FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Staviti dvije kapitenske kapitenu, zajebati skaute.. da bude dvaput skuplji kad se neki Qracspor nakani da plati.
The saddest thing in life is wasted talent.
Otjeras jedan skart, dovedes drugi i tako u krug.Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:57Gdje je stručnjak usro. Kakav je Talha bio.
Kakav uzas u odbrani kkaako sam i rekao, nemas zasnjeg veznog i nemas kvalitetne stoperem jovic smijesan kao i otkad je dosao, ovi bugari rumuni i sl. Sve igraci kakvih ima u ligi pa i u akademiji.
Neka nam je Bog na pomoci. Fizicka sprema na nivou Olova
Ovo mi opasno narušava zdravlje, najveći amateri ne bi smjeli napraviti od 3:0 , 3-4.
Po meni najveci kiks ZZ vcrs je Paskalev u centru odbrane. Ako vec igras sa dva niska stopera po strani, u centru mora biti neko visok. Turda je morao zapoceti mec, a ona povreda Gojkovica i dan danas boli. Sto se tice prelaznog roka, rijesit se Guliasvilija, on je ovoj ekipi teret i to veliki, mozda nepopularno misljenje, ali je tako. Treba nam Kovacik pod hitno, Beganovic je obicna olupina na desnom wing beku, Kupresak je za njega doktor sa suprotne strane. Prodati Gulasha, rijesiti se Turkesa, Renana i Butica i uloziti u jednog spica koji isporucuje minimum 20 golova u sezoni.
Banić-Ristovski-Turda-Mujkić-Kovačik-Jatta-Elezi-Mlinarić-Kuprešak-Kyeremeh-nova 9ka.
Banić-Ristovski-Turda-Mujkić-Kovačik-Jatta-Elezi-Mlinarić-Kuprešak-Kyeremeh-nova 9ka.
Are you not entertained ?!
Postavi ovo pitanje na kraju sezone, kada opet za prvakom budemo kasnili 20+ bodova.Fudo je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:05Opet nisu odgovorio na pitanje, ime na ime, cijena kvalitet pojedinog igraca..KO U BHPL IMA BOLJE???curvanord je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:01Neka onda Mirvića pa neka dođe još 5 novih trenera, evo možda taj ko dođe na mjesto Zekića donese neki rezultat hahahahaha ja samo kažem ono što svako sa bar malo mozga vidi da se Mirvić bavi svime osim sa sportom u Fk Sarajevo, petica od Tuzle, ispadanje iz Europe od raznih amatera i još mnogo mnogo bruka će obilježiti Ismirov period u naŝem klubu. Pozz.Fudo je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:52
Sta je Ismir kriv?? Imamo daleko daleko najaci tim. Reci mi jednog igraca mozda osim golmana i onog veznog iz Zrinjskog koji bi igrao u ovih 11 kod nas?? Daleko najaci tim po imenima i po vrijednosti na trzistu. Niko do sad nije ulozio ovolike pare u tim, niko nije prije platio neki transfer, ma nee Mrvic je kriv a ne trener.
Kao i svake godine, tako i ove.
Opet cemo izgovore traziti u sudijama a ne u nama.
Smrdi od glave, Mirvica.
Sad svi znaju da je Ayla alfa i omega u klubu, a neki bojkoti se pokretali i odjednom se usutili svi.
Ima i do nas, navijaca dosta.
J.bo te Talha, postigao gol i sad je Ronaldo.zagorski je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:06Otjeras jedan skart, dovedes drugi i tako u krug.Pantelija je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:57Gdje je stručnjak usro. Kakav je Talha bio.
Kakav uzas u odbrani kkaako sam i rekao, nemas zasnjeg veznog i nemas kvalitetne stoperem jovic smijesan kao i otkad je dosao, ovi bugari rumuni i sl. Sve igraci kakvih ima u ligi pa i u akademiji.
Neka nam je Bog na pomoci. Fizicka sprema na nivou Olova
Mušiju prebaciti u Hadzice ili u Sarajevo B odmah ujutro, iako bi ja najradije da se raskine ugovor s njim. Onaj forumas je prije utakmice fino napisao, golmanska pozicija je najgore mjesto za eksperimente sa U21 pravilom.
Nesto je truhlo definitivno u klubu,u sistemu, ova izjava Zekica je jako indikativna.
Trust the process
Zadnja izmjena: James1987, dana/u 03 avg 2025, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovo je najveci problem.Ne mozes svake godine prodati i dovesti deset igraca i ocekivati nesto.Pa mi pred Evropu izmjenimo cijelu odbranu i hocemo nesto.Nikad nista ovako necemo raditi.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:57Dok god dolazi i odlazi autobus igraca od nas nema nista .
Mi smo očiti postali prvatna prčija .
