FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 20:56

amerosm je napisao/la:Mislim da je dovodjenje Fabregasa - naravno ukoliko su istinita pisanja spanskih medija - odgovor na politiku Real Madrida. Barca ce i naredne sezone igrati na tri fronta i svi igraci ce imati prilike da izbore u nekoj od utakmica mjesto u prvih 11, a takodjer i Xavi je u godinama tako da ja mislim da Pep Guardiola u Fabregasu vidi njegovog nasljednika i igraca koji ce mladim nadama olaksati uklapanje u prvi tim tj. da ne moraju odmah igrati pod velikim pritiskom jer znaju da imaju pored sebe kvalitetnog igraca koji moze ispraviti njihove greske.
Ja jednostavno u Fabregasu - ponavljam opet ukoliko dodje do tog transfera - vidim neku vrstu posrednika izmedju Xavija i kompanije i mladih nada.
hebo real i njihovu politiku, pokazalo se kako je najbolje osloniti se u se i u svoje kljuse, ibra je bio odgovor pa neslavno zavrsi, a oslanjanja na vlastitu skolu su se skoro uvijek isplatila

ponekad pozelim, u svim ovoim pricama i zavrzlamama oko transfera da nasa jedina pojacanja budu tiago, fontas i soriano, pa kom opanci, kom obojci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 28 jun 2011, 21:50

Slazem se sa @Romariom , i dalje ne razumijem zasto Pep insistira na ovom izdajniku, sta je on zamislio sa njim u ekipi. Cesc nije tip igraca koji hoce sjediti na klupi i cekat svoju priliku, on ako dodje, za njega se mora naci mjesto u prvih 11. Eh tu dolazi do velikih problema. Ako izbaci Pedra, gubi onu agresivnost i trku u igri, ako izbaci Busquetsa , nema vise sigurnosti u veznom redu, posebno u defanzivnim zadacima. Xavi i Iniesta moraju igrati zajedno, to je formula koja godinama donosi odlicne rezultate. Sada, Thiago je tu igrac koji se mora polako poceti uigravat sa Iniestom, jer priznali mi to ili ne, Xavi-evo vrijeme prolazi. Hvala mu za sve, ali vec je napunio 30 i partije koje pruza ce mu ubrzo krenuti nizbrdo. Po meni je najbolje da se oslonimo na nasega dragulja Thiaga, pa Boga mi i na ostale, Jonathana, Soriana, Fontasa,Bartru i posebno naglasavam Montoyu, koji bi mogao biti dosljedan zamjenik D.Alvesa!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 28 jun 2011, 23:52

Vazno je samo da Barca ne proda Thiaga,taj momak ima ogroman talent i bila bi velika steta da ga izgubimo... ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2011, 00:06

Ma Thiaga nema smisla zadrzavati u klubu, ako dovedu ono Wengerovo go*no.
Don't hate what you don't understand.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 jun 2011, 00:35

thiago ako ode,onda za par godina ista ce se sapunica odvijati...samo mjesto fabregasa glavnu ulogu ce dobit thiago,a wengera ce zamjeniti mozda neki drugo trener..

i onda poznati scenarij...barca place,moli,kleci,kumi...a ovi drugi nedaju thiaga...ne znam kome je ovo opet potrebno :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 29 jun 2011, 00:40

Portillo je napisao/la:Vidim niko da napise, Belletti se oprostio od nogometa.
covjek je legenda,onaj pogodak arsenalu vijecno cu pamtiti
Željezničar za život cijeli.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2011, 00:42

Ako ostane a Cesc dodje, za par godina cemo ga kao Bojana ispratiti u neki klub poput Rome i govoriti "bio je to veliki talenat"
Don't hate what you don't understand.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 jun 2011, 00:53

xaviesta je napisao/la:Ako ostane a Cesc dodje, za par godina cemo ga kao Bojana ispratiti u neki klub poput Rome i govoriti "bio je to veliki talenat"
i kad tako sagledas,nekako ga i tako dodze...

