Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Facasplaca
- Kontakt:
Re: Chat
jel ima ko problema sa loginom na bh telecomovoj stranici za provjeru stanja racuna ? adsl naravno.
- the scouser
- Kontakt:
Evo ja sam normala usao...ali sam se sokir'o kad sam vidio racunFacasplaca je napisao/la:jel ima ko problema sa loginom na bh telecomovoj stranici za provjeru stanja racuna ? adsl naravno.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
telemah yes ,no stres
Juce sve sam TLN pregledao,skinuo bruku stadiona za pes...... opet 22 km dolaze racuna 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
telemach majka,ja dosad barem sam 20 do 30 filmova skino.Samo F.K.S !! je napisao/la:telemah yes ,no stres![]()
Juce sve sam TLN pregledao,skinuo bruku stadiona za pes...... opet 22 km dolaze racuna
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Na kurcu te nosam i pamtim 9majestic24 je napisao/la:hmmm ,mislim da je 17EdinTM87 je napisao/la:Kolko je 5+5?

Hocel k'o na trening Americkog Fudbala? Ajde bar 1 da hoce! Trening u pola 6!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
na kurcu te nosam i pamtim jedanEdinTM87 je napisao/la:Na kurcu te nosam i pamtim 9majestic24 je napisao/la:hmmm ,mislim da je 17EdinTM87 je napisao/la:Kolko je 5+5?![]()
Hocel k'o na trening Americkog Fudbala? Ajde bar 1 da hoce! Trening u pola 6!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hahahahahahahah.. hajde javite se, za trening...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
i ja tebe tupim, napravim te glupim hahahahahahaEdinTM87 je napisao/la:hahahahahahahah.. hajde javite se, za trening...
A sta snijega napada od sinoc
a i neka ga vala, volim ga vise nego kisu i maglu

a i neka ga vala, volim ga vise nego kisu i maglu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Facasplaca je napisao/la:jel ima ko problema sa loginom na bh telecomovoj stranici za provjeru stanja racuna ? adsl naravno.
meni prikazuje stanje racuna od 19.1. a blizu sam da predjem, tako da sad ne znam jesam li presao

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ne znam kako je kod ostalih zenicana koji koriste telekabelov net...ali meni promet ne broji od 11 do 17.1..pa je 18 ponovo ubrojan promet pa evo opet zadnja dva dana ne broje promet potrosnje...cool... 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Donnie Darko
- Kontakt:
meni nisu brojali do sedmog, i od jedanestog
da su mi brojali vec bi trostruko skrsio limit. skino shollym patch, pes6, nba live 07, 35 filmova i 18 utakmica nba lige 

Uskoro svi G paketi bihnetovog adsla postaju flat. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
za 6-icu ?? koliko te izaslo gbajta ?Donnie Darko je napisao/la:meni nisu brojali do sedmog, i od jedanestogda su mi brojali vec bi trostruko skrsio limit. skino shollym patch, pes6, nba live 07, 35 filmova i 18 utakmica nba lige
Call the coroner!
Koji su G paketi hajd objasni molim te nešto se ne razumijem u to.Ja imam paket gdje smijem do 8 GB je li i meni prelazi na flattanzla je napisao/la:Uskoro svi G paketi bihnetovog adsla postaju flat.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
nije me izasao nista sa obzirom da ovi ne broje limitPuma je napisao/la:za 6-icu ?? koliko te izaslo gbajta ?Donnie Darko je napisao/la:meni nisu brojali do sedmog, i od jedanestogda su mi brojali vec bi trostruko skrsio limit. skino shollym patch, pes6, nba live 07, 35 filmova i 18 utakmica nba lige

Da,da. G paketi su ovi standardni 5g,8g 20g. E suska se da ce flat biti vec od 1.2. ali mi se to cini prerano. Uglavnom bice, samo se ne zna kad, da li u februaru, martu ili nekad poslije. Pozuriti moraju, jer raja masovno prelazi na kablovske operatere, ne damo vise da nas kradu!LBJ MVP je napisao/la:Koji su G paketi hajd objasni molim te nešto se ne razumijem u to.Ja imam paket gdje smijem do 8 GB je li i meni prelazi na flattanzla je napisao/la:Uskoro svi G paketi bihnetovog adsla postaju flat.?

Pa u moje naselje sada uvode kablovsku televiziju s tim dolazi mogućnost i kablovskog interneta ja sam mislio to uzet čak i ako mi ponude flat biće to neka njihova zavrzlama.Znam kad su meni povećavali sa 5 GB na 8 GB limit od 5 GB nikad nisam prešao,a sada ovih 8 redovno prelazim čak manje provodim vremena na netutanzla je napisao/la:Da,da. G paketi su ovi standardni 5g,8g 20g. E suska se da ce flat biti vec od 1.2. ali mi se to cini prerano. Uglavnom bice, samo se ne zna kad, da li u februaru, martu ili nekad poslije. Pozuriti moraju, jer raja masovno prelazi na kablovske operatere, ne damo vise da nas kradu!LBJ MVP je napisao/la:Koji su G paketi hajd objasni molim te nešto se ne razumijem u to.Ja imam paket gdje smijem do 8 GB je li i meni prelazi na flattanzla je napisao/la:Uskoro svi G paketi bihnetovog adsla postaju flat.?

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Uvode flat povecavaju cijene
Idemo prvi krademo vise !

Idemo prvi krademo vise !
Ma veci limit, veci apetit. Uglavnom kad svi paketi predju na flat, cijene ostanu iste, Telekom ce opet biti ubjedljivo najbolji provider u drzavi, prvenstveno zbog svoje stabilnosti.
Ne vjerujem da ce biti nekih zavrzlama, trenutna situacija na trzistu je takva da MORAJU nesto uraditi, ili drasticno smanjiti cijene (sto nije realno) ili svima dati flat, sto je najvjerovatnije. (pa jbt u Etiopiji ljudi flat imaju, mi nemamo
).. Konkurencija se mnogo zaostrila ulaskom Telemacha na nase prostore, i ovom naglom ekspanzijom Logosofta. Telecom je u pat poziciji rekao bih, sto je dobro za nas. Vise konkurencije - bolja ponuda - manje cijene.
Da sumiramo, ova informacija da cemo dobit flat je dosla od ljudi zaposlenih u telekomu te bi trebala biti tacna.
Ne vjerujem da ce biti nekih zavrzlama, trenutna situacija na trzistu je takva da MORAJU nesto uraditi, ili drasticno smanjiti cijene (sto nije realno) ili svima dati flat, sto je najvjerovatnije. (pa jbt u Etiopiji ljudi flat imaju, mi nemamo

Da sumiramo, ova informacija da cemo dobit flat je dosla od ljudi zaposlenih u telekomu te bi trebala biti tacna.