Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Apsolutno se slazem sa tobom i dodajem daDrinaJedina je napisao/la:Ja ne znam kako je ova Dženova izvukla bod.. ustvari znam, vile ih pronosale kroz čitavu utakmicu!
Hajd nisi jedini i ja sam fulao Milana sugavog, da bog da ne dobili vise ni jednu utakmicu do kraja hadaljiHead je napisao/la:
![]()
Ujutro upalio razabu,k'o kad sam budala.miky_hz je napisao/la:Brat bratu 1.45 za nekoga ko stoji losije na tabeli je premalo,kvote na osnovu imena i renomea ekipe su davno izgubile smisao ,kako god okrenes Genoa je neko ko je ispred Milana na tabeli i bila a evo i ostala,raspad sistema kod ovih sto se kaze
E tu si upravu 100 % ja sam skoro pogodio neku utakmicu iz Saudijske Arabije, nit pratim nit ista samo vidio statistiku domaceg tima i lupim keca i pogodim to i jos neku utakmicu iz Znj lige i pogodim prije cu to pogodit nego ove iz lige petice, holandije, turske itdbevanda4 je napisao/la:davno sam se prestao baviti serijom A.. eventualno na poluvremenu pokušat neki prijelaz, al u zadnje vrijeme me ni to ne privlači.
zanimljivije su mi ove "žnj" lige.. Kao npr. kolega Nexus što stavlja engleske 5-6. liga, ne znam ni sam koja. To se na osnovu statistike uvijek može pogoditi tako da izabereš od 10 dvije najsigurnije utakmice. Osobno volim azijate. Veliku ulogu igra i pad kvote, a na golove se nerijetko uhvati neka lijepa cifra.
Uglavnom,ljudi, nije sve u ligi petice.. Ima nešto i sa strane
Pa ja danas do 18 h sve prosao i cekao njih na duplanju i jedna velika Barca izgubi od nekih anonimusa 17 razlikemasteRofPoker je napisao/la:E moj druze, prosao tiket i hajde reko jos Barsa rutinski to zavrsi, ukljucim se da pogledam i sta imam gledati. Stvarno se nekada pitam na osnovu cega neki ljudi koji se bave sportom zaraduju milione.kinder_jaje je napisao/la:Citav dan cekam Barcu i oni izgube 17 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.