ako ode ista stvar ce se desavati kao sad sa fabregasom...a onda ako ostane a smrad fabregas dodze,bice tako kako si naveo..
teska je situacija pravo..nadam se da ce glavni i odgovorni u barci ovo rijesiti na najbolji moguci nacin.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2011, 01:10

Da li Villa ostaje ili napušta Camp Nou s obzirom da se pominje njegov mogući odlazak?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 29 jun 2011, 01:31

Saurman je napisao/la:Da li Villa ostaje ili napušta Camp Nou s obzirom da se pominje njegov mogući odlazak?
Barcelona je odbila ponudu Chelsea od 30 miliona za Villu
Guardiola nema nameru da ga proda :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 jun 2011, 08:44

losmi je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Da li Villa ostaje ili napušta Camp Nou s obzirom da se pominje njegov mogući odlazak?
Barcelona je odbila ponudu Chelsea od 30 miliona za Villu
Guardiola nema nameru da ga proda :)
Pa daj ljudi da budemo malo ozbiljniji. Pa nismo mi Frankovci koji unistavaju karijere i neznaju kud s parama i sta i ko im treba. Sto da barsa proda Villu, Alfelaja, Tiaga i ostale ??? Pa ljudi su se vec dokazali i nema razloga da ih se prodaje. Mi smo prosle godine trazili pojacanja, dobili ih i normalno je da ostanu.

p.s. kod frankovaca je slucaj da i ako ti neki igrac ne treba - kupi ga - bolje i on na klupi nego kod protivnika u igri.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 10:15

Što god se dogodilo, Thiaga se nesmije prodati ni za suho zlato.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 jun 2011, 11:34

Jel ovo sto smo mi "odustali" od njega pa .....

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/gra ... heza/59736

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 12:17

Barcelona i Arsenal glavni u utrci za dovodjenje igraca Valenice Juana Mate,ali u igru za dovodjenje ovog igraca umijesao se i Tottenham.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 jun 2011, 12:40

Nakon sto se par dana nista nije pisalo,opet je pocela prica o Sanchezu,kao blizu je potpisa.Tek treba da pocne transfer period,valja citati spekulacije...

Napadac ce doci,vidjet cemo sta misle u vezi uraditi,najbolje bi bilo Thiaga tu ubaciti,ali eto,opet su zapeli za Fabregasa,povlacit ce se ovo.Trenutno nema nista sto se tice pojacanja u odbrani,a tu definitivno fali jedan igrac.Stoper ili lijevi bek,zavisno od toga sta ce Guardiola uraditi,da li Abidala prebaciti definitivno na stopera ili ga ostaviti na beku.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 jun 2011, 13:03

cesc ako dodje, abidal definitivno nece igrati stopera nikako naredne godine, a zbog viska na sredini po meni ce se mascherano poprilicno naigrati na stoperu ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 jun 2011, 13:05

Scof1eld je napisao/la:cesc ako dodje, abidal definitivno nece igrati stopera nikako naredne godine, a zbog viska na sredini po meni ce se mascherano poprilicno naigrati na stoperu ;)
ma nikakve veze to nema ne igra cesc na mascheranovoj poziciji i tako da ostaje isto mascheranu bori se samo sa busquetsom za prvo mjesto u ekipi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 29 jun 2011, 13:28

Ako se budemo pojačavali u defu to će biti vjerovatno samo neka zamjena za Maxwela koji bi mogao napustiti Barcu. Maskerano i Buss su tu u kombinaciji za stopera uz jo ponekog mlađeg iz vlastitog pogona i to bi bilo to.Imamo Puyola,Piquea i Abidala kao stopere+ kombinacija Buss i Maskerano.Mišeljenja sam da ćemo se samo pojačavati u sredini i napadu+eventualno neka zamjena za Maxwela. Tek naredne sezone bi se mogla očekivati neka pojačanja u defu. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 jun 2011, 13:41

Odbrana, odbrana nama treba. Hocu reci - pojacat pozicije da se ne dese ponovo belaji vezno za povrede ko ove sezone.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 15:01

Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.