vjerovatno ga zamjenio sa denisom karicemchupachups je napisao/la:Denis razbijac? Odakle ti to, covjek igrao lopte, dijelio lopte na tacni, da je razbijao nesto i nije vala. Dosao iz Norveske u Zelju, strasan igrac.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
bi, otprilike koliko su i tad imali.
Sta da stavi sutra djecu pa da im nakon 20 minuta igre pjevaju igrajte cke pa da nikad niti jedan više ne zaigra minutu. Vidi se da većina vas nije igralo za ulicu fudbal pa da ne znate šta znači bilo kakav pritisak ili kad se nesto mora a kod nas se svaka naredna utakmica mora dobiti bilo u prvenstvu bilo u kupu jer je takva atmosfera napravljena...
prošle godine su se djeca u takvoj situaciji bolje snašla od "iskusnih".
- SamoTravnik
- Kontakt:
27og padate sa 2:1 na Piroti. 

okSamoTravnik je napisao/la:27og padate sa 2:1 na Piroti.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
[videohttps://www.youtube.com/watch?v=abtcYIaUuHw][/video] hvala i prijatno bice 0-3 za nasSamoTravnik je napisao/la:27og padate sa 2:1 na Piroti.
51%--------49%
-
- Kontakt:
Mi kad smo najjaci bili nismo mogli pobjediti. Sigurno je da ce nas biti minimum 500, ostalo ne znam.SamoTravnik je napisao/la:27og padate sa 2:1 na Piroti.

- SamoTravnik
- Kontakt:
Da vas hoce i duplo vise doci bilo bi extra po kasu kluba. Samo se cuvajte seoske specijalne policije, vidjeli ste kako vas je prosli put poredala.chupachups je napisao/la:Mi kad smo najjaci bili nismo mogli pobjediti. Sigurno je da ce nas biti minimum 500, ostalo ne znam.SamoTravnik je napisao/la:27og padate sa 2:1 na Piroti.

-
- Kontakt:
Ma nema te vi kasu u klubu, mozda u carape da stavljate lovu.
FOTO: Novi šef omladinskog pogona prezentovao viziju razvoja trenerima
http://fkzeljeznicar.ba/foto-novi-sef-o ... ima/16596/
-
- Kontakt:
Gdje ce ko s Senadom Zericem, brat. Jel ajfel bio?
Fino, fino, pogotovo za noćne termine 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Upravo tako, a svaka greška nekog od omladinaca ispraćena je aplauzom.. Moramo nastaviti sa uvođenjem mladih igrača a s tim smo definitivno stali u zadnje vrijemeChWilla je napisao/la:prošle godine su se djeca u takvoj situaciji bolje snašla od "iskusnih".

Kad ćeš mu pruziti šansu ako nećeš sad ?!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sad gledam ovaj izvjestaj sa utakmica iz FBIH na Hayatu i dodje mec Novi Travnik - Podgrmec. Pirota Stadion ko oranica, zelenilo se vide samo kod aut linija skoro... Bice vrlo tezak teren. Ocekujem najvise 2 gola u mecu, ako uopste i toliko... Usput da kazem da je nas bivsi igrac Amar Prutina postigao eurogol na ovom mecu!chupachups je napisao/la:Mi kad smo najjaci bili nismo mogli pobjediti. Sigurno je da ce nas biti minimum 500, ostalo ne znam.SamoTravnik je napisao/la:27og padate sa 2:1 na Piroti.
Inace, Ergin Mehuljic strijelac za U17 u pobjedi protiv Srbije danas. Mozda je se pisalo. Takodjer, osim njega, nasi igraci Amar Besirevic, Amir Velic i Anel Sabanadzovic upisali su nastupe. Benjamin Musija ce da brani iducu utakmicu u cetvrtak.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znaci dobili smo HaliloviceIpee je napisao/la:FOTO: Novi šef omladinskog pogona prezentovao viziju razvoja trenerima

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ciji su to tereni u Halilovicima opstinski ili ?hoce li se graqditi tu sta nase??
51%--------49%
- JoseMourinho
- Kontakt:
Eto polako se objavljuju i pozitivne stvari što nas je većina pričala, sjajan potez sa Halilovićima koji ce značiti izuzetno omladinskom pogonu

Sponora ste vidjeli ispod broja, finansijske izvještaje ćete dobit po prvi put svi na ruke, nova skupština se sprema, eto uvezasmo i dvije pobjede, za sada ide sve super

Sponora ste vidjeli ispod broja, finansijske izvještaje ćete dobit po prvi put svi na ruke, nova skupština se sprema, eto uvezasmo i dvije pobjede, za sada ide sve super

Opstinski mi cemo koristiti konacno prava skola fudbala koja bi trebala donijeti u buducnosti jos bolje igrace a koristice i prvi tim.zeka_tm87 je napisao/la:ciji su to tereni u Halilovicima opstinski ili ?hoce li se graqditi tu sta nase??
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Još JocoJoseMourinho je napisao/la:Eto polako se objavljuju i pozitivne stvari što nas je većina pričala, sjajan potez sa Halilovićima koji ce značiti izuzetno omladinskom pogonu![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.