Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Postavi postove Mortem. Isto kao što si rekao da sam ja pisao kako je Grbavica centar grada, i ostale tvoje izmišljotine za koje nemaš dokaza. Kad postaviš dokaze razgovaraćemo dalje, do tada si obični lajavac i lažov. Ne brini se Aco je na moru, neće te banovati, valjda.
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To vjerovatno kazes jer je obrisao da vas zastiti pa da niko ne moze naci,ne mogu da vjerujem kako se samo pravis lud sada
pa imaju ljudi oci i mnogo je momaka reklo...reci mi na kojoj temi si mi to rekao otprilike prije 7-10 dana pa cu ''procackati'' jer ne sjecam

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:To vjerovatno kazes jer je obrisao da vas zastiti pa da niko ne moze naci,ne mogu da vjerujem kako se samo pravis lud sadapa imaju ljudi oci i mnogo je momaka reklo...reci mi na kojoj temi si mi to rekao otprilike prije 7-10 dana pa cu ''procackati'' jer ne sjecam
kme, kmeMortemHz je napisao/la: ...kad ste kmecavci

DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nemoj se sa njim raspravljati, uklizat ce ti jednim klizecim u privatnoj poruci pa ces najebat dzabebagrcavi je napisao/la:Postavi postove Mortem. Isto kao što si rekao da sam ja pisao kako je Grbavica centar grada, i ostale tvoje izmišljotine za koje nemaš dokaza. Kad postaviš dokaze razgovaraćemo dalje, do tada si obični lajavac i lažov. Ne brini se Aco je na moru, neće te banovati, valjda.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
SRAM TE BILO!!!bagrcavi je napisao/la:Postavi postove Mortem. Isto kao što si rekao da sam ja pisao kako je Grbavica centar grada, i ostale tvoje izmišljotine za koje nemaš dokaza. Kad postaviš dokaze razgovaraćemo dalje, do tada si obični lajavac i lažov. Ne brini se Aco je na moru, neće te banovati, valjda.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ovaj isto se javio evo...nazivajuci grobljem stadion Koševo ali opet nista
pa neko odgovori i onda se povuces
a nisi ti rekao da je centar grada grbavica,to je terabajt rekao ali ovo jesi sve sto sam naveo i to prije desetak dana i to svi znaju

eto nemam pametnija posla nego rovit po pitarskim glupostima, znam da vas je 99% najavljivalo to navedeno, znas i ti sam citali smo valjda isto
ako si ti u onih 1% onda svaka cast, cast mi je evo pisati sa tobom jer je takvih malo
ako si ti u onih 1% onda svaka cast, cast mi je evo pisati sa tobom jer je takvih malo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
@bagrcavi ti si jedan obični firaun i cigoš. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I STID ! ali moze sve dok je zasticen,ja da napisem nesto onako ogavno sam bi se obrisao..Zip je napisao/la:SRAM TE BILO!!!bagrcavi je napisao/la:Postavi postove Mortem. Isto kao što si rekao da sam ja pisao kako je Grbavica centar grada, i ostale tvoje izmišljotine za koje nemaš dokaza. Kad postaviš dokaze razgovaraćemo dalje, do tada si obični lajavac i lažov. Ne brini se Aco je na moru, neće te banovati, valjda.
Ma pustite bezveze cete dobiti banove radi ovog....ne mogu mu ni nadimak dati
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ima li kakvih fudbalskih novosti, da se ne ide offtopic ovoliko, za bagrcavog znamo da je shupak, ne mora se o tome toliko dalje pisati?!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nema problema buraz, ne ljutim se ja, sve okX31987 je napisao/la:@bagrcavi ti si jedan obični firaun i cigoš.

Jeste vi istraumirani oko tih banova, ko da se život završava ako dobijete ban

DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto javili se neki ljudi i potvrdili ali stvarno je jadno i tvoje negiranje ali ne mozes nepravdu pobijediti jbg,ne radim to ja bolan pa to su tvoje rijeci a sta da kazemo za Gorazde vs Sarajevo
Ima,Simon je i dalje u kombinacijama

Ima,Simon je i dalje u kombinacijama

Ni u jednom postu nisam omalazavao komsijski klub , ali bgm mnogi te tjeraju na to .Pratim onog @Eleganta , na pocetku je ko bio korektan , al sada u svakom svom postu stavlja FK Sarajevo za zube , vecinom u negativnom i podcjenjivackom tonu,govori kako FK Sarajevo nece osvojiti titulu i jos neke gluposti ,al demant ide jedan po jedan .Vrlo rijetko se ko javi na vasem podforumu , za razliku od vas koji ulazite i na glavnom topicu.Uglavnom znam da kod vas ima dosta dobrih forumasa tipa arelinho,bistrikboy al fakat ima vas koji bas pretjerujete.Svako ima pravo da misli sta ko hoce , da mi sa 2 3 pojacanja mozemo biti konkurentni Celticu , i ti to moras prihvatiti bilo tacno ili netacno,slagao se ti sa tim ili ne.Tako i ja ne komentarisem o mladim nadama Zeljeznicara tipa Livaja,Tiaguinho itd.Ovo pisem vise dobronamjerno , jer bas me zanima kako ce se ljudi ponasati kad budu ove Europske tekme pa da vidimo ko ce od koga imati podrsku

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Moli se admin da ponovo otvori temu Sarajevo vs Željezničar, da i mi obični smrtnici možemo ovdje pričati o Premijer ligi. 

Ma dzaba ti je to, opet bi bila prepirka na svim mogucim temamaPappy je napisao/la:Moli se admin da ponovo otvori temu Sarajevo vs Željezničar, da i mi obični smrtnici možemo ovdje pričati o Premijer ligi.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pogled rasprave sa strane:

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:Pogled rasprave sa strane:

Na osnovu cega si ovo zakljucio ?bagrcavi je napisao/la:Kakvo je to vrijeđanje, kad se u gradu Sarajevu pripadnici Romske nacionalne manjine nazivaju firaunima. A ovi što žive na Gorici su navijači Sarajeva. Šta je tu uvredljivo?
Daj dokaze Mortem.
Das Ist Walter
Pitari ne vjeruju u život poslije bana 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.