bas tako lako. U medije pustaju price kako se klub raspada i kako ne treniraju, a ev danas uzese bod u Sarajevu, a nedavno su remizirali i sa Olimpicom. Istina da su nama uvijek godila gostovanja u Trebinju, ali opet treba uci maksimalno oprezno u utakmicu.
FORZA VELEZ

Sto se tice gostovanja u Trebinju, mislim da tu nece biti bas tako lako. U medije pustaju price kako se klub raspada i kako ne treniraju, a ev danas uzese bod u Sarajevu, a nedavno su remizirali i sa Olimpicom. Istina da su nama uvijek godila gostovanja u Trebinju, ali opet treba uci maksimalno oprezno u utakmicu.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nisam ljut,vec samo kazem kako jesteBliss je napisao/la:Da nisi iz Tuzle rekao bi da si glup, ali posto jesi onda si samo jos uvijek malo ljut, pa ne razmisljas bas bistro.harry_90 je napisao/la:Greska jarane,ne moze Velez dva puta pustit Gosku,red je da im Gosk uzvrati radi onog njihovog pustanja u Mostaru u zadnjem kolufukara87 je napisao/la:Mislim da Velez hladno ovu utakmicu pusta Gosku, volio bi da nisam upravu.usluga za uslugu..

-
- Kontakt:
Izvjestaj utakmice iz Gabele
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=633" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=633" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
hvala vam sto ostavljate zvijezdu u ovoj ligi...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Ma haj i vi ste onda dobili Orasje. To vam nikad ne mogu zaboravitelf1 je napisao/la:hvala vam sto ostavljate zvijezdu u ovoj ligi...

Ma ovo je super,od sljedećeg kola igramo bez ikakvog opterećenja,znači igrači mogu da se opuste i da pokažu svoje kvalitete.Nadam se i da će uprava sad početi razmišljati o idućoj sezoni i početi produžavati ugovore pojedincima da nebi otišli za siću u drugi klub.Samo tako se možemo nadati da iduća sezona neće biti borba za opstanak u PL,već borba za izlazak u evropu.A to je ono što sanja svaki navijač Veleža,i što bi nas vratilo koliko toliko na stare staze.
RED ARMY JABLANICA
RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
tekma kontra leotara n tv-u u subotu 20. aprila...
bas tako, sad smo vec rijesili pitanje opstanka, 10 bodova do goska i gotova stvar! tek sad igraci trebaju pokazat sve sto znaju, igraju totalno bez pritiska zadnji 8 kola! treba igarat ofanzivno i na gol vise svaku tekmu do kraja bilo to na domacem terenu ili u gostima! sad smo na tabeli totalno u nicijoj zemlji, sa pobjedom u sljedecem kolu mozemo samo rudar preskocit a ako cemo dalje od toga na tabeli onda ni peto mjesto nije nemoguce jer poslje rudara na 7 bodova od nas nalaze se zrinjski, leotar,slavija,celik sa po 33 boda! ispred njih na petom mjestu siroki sa 34 znaci ako cemo skakat dalje od desetog mjesto onda bi mogli i na nekom 5-6-7 zavrsit sto bi bilo vrlo dobro racunajuci kakavu smo prvu polusezonu imali! steta jedino za gradinu i sarajevo jer sa ta 4 boda viska bi bili blizu cak i nekoj evropskoj prici! ali boze moj necemo sad bit nezadovoljni poslje jedne od najbolji serija tekma koju smo ikad imali u PL i poslje vec sad najvece berbe bodova u gostima odkad igramo PLemil02in je napisao/la:Ma ovo je super,od sljedećeg kola igramo bez ikakvog opterećenja,znači igrači mogu da se opuste i da pokažu svoje kvalitete.Nadam se i da će uprava sad početi razmišljati o idućoj sezoni i početi produžavati ugovore pojedincima da nebi otišli za siću u drugi klub.Samo tako se možemo nadati da iduća sezona neće biti borba za opstanak u PL,već borba za izlazak u evropu.A to je ono što sanja svaki navijač Veleža,i što bi nas vratilo koliko toliko na stare staze.
RED ARMY JABLANICA
Samo da nastavimo igrati ovako , dovedemo Jusufbasića umjesto Vlade , ostavimo Majketa i mogli bi u tu toliko zeljenu Europu.
Evo čitam na fb u Pike Mirza dobio ponudu od nekog jakog tima pa mogle bi se uzet pare dobre u slucaju da ode
Forza Velež !
Evo čitam na fb u Pike Mirza dobio ponudu od nekog jakog tima pa mogle bi se uzet pare dobre u slucaju da ode
Forza Velež !
Svaka cast momcima na pobjedi 
Tako se to radi , 6 utakmica bez poraza , zato svi u Trebinje

Tako se to radi , 6 utakmica bez poraza , zato svi u Trebinje

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.