PotpisSaltCityAttack je napisao/la:znas kako ti je brate...stari navijaci koji trpe propadanje Slobode godinama nije svejedno, a zele da klub napokon stane na noge.. dok mladjim navijacima koji znaju za ovo lose stanje u klubu svega dvije godine i pamte one dobre dvije sa Sabovicem nije svakako svejendo..oni se jos uvjek nadaju da bi se klub mogao spasiti..i ja se brate nadam da se moze spasiti, ali odakle nam 2m km do mart amjeseca gdje moramo da uplatimo, jer ako to ne isplatimo mi smu u 3 kantonalnoj ligi.. Znaci oni koji nepamte dugo propadanje Slobode oni su protiv ovoga..meni licno ne igra titula i evropa nikakvu ulogu, ali mi je stalo da klub stane na noge da budemo stabilni finansiski i td..ne znam sta bih ti rekao ebiga.VOlio bi da se ovo ipak moze kako drugacije da zavrsi , ali ako morma da biram izmedju dva zla izabrao bi ovo ujedinjenje sa OlimpicomTRUST je napisao/la:Jel bilo zvanicno saopštenje Fukara na nekom od portala, da neko od vođa i starijh momaka da stav grupe

Kako ne mogu neki da shvate da nam je ovo zadnja sansa da se izvucemo iz g.ovana ??
Ja mislim da ako dodje do fuzije,a sve sam vise ubjedjen da hoce,prvi mec u PL i Tusanj ce biti pun kao sibica !