hebo real i njihovu politiku, pokazalo se kako je najbolje osloniti se u se i u svoje kljuse, ibra je bio odgovor pa neslavno zavrsi, a oslanjanja na vlastitu skolu su se skoro uvijek isplatilaamerosm je napisao/la:Mislim da je dovodjenje Fabregasa - naravno ukoliko su istinita pisanja spanskih medija - odgovor na politiku Real Madrida. Barca ce i naredne sezone igrati na tri fronta i svi igraci ce imati prilike da izbore u nekoj od utakmica mjesto u prvih 11, a takodjer i Xavi je u godinama tako da ja mislim da Pep Guardiola u Fabregasu vidi njegovog nasljednika i igraca koji ce mladim nadama olaksati uklapanje u prvi tim tj. da ne moraju odmah igrati pod velikim pritiskom jer znaju da imaju pored sebe kvalitetnog igraca koji moze ispraviti njihove greske.
Ja jednostavno u Fabregasu - ponavljam opet ukoliko dodje do tog transfera - vidim neku vrstu posrednika izmedju Xavija i kompanije i mladih nada.
ponekad pozelim, u svim ovoim pricama i zavrzlamama oko transfera da nasa jedina pojacanja budu tiago, fontas i soriano, pa kom opanci, kom obojci