Budi navijač svog kluba, ne posrano go.vno koje kritikuje sve na sva usta, a pogotovo ne nešto o čemu nemaš blage veze. Navijaj za ŽELJU!Keenan.- je napisao/la:Moj imenjak ocito ima neke "insajderske" informacije za koje mi ne znamo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FORZA ZELJO
Naravno da ne treba pljuvat' al' da smo losi, jesmo.kenan_tm87 je napisao/la:Budi navijač svog kluba, ne posrano go.vno koje kritikuje sve na sva usta, a pogotovo ne nešto o čemu nemaš blage veze. Navijaj za ŽELJU!Keenan.- je napisao/la:Moj imenjak ocito ima neke "insajderske" informacije za koje mi ne znamo.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vidjet cemo kad dodje raja kako je bilo na terenu i tribini. 2 gola od drine je puno moramo bit cvrsci. Imali smo izgleda puno propusrenih dobrih prilika vratit ce nam se to sto prije to bolje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
pa da su ulazile one stokiceve bilo bi drukcije ,a onda ocito opustanje ili sta vec i 2:2 pa onda pobjeda 3:2 sto je najbitnije a ne da se sada svada ovdje idemo dalje uz al shidi group =jer u zajednistvu je snaga ili kako vec ide to
...

Dobro smo prošli, ne smijem ni zamisliti kakvo bi bilo opće raspoloženje da nismo pobijedili. Nadam se da će igra biti bolja u narednim kolima. Ni danas nije bilo loše, ali je propušteno dosta prilika i to se moralo osvetiti.
Što se tiče vaše rasprave, @AsharaK je pravi navijač, to se zna. Ne može se opravdati priželjkivanje da se svi ubiju ili tako nešto, ali svašta se izgovori u bijesu. @Eleganta samo ignorišite.
Što se tiče vaše rasprave, @AsharaK je pravi navijač, to se zna. Ne može se opravdati priželjkivanje da se svi ubiju ili tako nešto, ali svašta se izgovori u bijesu. @Eleganta samo ignorišite.
Jeste vi neka cudna raja. Ovdje izglada ratuju navijaci Želje koji imaju "insajderske" informacije sa navijacima Želje koji nemaju iste. Zalosno je to. Takva nam je i tribina. Razjedinjenost nas ubi. Ne kontam vas nikako, valjda je jedino Željo bitan u pm.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Keenan.- je napisao/la:Naravno da ne treba pljuvat' al' da smo losi, jesmo.kenan_tm87 je napisao/la:Budi navijač svog kluba, ne posrano go.vno koje kritikuje sve na sva usta, a pogotovo ne nešto o čemu nemaš blage veze. Navijaj za ŽELJU!Keenan.- je napisao/la:Moj imenjak ocito ima neke "insajderske" informacije za koje mi ne znamo.
------------------------------------Antolovic------------------------------------
Memija---------Bogdanovic-------------------Kosoric-----------Mladenovic
--------------------------Blagojevic---------Hadziahmetovic----------------
Đelmić---------------------------Sadiković------------------------------Kokot
--------------------------------------Stokić--------------------------------------
To je po meni fina ekipa + Beganovic, Thiago, Diatta i ovi mladji Sehic, Zeric, Hasanovic, Hiros. Fale nam jos 2,3 prava igraca i imas odlicnu ekipu. Moraju malo izaci iz letargije, trznuti se i igrati kao na evropskim tekmama, uvezati par pobjeda i eto.

FORZA ZELJO
Samo cu reci da je trebalo za nas biti 5:2. Sta smo sve promasili.

-
- Kontakt:
Joco kod hodze pod hitno, ovo vise nije normalno...
Salu na stranu cestitke momcima na pobjedi, lagano idemo prema gore...

- SarajlijaTM
Re: RE: Re: FK Željezničar
I sta je sve ćiza sudija svirao...arelinho je napisao/la:Samo cu reci da je trebalo za nas biti 5:2. Sta smo sve promasili.![]()
Ima li neko da je vidio kesu li ono sve offside bili. Sta je sa ponistenim golovima?
Jos jedan cirkus na grbavici u reziji saveza,fuj
A igra boze sacuvaj,kakve golove primimo,nidje veze...
Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?
jel tebe stid napraviti 1000 pprofil e eto ti odgovordzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?

DR.HOUSE je napisao/la:jel tebe stid napraviti 1000 pprofil e eto ti odgovordzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bio sam na jugu i sigurno da nisam imao idealan pogled na teren al' onoliko ofsajda svirati kod GOL ŠANSI, ono može samo neko ko želi napakostiti svima nama. Možda jedan ili dva ofsajda da su bila, pa hajd eto i 3 ali da ti svaku drugu šansu svira ko ofsajd to je cirkus.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
dzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Objasnit ce ti FKZ nemam struje u pazaricu ? Sta je bilo ?MuhamedTM je napisao/la:dzoni3 je napisao/la:Jel vas stid pisati bilo ista poslije ovog ?kako si ti ovo sve vidio aldine, de pojasni raji.
Odlična utakmica. Odavno nismo bolju odigrali. Za istu je zaslužna i Drina, koja je došla da se nadigrava, ali je dosta slabija od nas. Odavno nismo stvorili ovoliko 100% šansi, ali se osjeti da smo još u grču.
Do prvog gola Drine, trebalo je biti bar 5 razlike i koliko god glupo zvučalo, to me raduje. ovakvom igrom će doći i golovi, iako ih nije ni danas falilo /3 smo utrpali. Ni kada su ljudi izjednačili ni jednog trenutka nisam sumnjao u sigurnu pobjedu. Rezuletat je nerealan.
Vlado ima 100% učinak.
Nakon KUPa u Travnik po nova 3 boda.
Navijanje ekstra.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Do prvog gola Drine, trebalo je biti bar 5 razlike i koliko god glupo zvučalo, to me raduje. ovakvom igrom će doći i golovi, iako ih nije ni danas falilo /3 smo utrpali. Ni kada su ljudi izjednačili ni jednog trenutka nisam sumnjao u sigurnu pobjedu. Rezuletat je nerealan.
Vlado ima 100% učinak.
Navijanje ekstra.
Dajte ba ljudi pustite se pitarskog sindroma sami protiv svih. Bogami pravo je loše ovo sva sreća leže treći gol a za ovo smo samo mi sami krivi niko drugi
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Nek smo mi dobili, yebes sve ostalo. Sad nam prvoplasirani Zrinjski bjezi samo 6 bodova a u igri su jos 63 boda. Ja ipak vjerujem da ce se to posloziti sve i da cemo na kraju izboriti Evropu.
Odavno nismo odigrali bolju utakmicu. Idi kod hodze pod sihirima si jadan ne bio.carsijaba je napisao/la:Odlična utakmica. Odavno nismo bolju odigrali. Za istu je zaslužna i Drina, koja je došla da se nadigrava, ali je dosta slabija od nas. Odavno nismo stvorili ovoliko 100% šansi, ali se osjeti da smo još u grču.
Vlado ima 100% učinak.
Navijanje ekstra.