FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Merhaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Merhaba » 23 sep 2015, 11:25

Taman da dodjes u 80toj morat ces kupit kartu to sam vidio sad protiv Drine da na sjeveru nikog nisu pustali cak sta vise zakljucanje kapije...Ne znam da li ima nekog u onim kucicama da kupis kartu ali sam siguran da ne pustaju nikog bez iste...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 sep 2015, 12:00

A moze li se izaci u poluvremenu pa se vratiti, tj. jesu li uopce otvorene kapije na jugu u poluvremenu?
BUDI ŽELJO !!!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 23 sep 2015, 12:03

Ja sam protiv Širokog došao na poluvrijeme (kup prošle godine) i jedva ušao 20ak minuta prije kraja. Nije se imala gdje kupiti karta, a security nas nije puštao. Tek kada je neki lik zvao im šefa, pustili su nas.
Mislim da se ovo ne smije dešavati. Treba se moći karta kupiti u svakom trenutku (bar kada se tekma igra radnim danima i subotom po danu), i onda se sa kartom treba moći ući kad god dođemo.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 sep 2015, 12:10

Hadzijalagic je napisao/la:A moze li se izaci u poluvremenu pa se vratiti, tj. jesu li uopce otvorene kapije na jugu u poluvremenu?
:nene:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 23 sep 2015, 12:12

struja je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:Dvije očajne reakcije poslije prekida. To se treba dobro analizirati, primili smo dva gola bukvalno iz peterca. A trebali smo davno imati riješenu utakmicu kakve šanse smo imali. Đelmić dva zabio, a fulio dvije još bolje situacije, gdje je išao sam na golmana. Stokiću se još nikako ne da, prvo ona stativa, pa poslije ono kod 2:1, kad mu odbrani golman. (I Dado je zaslužio gol danas, šteta što ono ne dade na kraju.) Ali i nakon tog šoka, uspijevamo napraviti dobar pritisak i izvući se iz te situacije.

Sjever je bio uz igrače do pobjede. Lijepo je vidjeti opet više raje na jugu, ali ljubav nije svjesno pravljenje štete klubu i "igrajte ****" u trenutku kad primamo drugi gol.

S obzirom na trenutak - previše kikseva na leđima, pad forme većine igrača, smjena trenera u nezgodnom trenutku - sve zajedno zadovoljan sam ovom utakmicom, ali samo kao najavom nečega boljeg uskoro.
Nisi samo dodao da je treći go iz čistog opsajda,igrač Želje ispred golmana Drine kojeg ometa.Ali treba biti postojan i dalje optuživati savez ;)
ti malo malo pa letiš negdje ko kokoš pod halu a administracija te pušta,inače si jedna od meni najogavnijih vrsta ljudi hinja sa dna kace ,upratio sam te na drugim temama mmmrrrrrrrršššššš
Tvoj koment je :puke: i ono što tvrdiš o "drugim" temama je laž,a ti to znaš. @struja ti si stvoren za ignora ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 sep 2015, 12:15

Ima jedna dobro uhodana ruta za ulazak na jug samo ne znam koliko vam je sigurno jer me ne bi čudilo kada bi tamo naletili na dvoglavog Čarizarda..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 23 sep 2015, 12:18

Yebo ga vaša pravila Aco, koji ste qrac račvali teme ako navijači drugih klubova i dalje pišu na ovoj temi, konkretno sad ovaj sasistika, donedavno solinas itd.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 sep 2015, 12:22

shzna je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:A moze li se izaci u poluvremenu pa se vratiti, tj. jesu li uopce otvorene kapije na jugu u poluvremenu?
:nene:
Crnjak.. U pet moram po dijete u vrtic tako da tekma najvjerovatnije otpada.. Provjericu na ulazu za svaki slucaj..
BUDI ŽELJO !!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 sep 2015, 12:56

Halo ako ti se njake odes u halu u kafic jer na stadionu nema nemozes vise da se vratis da gledas tekmu.Bizarno.Krupa u najacem sastavu bice gutavo ovo je njima tekma stoljeca.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 sep 2015, 13:14

Prosle sezone sam 2 puta (Radnik i Sloboda) dosao na poluvremenu jer nisam mogao ranije zbog vjezbi na faksu i nisu me nijednom pustili, ni na jug ni sjever. Ustedi sebi vremena i nemoj ni dolazit ako ne mozes na vrijeme stic.