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
ja bi se samo jos rijesio kyremehaPosejdon je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:07Po meni najveci kiks ZZ vcrs je Paskalev u centru odbrane. Ako vec igras sa dva niska stopera po strani, u centru mora biti neko visok. Turda je morao zapoceti mec, a ona povreda Gojkovica i dan danas boli. Sto se tice prelaznog roka, rijesit se Guliasvilija, on je ovoj ekipi teret i to veliki, mozda nepopularno misljenje, ali je tako. Treba nam Kovacik pod hitno, Beganovic je obicna olupina na desnom wing beku, Kupresak je za njega doktor sa suprotne strane. Prodati Gulasha, rijesiti se Turkesa, Renana i Butica i uloziti u jednog spica koji isporucuje minimum 20 golova u sezoni.
-
- Kontakt:
Sljedeca tekma opet isto sve hahaJalaBrat je napisao/la: ↑03 avg 2025, 20:55"Problem su promašene šanse, pojedini se igrači ponašaju kao da je ovo privatna prćija. Nisam očekivao da se nešto ovako može desiti nakon četvrtka. Izvinjavam se svima na ovome. Moramo vidjeti šta je najbolje za klub, teški su trenuci, najteži otkad sam ja ovdje, moramo se skupiti i vidjeti šta i kako dalje".
KOOO?
Nek Zekic malo pogleda ovo smece sto je on doveo,ovog klauna Butica ovo ****,ovo smece vise ne smije vidjeti klupe uopste, Paskalev sta glumi ovaj degen?Za koga ovo smece prestavlja igraca,koje su njegove prvobitne kvalitete lik nista ne radi dobro
Jovic,Musija,Djordjevic jednostavno ne zasluzuju da uzimaju mjesto Mujkicu,Mehicu i Krdzalicu kraj price
Turkesa pljujete redovno stidite se idioti,momak zasluzuje da bude prvi napadac prije Renana i ovog morona Butica milijardu posto
Uglavnom ako cemo cekati Gojkovica onda popisaj sezonu cjelu svakako sa ovom odbranom bez stopera cemo osvojiti jedino ****,a ako Zekic idalje ne vidi dalje od svojih favorita i zamisli onda ne bih imao nista protiv da dodje neko novi ko ce promjeniti stanje
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nabijem na qrac Gulija i njegovu sebicnost. Da hoce transfer napravit mislim da bi svi prodisali
-
- Kontakt:
Al kuci vodis 3:0 radnik i ispustiš to za 14 minuta , to je van svake pameti . Ekipa apsolutno nije uigrana ni spremna ,stalne promjene u ekipi i svlacionici ocito prave konfuziju u ekipi .
-
- Kontakt:
Ni slucajno otjerat Zekića moze doc samo neko gori.
Guliju hvala i sretno sebicnost samo svoju statistiku gleda.
Mušija krampa koja je samo za tribina.
Guliju hvala i sretno sebicnost samo svoju statistiku gleda.
Mušija krampa koja je samo za tribina.
Moze li mi samo neko objasniti sta smo dobili sto smo otjerali ovog momka, nase dijete iz akademije koje zna osinut loptu u raslje, a doveli butica, mlinarica i slicne preplacene hrvatske otpatke?
Razumjem brate, ali NIJE do kvaliteta igraca. EH sad do cega je, to je pitanje! Ako nije do nekog wwina i tih govana, onda je moje misljenje da je vise do timskog duha i taktike. Previse se neki "digli" igraju solo, a to je trenerova odgovornost.HyperOS je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:07Postavi ovo pitanje na kraju sezone, kada opet za prvakom budemo kasnili 20+ bodova.Fudo je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:05Opet nisu odgovorio na pitanje, ime na ime, cijena kvalitet pojedinog igraca..KO U BHPL IMA BOLJE???curvanord je napisao/la: ↑03 avg 2025, 21:01
Neka onda Mirvića pa neka dođe još 5 novih trenera, evo možda taj ko dođe na mjesto Zekića donese neki rezultat hahahahaha ja samo kažem ono što svako sa bar malo mozga vidi da se Mirvić bavi svime osim sa sportom u Fk Sarajevo, petica od Tuzle, ispadanje iz Europe od raznih amatera i još mnogo mnogo bruka će obilježiti Ismirov period u naŝem klubu. Pozz.
Kao i svake godine, tako i ove.
Opet cemo izgovore traziti u sudijama a ne u nama.
Smrdi od glave, Mirvica.
Sad svi znaju da je Ayla alfa i omega u klubu, a neki bojkoti se pokretali i odjednom se usutili svi.
Ima i do nas, navijaca dosta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ErosViverosViv
- Kontakt:
"Moramo se skupiti i vidjeti sta i kako dalje"
Isto ko da igra sa 14 juniora koji plate nisu primili 8 mjeseci. Ovo je za zatvora.
Isto ko da igra sa 14 juniora koji plate nisu primili 8 mjeseci. Ovo je za zatvora.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, Direktorcic, Google Adsense [Bot], johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, keli, Konzerva, ledesma, mnon46, PapakIzSa i 143 gosta.