FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje ima uzeti kartu online sam pokusao ne moze,fan shop ne radi, imali kao prije kod stadiona?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- napoleon72
- Kontakt:
Radnik nije bunkeraska ekipa, na Grbavici su igrali vrlo lijep fudbal. A i da jest, tri stopera ne znace "park the bus", dovedeni su takvi igraci da oba bocna stopera mogu izac siroko i pokrit pozicije bekova koji idu skroz visoko. I Jovic/Mujkic i Ristovski su fakticki bekovi koji kod nas igraju bocne stopere, kao Azpilicueta birvaktile kod Contea u Chelseaju, ili kasnije Reece James kod Tuchela.Mahalac7 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:58Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
Sta ce ti 3 stopera kad protivnik dodje 5-6 puta do 16
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hvala drug, za muštuluka sijunioR je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:01Kovačik je tu sa ekipom( prosao ljekarski, potpisao ugovor) - ne znam sta čeka marketing...
Najverovatnije da dolazi jedan u21 igrac krajem sljedeće sedmice. ( blizu je dogovor )
Lp
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Prvi post nakon revansa,jednostavno nisam imao volje.
Nisam nesto specijalno ocekivao prolaz,vise sam se vodio navijackim duhom,ali sam vjerovao ako nista da mozemo dobro odigrati i casno se oprostiti.
I nije to bilo uopste lose prvo poluvrijeme iako smo mogli primiti neki gol ali i postici sigurno dva.
Tu sam negdje postao svjestan da necemo proci dalje.
Otvaranje drugog dijela horor. Za Jattu sam znao ako fasuje zuti da ce izaci,cak sam ocekivao u prvoj tekmi takav scenario jer je lagan na faulu.
Ali,da smo toliko ovisni o tom klincu e to je za nepovjerovati. S jedne strane super stvar sto smo dobili takvog igraca,a s druge strane upravo taj klinac je ogolio komplet nas tim i svojim nastupima pokazao koliko smo jalovi u sredini i da nemamo adekvatnu zamijenu trenutno,novopridosle ne racunam jer od njih jos neko vrijeme nece biti hljeba.
Ima jos 3-4 igraca koji mozda ali samo mozda i jesu za ligu ali za evropu sigurno nisu.
Butic,sta je s tim covjekom ljudi moji?
Zekic se ne krije iza bilo cega i karakter kakav on ima moze nam samo donijeti dobro.
Ono sto je toliko vidljivo u obje tekme je nedostatak energije i tu bi na njegovom mjestu dobro razmislio.
Otvaranje sezone poslije svega s protivnikom po mjeri,da vidimo od cega smo i imamo li kao tim karakter.
Bice jako zanimljivo kako cemo izgledati i na sta ce to liciti.
Vjerujem da mozemo i da hocemo!
Nisam nesto specijalno ocekivao prolaz,vise sam se vodio navijackim duhom,ali sam vjerovao ako nista da mozemo dobro odigrati i casno se oprostiti.
I nije to bilo uopste lose prvo poluvrijeme iako smo mogli primiti neki gol ali i postici sigurno dva.
Tu sam negdje postao svjestan da necemo proci dalje.
Otvaranje drugog dijela horor. Za Jattu sam znao ako fasuje zuti da ce izaci,cak sam ocekivao u prvoj tekmi takav scenario jer je lagan na faulu.
Ali,da smo toliko ovisni o tom klincu e to je za nepovjerovati. S jedne strane super stvar sto smo dobili takvog igraca,a s druge strane upravo taj klinac je ogolio komplet nas tim i svojim nastupima pokazao koliko smo jalovi u sredini i da nemamo adekvatnu zamijenu trenutno,novopridosle ne racunam jer od njih jos neko vrijeme nece biti hljeba.
Ima jos 3-4 igraca koji mozda ali samo mozda i jesu za ligu ali za evropu sigurno nisu.
Butic,sta je s tim covjekom ljudi moji?
Zekic se ne krije iza bilo cega i karakter kakav on ima moze nam samo donijeti dobro.
Ono sto je toliko vidljivo u obje tekme je nedostatak energije i tu bi na njegovom mjestu dobro razmislio.
Otvaranje sezone poslije svega s protivnikom po mjeri,da vidimo od cega smo i imamo li kao tim karakter.
Bice jako zanimljivo kako cemo izgledati i na sta ce to liciti.
Vjerujem da mozemo i da hocemo!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ne moze se online karta kupiti ??
Životna želja mi je da shvatite da sa 3 štopera nije isključivo defanzivna varijanta. Toliko je prosto da ja počinjem sumnjati da trolate kad ovakve gluposti pišete.Mahalac7 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:58Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Haj vidjet cemo veceras. Nadam se da si u pravunapoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:05Radnik nije bunkeraska ekipa, na Grbavici su igrali vrlo lijep fudbal. A i da jest, tri stopera ne znace "park the bus", dovedeni su takvi igraci da oba bocna stopera mogu izac siroko i pokrit pozicije bekova koji idu skroz visoko. I Jovic/Mujkic i Ristovski su fakticki bekovi koji kod nas igraju bocne stopere, kao Azpilicueta birvaktile kod Contea u Chelseaju, ili kasnije Reece James kod Tuchela.Mahalac7 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:58Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14
Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
Ma šta odgovaraš džaba ja napisa postavu ovu što smo igrali protiv Craiove sa Kyeremehom, Renanom, Mlinarićem i Guliashvilijem...(zaboravio uopšte na pravilo sa strancima), on piše bolje 4-4-2 ili 4-3-3 Radnik će bunker igrati, a ovamo četiri napadača u timu.Zutti je napisao/la: ↑03 avg 2025, 16:25Životna želja mi je da shvatite da sa 3 štopera nije isključivo defanzivna varijanta. Toliko je prosto da ja počinjem sumnjati da trolate kad ovakve gluposti pišete.Mahalac7 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:58Ali se pokazalo da se sa tom formacijom patimo protiv bunkerasa.napoleon72 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:14
Druga sezona pod Zekicem, ne znam da smo ijednu utakmicu krenuli u nekoj drugoj formaciji, i neko i dalje crta neke nove formacije.![]()
Evo i kiše, neće nas bit ni 2000.
-
- Kontakt:
Nije ovo kisa druze hahahaha ovo je grad
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pokusati sacuvati mrezu a gore ako sta uleti dobro je. Bod je bod a radnik je pravo zaebana ekipa.
Izvini Ronaldo, nastavi pisat.
Da ti nije Turkeš jaran slučajno il da mu ne znaš nekoga?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- belosevic23
- Kontakt:
Sta je sa qurcevim mamasom, doveden na pocetku priprema..trebao je biti spreman
Neatraktivan protivnik, kišna noć i 2.000 standardnih bolesnika. 

-
- Kontakt:
Fun fact. Radnik je po cijeni tima I po budzetu za sezonu,daleko ispod 'amatera' iz Andore,koje smo gledali u euro kupovima.
Tako da sve osim lagane pobjede je neuspjeh.
Tako da sve osim lagane pobjede je neuspjeh.
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bordo10, broj6, Giuseppe1, Hamagara, HariTz, Kyle88, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco, Velaxsa i 99 gostiju.