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 23 sep 2015, 13:58

Da ti Allah podari vjecni rahmet manijače..
R.I.P Irvin Pobric
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 23 sep 2015, 14:03

-----------------------------Kjosevski--------------------------

Sehic----Kosoric----Bogdanovic---Mladenovic

Tiago----------Hasanovic----------Zeric------Diatta

-------------------------------Hiros------------------------------

----------------------------------------Stokic--------------------

Cutahija, Hodzurdza( Uzelac ako se oporavio) Memija, Beganovic, Djelmic, D. Sadikovic, Alihodjic

Mislim da bi ovo bila veoma boorbena ekipa, sa Hasanovicem pravim zadnjim veznim, kreativci zera i hiros, od kojih se dobrim loptama mogu nadati krilni igraci i napadac.. ovo su utakmice gdje eventualno mozes dobiti novog desnog beka, nije livaja za nas, ako bude povoljno se rezultat mjenjao alihodzica na lijevog beka, i beganovica unutra...
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u 23 sep 2015, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2015, 14:04

Uraditi sve da Joco zabije gol.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 23 sep 2015, 14:08

IvanOsim je napisao/la:-----------------------------Kjosevski--------------------------

Sehic----Kosoric----Bogdanovic---Mladenovic

Tiago----------Hasanovic----------Zeric------Diatta

-------------------------------Hiros------------------------------

----------------------------------------Stokic--------------------

Cutahija, Hodzurdza( Uzelac ako se oporavio) Memija, Beganovic, Djelmic, D. Sadikovic, Alihodjic

Mislim da bi ovo bila veoma boorbena ekipa, sa Hasanovicem pravim zadnjim veznim, kreativci zera i hiros, od kojih se dobrim loptama mogu nadati krilni igraci i napadac.. ovo su utakmice gdje eventualno mozes dobiti novog desnog beka, nije livaja za nas, ako bude povoljno se rezultat mjenjao alihodzica na lijevog beka, i beganovica unutra...
Slazem se s ovim, treba odmoriti kljucne igrace a djeci pruziti sansu da vidimo s cim raspolazemo jer danas protivnik nije nesto ali opet treba biti oprezan! Vidjet cemo sta su smislili Vlado i strucni stab...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 sep 2015, 14:20

Jos jedan drug s tribine je preselio na onaj svijet.. Rahmet ti dusi brate.. I.P.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 sep 2015, 14:22

Nisam se dugo javljao. Sutra ću o zadnjim dešavanjima da dam svoj osvrt, a evo sad da dam neko moje mišljenje onako navijački kako bi ja uklopio danas ekipu, mada treneri znaju najbolje. Nije Krupa bezveze a kiks nam nebi valjao pa stoga ja ne bih ubacivao puno mladih. SAmo par njih. Na golu Veca, desno Šeha (ako sad neće kad će, mada bi on meni imao prednost u odnosu na Livaju), Stoperi Kosorić i Hodžurda (Bogdanović nije nikako odmarao, a i dobro će doći da ova dvojica odigraju jednu zajedno ako Bogdan dobije kartone uskoro), lijevo Mladenović (ako krene dobro nek uđe Adnan mali),u sredini Blagoja, DIno i Dado, pa ako krene dobro ubaciti Hiroša i Žeru i to umjesto Dade i Blagoje. U suprotnom Amira ubaciti. Krila Diata i Tiago i u napadu Beganović.

P.S. RAhmet ti duši I.P.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 sep 2015, 14:26

Ma sumnjam da ce bit puno izmjena. Veca gol, hasanovic umjesto amira i mozda diata na mjesto ogija.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 sep 2015, 14:40

Rahmet ti duši Irvine !
Jadna majko...
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 sep 2015, 14:41

Sta se to desilo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 sep 2015, 14:50

Sam sebe. Užas.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: anonimni, Hrammm1921, Hrasno15 i 17 gostiju.