Nisi više nikome zanimljiv, žao mi je.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisi više nikome zanimljiv, žao mi je.
Barem neke koristi od bolnih kostiju..
Ja sam opet misljenja da cemo danas demonstrirati silu.feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:03Barem neke koristi od bolnih kostiju..
Nego sve mirise na patnju i ojo jedva
Pa dobro, realno je i najslabiji stranac
Ko je u21, jel igrao u nasoj ligi, jel posudba ?junioR je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:01Kovačik je tu sa ekipom( prosao ljekarski, potpisao ugovor) - ne znam sta čeka marketing...
Najverovatnije da dolazi jedan u21 igrac krajem sljedeće sedmice. ( blizu je dogovor )
Lp
Momak zasluzio 100% da se proba kao U21muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:50Musija na golu.
E ovo mene zivcira, najosjetljivija pozicija i ti stavis u21. Svasta. To su te neke stvari koje ZZ radi kao da se kocka..ala ono sa Kerimom i Mlinaricem kao CM.
Na hajr.
Radom, zalagnjem i onim što je pokazao na pripremama Mušija je zaslužio minute. Početak sezone, utakmica na domaćem terenu, Radnik, lijepa prilika da ga stručni štab "nagradi" i da bez prevelikog pritiska pokaže šta zna.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2025, 17:50Musija na golu.
E ovo mene zivcira, najosjetljivija pozicija i ti stavis u21. Svasta. To su te neke stvari koje ZZ radi kao da se kocka..ala ono sa Kerimom i Mlinaricem kao CM.
Na hajr.
Kad je bio 10 tka ?? Igrao veznog sto ce sad igrati Elezi . Francis ide u napad s Guly a iza njih Mlinaric .
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Dave, fera, fks74, Hightower, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, riki46, svabonja, Vanja8 i 132 gosta.