FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma je.ba.t terene dok ne napravimo sami kamp da bude samo nas. I do sad smo napravili toliko igraca a nismo imali neke terene. Bitno je napraviti dobru osnovu dobrih i kvalitetnih igraca da bi mogli promovisati mlade a pri tome se boriti za titulu ili evropu.
Zadnja izmjena: chupachups, dana/u 23 sep 2015, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Joco u inat svimaMinjore je napisao/la:Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!

Treba Lewu dovesti, pošaljemo Jocu i još 10ak miliona zatraziti..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- JoseMourinho
- Kontakt:
ti se šališ? drugo ne moze bitichupachups je napisao/la:Ma je.ba.t terene dok ne napravimo sami kamp da bude samo nas. I do sad smo napravili toliko igraca a nismo imali neke terene. Bitno je napraviti dobru osnovu dobrih i kvalitetnih igraca da bi mogli promovisati mlade a pri tome se boriti za titulu ili evropu.

Teren je odličan samo brzo ce se potrositi. Nismo jedini koji će ga koristiti. Iako je centar prelijepo uradjen stvarno je šteta što se lokacija nije iskoristila za jedan lijep fudbalski kamp.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 23 sep 2015, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da je glupost ali kako mi ide na zivce sto vec trecu godinu logo sponzora na ledjima ide sa bijelim podlogom pa zasto moramo upropastiti onako lijep dres
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Neka Joce jos neka isposti obe dvije tekme.....i neka na derbiju propali.Svakako im je katil....Minjore je napisao/la:Zabio ga baloteli, zabio ga Ibisevic, mora i Joco sutra probiti pi.c.ku !!!
Sačekaj sad dežurne pljuvače, reći će da je to zamazivanje očiju da to Gredić radi zbog sebe itd...JoseMourinho je napisao/la:Eto polako se objavljuju i pozitivne stvari što nas je većina pričala, sjajan potez sa Halilovićima koji ce značiti izuzetno omladinskom pogonu![]()
Sponora ste vidjeli ispod broja, finansijske izvještaje ćete dobit po prvi put svi na ruke, nova skupština se sprema, eto uvezasmo i dvije pobjede, za sada ide sve super
Može drugo biti...JoseMourinho je napisao/la:ti se šališ? drugo ne moze bitichupachups je napisao/la:Ma je.ba.t terene dok ne napravimo sami kamp da bude samo nas. I do sad smo napravili toliko igraca a nismo imali neke terene. Bitno je napraviti dobru osnovu dobrih i kvalitetnih igraca da bi mogli promovisati mlade a pri tome se boriti za titulu ili evropu.![]()
![]()
- ultrassa1921
- Kontakt:
de mi recite samo hocu li morati placati kartu ako dodjem na poluvremenu tek? (obaveze jbg)
Manijaci Zeljini
Nevezano za igru i cijenu ulaznica, zna li iko sta se desava sa prodajom dresova u fan shopu? Kako pomoci klubu kad su ocigledno pojedinci nesposobni da osiguraju nabavku dresova na prodajnim mjestima. Meni je to suludo i maksimalno neozbiljno, licno znam 20 ljudi koji su po 5 puta isli u fan shop i nikada nisu nasli dres. Meni su npr rekli prvo da dolaze polovinom septembra, pa kad sam opet u septembru otisao 3 puta, udostojili su se da mi kazu da dresovi dolaze u januaru. Je li moguce da cijelu polusezonu nema dresa na prodaju?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- ultrassa1921
- Kontakt:
i ja sam isao prije par dana da uzmem bijeli,ima samo s velicina..pitam kad ce doci? kaze ona tamo oko januara hahahahhaha
Manijaci Zeljini
ako dođeš na poluvremenu ne moraš platiti ništa, oni te još počaste pivom i odvedu na ćevape i otpjevaju ti internacionaluultrassa1921 je napisao/la:de mi recite samo hocu li morati placati kartu ako dodjem na poluvremenu tek? (obaveze jbg)
ma to je normalno za naš fan shop. tužno i žalosno ali normalno. sad je još mila majka kako je bilo prije. kad smo ono imali ekstra dizajnirani dres za nas (Patrick) sa "1921" na kragni i "FK Željezničar" ispod nisu bili u stanju naručiti tj platiti nijedan. sada dođu relativno često dresovi, a najsigurnije ti je za vrijeme ljetnog ili novogodišnjeg teferiča na štandu kod BBI odnosno u parku kod Svjetlostiseherli je napisao/la:Nevezano za igru i cijenu ulaznica, zna li iko sta se desava sa prodajom dresova u fan shopu? Kako pomoci klubu kad su ocigledno pojedinci nesposobni da osiguraju nabavku dresova na prodajnim mjestima. Meni je to suludo i maksimalno neozbiljno, licno znam 20 ljudi koji su po 5 puta isli u fan shop i nikada nisu nasli dres. Meni su npr rekli prvo da dolaze polovinom septembra, pa kad sam opet u septembru otisao 3 puta, udostojili su se da mi kazu da dresovi dolaze u januaru. Je li moguce da cijelu polusezonu nema dresa na prodaju?

- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Moze li neko rec kad je tacno termin utakmice,posto je na svim portalima razlicito,veoma bi je bitno posto dolazim iz Konjica radi prevoza.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
u 4. Vjeruj samo zvanicnoj straniciala_juve_tm87 je napisao/la:Moze li neko rec kad je tacno termin utakmice,posto je na svim portalima razlicito,veoma bi je bitno posto dolazim iz Konjica radi prevoza.

ps. svaka ti cast

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- ultrassa1921
- Kontakt:
Nemoj biti ogranicen,fino sam pitao i fino mozes odgovoriti
Manijaci Zeljini
Mozes uci na poluvremenu bez da platis kartuultrassa1921 je napisao/la:de mi recite samo hocu li morati placati kartu ako dodjem na poluvremenu tek? (obaveze jbg)

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
pa svi to znamo, ne bi trebao moći, ali u stvarnosti najčešće puste.
Ne puštaju ove sezone nikog na poluvremenu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Ovo za terene je dobra stvar, ne može biti nikako loša. Naravno, to nije dovoljno. Treba spriječiti vrbovanje djece koju pitari konstantno rade u zadnje vrijeme. Vršljaju po školama fudbala u gradu i koriste relativno tešku materijalnu situaciju roditelja i odvode djecu. Sve što im valja u ovim mlađim selekcijama je oteto iz drugih škola gotovo da nemaju svoje ništa. Ukratko rade ono što su od osnivanja najbolje i radili. Veliki broj djece su naša djeca Željovci, ali roditelju zbog materijane situacije podliježu pritisku. U problemu su i treneri po tim školama fudbala. Većina tih trenera dobro zna barem je tako zadnje dvije decenije da djeca imaju perspektivu dugoročno gledano jedino u Želji i protiv su odvođenja djece u pitarluk, ali su nemoćni da ih zadrže. Po meni ovom već sad evidentom problemu Željo mora posvetiti pažnju. Ne kažem da i naši ne uzimaju djecu iz drugih škola, ali ovi gore su prešli granicu kao i uvijek.
Još jedna stvar je vrlo bitna kada se o ovome govori, a to je da nerijetko djeca u drugim školama fudbala imaju bolje uslove nego u Želji iz prostog razloga što ih je puno puno manje i može im se više pružiti. Vi svi znate kakav krkljanac vlada za termine kod nas. Zbog toga su Halilovići dobar potez, ali mislim da bi naša omladinska škola trebala uzeti "pod svoje" neke druge perspektivne škole u smislu neka ih neka rade neovisno od nas, sa svojim trenerima i na svojim lokacijama, a da ih mi pomognemo i podržimo u svakom smislu uključujući i finansijski, ali da na kraju ta djeca za prvi izbor imaju Želju ako se procijeni da imaju kvalitet za nas. Ovo što sam napisao zadnje ako ne uradimo mi uradit će drugi i već rade i to čak klubovi iz susjednih država. Željo ima obavezu da kao klub koji je napravio ubjedljivo najviše igrača u ovoj državi tako i nastavi, ali to neće doći samo po sebi niti inercijom već vrlo ozbiljnim, odgovornim i smišljenim radom cijelog kluba. E sad da li mi imamo ljude za takvo nešto ne znam, ali ako ne uspijemo sami smo krivi jer imali smo najbolju predispoziciju za uspjeh kao najveći i najpopularniji klub ove države.
PS
Ode Avdo što nije dobro nikako jer dok je njega bilo znao sam da je ono gore sve bilo ubleha i ništa ni sa čim. Ne valja ovo nikako.
Još jedna stvar je vrlo bitna kada se o ovome govori, a to je da nerijetko djeca u drugim školama fudbala imaju bolje uslove nego u Želji iz prostog razloga što ih je puno puno manje i može im se više pružiti. Vi svi znate kakav krkljanac vlada za termine kod nas. Zbog toga su Halilovići dobar potez, ali mislim da bi naša omladinska škola trebala uzeti "pod svoje" neke druge perspektivne škole u smislu neka ih neka rade neovisno od nas, sa svojim trenerima i na svojim lokacijama, a da ih mi pomognemo i podržimo u svakom smislu uključujući i finansijski, ali da na kraju ta djeca za prvi izbor imaju Želju ako se procijeni da imaju kvalitet za nas. Ovo što sam napisao zadnje ako ne uradimo mi uradit će drugi i već rade i to čak klubovi iz susjednih država. Željo ima obavezu da kao klub koji je napravio ubjedljivo najviše igrača u ovoj državi tako i nastavi, ali to neće doći samo po sebi niti inercijom već vrlo ozbiljnim, odgovornim i smišljenim radom cijelog kluba. E sad da li mi imamo ljude za takvo nešto ne znam, ali ako ne uspijemo sami smo krivi jer imali smo najbolju predispoziciju za uspjeh kao najveći i najpopularniji klub ove države.
PS
Ode Avdo što nije dobro nikako jer dok je njega bilo znao sam da je ono gore sve bilo ubleha i ništa ni sa čim. Ne valja ovo nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.